Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
ευχαριστω και σε σενα με μεγαλες απολαυσεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα Βίκυ καλό πσκ να έχεις![]()
ευχαριστω και σε σενα με μεγαλες απολαυσεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα Βίκυ καλό πσκ να έχεις![]()
απο τωρα μεχρι το βραδυΚαλησπερα βικυ..εισαι τωρα??
καλησπερα συναγωνιστες κ φαν του εν λογω οικου! προταση για δημοσια διαβουλευση..η μαριαννα μια φορα την εβδομαδα να εχει βαρδια απο μεσημερι μεχρι νωρις το βραδυ 2-3μμ με 10μμ για να προλαβαινουμε κ οσοι εχουν θεμα λογω ωραριου.δεν μας φτανει ενα σαββατο..
λεω εγω τωρα...επισης μπορω να ξερω αν θα αλλαξει κατι στο προγραμμα του 3ημερου;;; μαριαννα=θεαρα![]()
Καλημέρα,μπανάκι δεν έχει σήμερα κούκλα;σημερα μετα τις 5 θα ειμαι εγω και σας περιμενω ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερα συναγωνιστες κ φαν του εν λογω οικου! προταση για δημοσια διαβουλευση..η μαριαννα μια φορα την εβδομαδα να εχει βαρδια απο μεσημερι μεχρι νωρις το βραδυ 2-3μμ με 10μμ για να προλαβαινουμε κ οσοι εχουν θεμα λογω ωραριου.δεν μας φτανει ενα σαββατο..
λεω εγω τωρα...επισης μπορω να ξερω αν θα αλλαξει κατι στο προγραμμα του 3ημερου;;; μαριαννα=θεαρα![]()
Τι διαολο βλεπω 23 ατομα εδω μεσα αλλα κανεις δεν μας μιλαει μπαρμπι μου. Αχ που ειναι οι εποχες που χαχαλαμε μεταξυ μας εδω και καναμε τις πλακες μας.........
[/quot
Εδώ είμαι κούκλα μου ετοιμάζομαι
Τι διαολο βλεπω 23 ατομα εδω μεσα αλλα κανεις δεν μας μιλαει μπαρμπι μου. Αχ που ειναι οι εποχες που χαχαλαμε μεταξυ μας εδω![]()
και καναμε τις πλακες μας.........
Kalo sabatobrado..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαριαννακι εισαι απιστευτα ομορφη,τελος.η φωτο τα λεει ολαααα....Kalo sabatobrado..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
Καλησπερα σε ολους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()