Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καληνυχτα αγαπουλες ραντεβου το πρωι ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα απο τωρα μεχρι της 4¨30 θα ειμαι εδω θα σας περιμενω  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Επισκέπτης
θα σε κανω νταντα που εξαφανιστηκες κακο κοριτσι....
Τοσες μερες περιμενω σα λυσσασμενος....
Απο οτι βλεπω ανοιγεις πρωι-πρωι. Θετικο αυτο, η σωστη νοικοκυρα το πρωι παει δουλεια!
Ελπιζω να εισαι αυριο, γιαυτο να ξαναριξεις σχολιο πριν φυγεις ειτε στειλε μηνυμα. Σ/Κ συνηθως δεν ειμαι ελευθερος γιαυτο στο λεω.
Θα σε φτιαξω εγω, θα με δεις καλα, τηγανιτο θα σε ροκανισω μπαρμπουνακι μου!
Τιτλος τσοντας: το μπαρμπουνι κι ο τζογαδορος!

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
θα σε κανω νταντα που εξαφανιστηκες κακο κοριτσι....
Τοσες μερες περιμενω σα λυσσασμενος....
Απο οτι βλεπω ανοιγεις πρωι-πρωι. Θετικο αυτο, η σωστη νοικοκυρα το πρωι παει δουλεια!
Ελπιζω να εισαι αυριο, γιαυτο να ξαναριξεις σχολιο πριν φυγεις ειτε στειλε μηνυμα. Σ/Κ συνηθως δεν ειμαι ελευθερος γιαυτο στο λεω.
Θα σε φτιαξω εγω, θα με δεις καλα, τηγανιτο θα σε ροκανισω μπαρμπουνακι μου!
Τιτλος τσοντας: το μπαρμπουνι κι ο τζογαδορος!

ελα αγαπη μου εσυ να σε παιξω ενα πλακ τζακ στο κρεβατι και οταν σου βγαλω 21 να δω τι θα κανεις  :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Δεν ξερω εγω τετοια παιχνιδια, ειμαι της παλιας σχολης, παιζω Πρεφα π.χ. και υπαρχει ενα ρητο:

H Πρεφα θελει υπομονη και το Σκαμπιλι γνωση (τεχνη)

Παραφραζοντας το, η Πρεφα θελει υπομονη και το Μπαρμπουνι παιχνιδια :cheesy:
Προς ενημερωσιν, Σκαμπιλι ειναι αλλο ενα χαρτοπαιγνιο, ουτε στα χωρια δεν το παιζουν πλεον οι λιγοστοι παππουδες, χαθηκε στο διαβα του χρονου.

Επειδη πυρφοριζω γενικως, θα εισαι καλο κοριτσι και δε θελω κακες λεξεις, θα εφοδιαστω κοκκινο πιπερι!
Π.χ. δε λες μουνι, αλλα μουναριτσα.
Ουτε κωλος. Σουφριτσα το λενε!
Βυζουνια, ή μεμε :cheesy:
Τσουτσουνα τη λενε, μπαλακια, αρχιδακια.
Τα κοριτσια που αγαπαω μιλουν τη σωστη γλωσσα!
Κι οταν μπω μεσα, θαρθεις να σε παρω αγκαλιτσα, τα ακους?
Να σε χαιδεψω λιγο στα μαλλακια, στα χερακια, γιατι κατα βαθος εισαι Χαζουλινι!
Κι αν κατι δεν κανω καλα στη διαρκεια του γουτσου - γουτσου, θα μου το λες ευθεως. Εγω ξεχωριζω απο τους αλλους κι ο πρωτιστος σκοπος μου ειναι να το ευχαριστιωνται τα κοριτσια, για να ανεβαινουν οι μετοχες του εγωισμου ;)
Λοιπον αρκετα ως εδω, η μουναριτσα θα κανει τσισια αυριο ΟΚ?

P.S.
The male ego, what a fragile thing....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καυλα η μπαρμπι στο βιντεο με το νουνου

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Δεν ξερω εγω τετοια παιχνιδια, ειμαι της παλιας σχολης, παιζω Πρεφα π.χ. και υπαρχει ενα ρητο:

H Πρεφα θελει υπομονη και το Σκαμπιλι γνωση (τεχνη)

Παραφραζοντας το, η Πρεφα θελει υπομονη και το Μπαρμπουνι παιχνιδια :cheesy:
Προς ενημερωσιν, Σκαμπιλι ειναι αλλο ενα χαρτοπαιγνιο, ουτε στα χωρια δεν το παιζουν πλεον οι λιγοστοι παππουδες, χαθηκε στο διαβα του χρονου.

Επειδη πυρφοριζω γενικως, θα εισαι καλο κοριτσι και δε θελω κακες λεξεις, θα εφοδιαστω κοκκινο πιπερι!
Π.χ. δε λες μουνι, αλλα μουναριτσα.
Ουτε κωλος. Σουφριτσα το λενε!
Βυζουνια, ή μεμε :cheesy:
Τσουτσουνα τη λενε, μπαλακια, αρχιδακια.
Τα κοριτσια που αγαπαω μιλουν τη σωστη γλωσσα!
Κι οταν μπω μεσα, θαρθεις να σε παρω αγκαλιτσα, τα ακους?
Να σε χαιδεψω λιγο στα μαλλακια, στα χερακια, γιατι κατα βαθος εισαι Χαζουλινι!
Κι αν κατι δεν κανω καλα στη διαρκεια του γουτσου - γουτσου, θα μου το λες ευθεως. Εγω ξεχωριζω απο τους αλλους κι ο πρωτιστος σκοπος μου ειναι να το ευχαριστιωνται τα κοριτσια, για να ανεβαινουν οι μετοχες του εγωισμου ;)
Λοιπον αρκετα ως εδω, η μουναριτσα θα κανει τσισια αυριο ΟΚ?

P.S.
The male ego, what a fragile thing....

το χαζουλινι δεν δουλευει αυριο αλλα την τριτη ολη μερα .
η μουναριτσα σου περιμενει την αγκαλιτσα σου  :-*

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Σκαμπιλι σκαμπιλι τι παιχνιδι ειναι τουτο? :think: εγω τον μουτζουρη ξερω που τον παιζαμε πιτσιρικια και σε οποιον εμενε καθοταν και τον  :fuck1: η υπολοιπη παρεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τελικα ειμαι χαζουλινι γιατι ολο σε μενα θυμαμαι να επεφτε ο μουτζουρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
Σκαμπιλι σκαμπιλι τι παιχνιδι ειναι τουτο? :think: εγω τον μουτζουρη ξερω που τον παιζαμε πιτσιρικια και σε οποιον εμενε καθοταν και τον  :fuck1:η υπολοιπη παρεα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τελικα ειμαι χαζουλινι γιατι ολο σε μενα θυμαμαι να επεφτε ο μουτζουρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρο σε είχαν ξεσκίσει στον πουτσο απο μικρό απο οτι κατάλαβα εεεεεε ..

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
μωρο σε είχαν ξεσκίσει στον πουτσο απο μικρό απο οτι κατάλαβα εεεεεε ..

η αληθεια ειναι οτι μαζευα  τα πιο ομορφα αγορια της παρεας και παντα ειχα εναν κρυμενο μουτζουρη επανω μου καλου κακου :2funny  στημενο παιχνιδι δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
γιαυτο αγορακια μου σας περιμενω ολους μαζι να παιξουμε τον μουτζούρη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
αν δεν παιξουμε μουτζουρη θα φατε

ΤΑΚΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Συνημμένα

• IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    180,6 KB · Εμφανίσεις: 35

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
σε λιγα λεπτα κοντα σας η βικη μας  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 041.jpg
    041.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
το χαζουλινι δεν δουλευει αυριο αλλα την τριτη ολη μερα .
η μουναριτσα σου περιμενει την αγκαλιτσα σου  :-*
Έτσι μπράβο. Τέτοια θέλω να διαβάζω και θα σε έχω αγκαλίτσα!
Τα κακά κορίτσια δεν τα αγαπάω.

Σκαμπιλι σκαμπιλι τι παιχνιδι ειναι τουτο? :think:
Τώρα κι εγώ δεν το ξέρω καλά, ο μακαρίτης ο Γέρος μου έπαιζε, μην σε παραξενεύει το όνομα, δεν πέφτανε σφαλιάρες!
Πώς να στο εξηγήσω, παίζεται με 32 φύλλα όπως η Πρέφα και κάνεις μπάζες και μαλακίες τέτοια, είναι σχετικά πολύπλοκο παιχνίδι, υπάρχουν διάφορα παρόμοια παιχνίδια με την Πρέφα όπως το Πικέτο, η Βίδα (Θεσσαλονίκη παίζεται) το Μπουρλότο.
Εσύ τελικά είσαι η Ντάμα Κούπα. Και τι Ντάμα?
ΝΤΑΜΑΡΙ!!!  :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom