Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θελουμε βιντεο και με κοτοσταμουλη να γλειφει πατουσακια :rockon: :rockon:

IKTINOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
14
Πόντοι
0
γουστάρω τρελα θα περαω κατά τις 1¨00 οκ καυλα
Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE. :knockinb: :s&m_2: :grouphug:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.414
Πόντοι
606
Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE. :knockinb: :s&m_2: :grouphug:
την εχεις δοκίμασει η απλα γουστάρεις??????

Επισκέπτης
Θα σε πάω κόσσα  :humpleg: μωρέ τι είναι τούτη εδώ, έχω λυσσάξει σαν αφηνιασμένος ταύρος :rockon:

δεν μπορώ να συλλαβω τι εννοειται κυριε
Καλά, καλά θα δεις τι θα πάθεις!
Θα σε κάνω να κατουριέσαι, για ποιον με πέρασες είμαι φωτιά και μπούρμπερη όταν θέλω για όσα κορίτσια στοχοποιώ  :-*

Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .:
Ναι η ορθογραφία μας μάρανε, το συντακτικό, η γραμματική, το spam που πέφτει με το κιλό είτε τα βρισίδια είναι καλύτερα?
Αλλά για να σου λυθούν κι οι όποιες απορίες επειδή δε διακατέχομαι από το σύνδρομο της Σοφίας, στην πληθώρα των περιπτώσεων κάνω κι εγώ το λάθος.
Στην τελική εδώ μέσα είναι θέμα περί οπής κι όχι περιωπής  :rockon:

Υ.Γ. Τα συνεχόμενα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνασκείς μέσω πληκτρολογίου  ;)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Θα σε πάω κόσσα  :humpleg: μωρέ τι είναι τούτη εδώ, έχω λυσσάξει σαν αφηνιασμένος ταύρος :rockon:

Θα σε κάνω να κατουριέσαι, για ποιον με πέρασες είμαι φωτιά και μπούρμπερη όταν θέλω για όσα κορίτσια στοχοποιώ  :-*

Ναι η ορθογραφία μας μάρανε, το συντακτικό, η γραμματική, το spam που πέφτει με το κιλό είτε τα βρισίδια είναι καλύτερα?
Αλλά για να σου λυθούν κι οι όποιες απορίες επειδή δε διακατέχομαι από το σύνδρομο της Σοφίας, στην πληθώρα των περιπτώσεων κάνω κι εγώ το λάθος.

Υ.Γ. Τα συνεχόμενα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνασκείς μέσω πληκτρολογίου  ;)

καλημερα σε ολους... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

IKTINOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
14
Πόντοι
0

Υ.Γ. Τα συνεχόμενα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνασκείς μέσω πληκτρολογίου  ;)Απλώς μου αρέσουν τα καλά Ελληνικά συναγωνιστή :rockon: :) :)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Α ρε billy τυχεράκια

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
προγραμμα σημερα

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλημερα σε ολους απο τωρα μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι εγω ... με πολλες εκπληξεις σας  περιμενω :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 10801474_10202800286158479_6433568703116762550_n.jpg
    10801474_10202800286158479_6433568703116762550_n.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 11
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom