mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.282
υπαρχει περιπτωση μαριαννα να δουλεψεις καποιο βραδυ αυτη την εβδομαδα?
οχι μωρο μου ποτε το βραδυ οπως ποτε την κυριακη
υπαρχει περιπτωση μαριαννα να δουλεψεις καποιο βραδυ αυτη την εβδομαδα?
επισης και καλο χειμωνακαλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Καλημερα θεακαλημερα σε ολους και καλο μηνα μετα τισ 25 του μηνα θα ειμαι κοντα σας ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτό θέλω πολύ να το γλείψω ολόκληρο....καλημερα σε ολους και καλο μηνα μετα τισ 25 του μηνα θα ειμαι κοντα σας ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σιγα ρε μουτρο....αυτό θέλω πολύ να το γλείψω ολόκληρο....
καλώς τον όμορφο....σιγα ρε μουτρο....
που το ξερεις ρε μουτρο ότι είμαι ομορφος.....καλώς τον όμορφο....
μη μασάς ρε παιδαράς είσαι....που το ξερεις ρε μουτρο ότι είμαι ομορφος.....
καλημερα σε ολους και καλο μηνα μετα τισ 25 του μηνα θα ειμαι κοντα σας ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τελος παντων από τη μου λεν είμαι σαν βάτραχος....μη μασάς ρε παιδαράς είσαι....
καλημερα σε ολους και καλο μηνα μετα τισ 25 του μηνα θα ειμαι κοντα σας ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γεια σου κουκλαρα μαριαννα.τρελανε μας με τις φωτογραφιες σου(που να ηταν και πιο καυτες).καλα να περνας.
Αχ μαρουλομανουλο και καστανη να ειμαι και ξανθια που εγινα την υπεροχη κορμαρα σου βλεπω οτι δεν προκειτε να την γευτω.. αλλες πια χαιροντε :'( :'( :'( :'(
Και έλεγα τι δώρο θα μου φέρει ο Αη Βασίλης!!!καλημερα σε ολους και καλο μηνα μετα τισ 25 του μηνα θα ειμαι κοντα σας ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
βΑΤΡΑΧΕ!ΝΑ!!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ?? ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΣΑΙ!ΣΕ ΞΕΡΩ! ΡΕ! ΤΗ ΘΕΣ ΕΔΩ?? ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ "ΤΡΑΝΣ" ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ "ΠΟΥΣΤΗΣ"! ΕΣΥ ΤΗ ΛΕΣ??ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ!!!!που το ξερεις ρε μουτρο ότι είμαι ομορφος.....
ΜΕ!ΑΥΤΟ!ΤΗ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?? ΟΤΙ???μετα της 25 ουρες εξω από το αγκυρας
ΣΩΣΤΟΣ!!!Μ Α Ρ Ι Α Ν Α....ο ορισμος του απιστευτου κορμιου...ο ορισμος του απιστευτου κωλου!!! με το συμπαθειο κιολας
ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΑΤΡΑΧΕ!!! ΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗ ΕΧΩ!!!!που το ξερεις ρε μουτρο ότι είμαι ομορφος.....
Δυστυχώς για σένα, είμαι ακριβώς όπως με περιγράφεις. Υπέροχη κορμάρα, ποθητή εκατέρωθεν του Ατλαντικού (διεθνής πιστοποίηση ISO παρακαλώ ) !!
[/qu
μαρουλομωρο με πιστοποιηση iso
ταχύτητα: ολοκληρώνουμε τα έργα μας στο μισό χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, χάρη στην τεχνογνωσια
αξιοπιστία: το ποσοστό επιτυχίας μας είναι 100%, συνεργαζόμενοι με τους πλέον ανα-γνωρισμένους Φορείς Πιστοποίησης
ε ναι με τετοια προσοντα πραγματι εισαι υπεραντλατικη υπερκορμαρα που δικαιουντε να την γευοντε πολυ λιγες Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ