redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θελουμε βιντεο και με κοτοσταμουλη να γλειφει πατουσακια
αλλοι(λλες) ασχολουντε
Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE.γουστάρω τρελα θα περαω κατά τις 1¨00 οκ καυλα
Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE.
την εχεις δοκίμασει η απλα γουστάρεις??????Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE.
Θα σε πάω κόσσα μωρέ τι είναι τούτη εδώ, έχω λυσσάξει σαν αφηνιασμένος ταύροςΜΕ ΑΓΑΠΗ
Καλά, καλά θα δεις τι θα πάθεις!δεν μπορώ να συλλαβω τι εννοειται κυριε
Ναι η ορθογραφία μας μάρανε, το συντακτικό, η γραμματική, το spam που πέφτει με το κιλό είτε τα βρισίδια είναι καλύτερα?Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .:
Θα σε πάω κόσσα μωρέ τι είναι τούτη εδώ, έχω λυσσάξει σαν αφηνιασμένος ταύρος
Καλά, καλά θα δεις τι θα πάθεις!
Θα σε κάνω να κατουριέσαι, για ποιον με πέρασες είμαι φωτιά και μπούρμπερη όταν θέλω για όσα κορίτσια στοχοποιώ :-*
Ναι η ορθογραφία μας μάρανε, το συντακτικό, η γραμματική, το spam που πέφτει με το κιλό είτε τα βρισίδια είναι καλύτερα?
Αλλά για να σου λυθούν κι οι όποιες απορίες επειδή δε διακατέχομαι από το σύνδρομο της Σοφίας, στην πληθώρα των περιπτώσεων κάνω κι εγώ το λάθος.
Στην τελική εδώ μέσα είναι θέμα περί οπής κι όχι περιωπής
Υ.Γ. Τα συνεχόμενα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνασκείς μέσω πληκτρολογίου ;)
Η 1 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΤΟ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ BARBIE.
καλησπερα μωρο :-* :-* :-* :-* :-*
Καλήν εσπέραν και σε εσένα ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Θα σε πάω κόσσα μωρέ τι είναι τούτη εδώ, έχω λυσσάξει σαν αφηνιασμένος ταύρος
Καλά, καλά θα δεις τι θα πάθεις!
Θα σε κάνω να κατουριέσαι, για ποιον με πέρασες είμαι φωτιά και μπούρμπερη όταν θέλω για όσα κορίτσια στοχοποιώ :-*
Ναι η ορθογραφία μας μάρανε, το συντακτικό, η γραμματική, το spam που πέφτει με το κιλό είτε τα βρισίδια είναι καλύτερα?
Αλλά για να σου λυθούν κι οι όποιες απορίες επειδή δε διακατέχομαι από το σύνδρομο της Σοφίας, στην πληθώρα των περιπτώσεων κάνω κι εγώ το λάθος.
Στην τελική εδώ μέσα είναι θέμα περί οπής κι όχι περιωπής
Υ.Γ. Τα συνεχόμενα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνασκείς μέσω πληκτρολογίου ;)Απλώς μου αρέσουν τα καλά Ελληνικά συναγωνιστή
Γουστάρω!καυλα μου τις 1:00 θα κοιμαμαι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θελουμε βιντεο και με κοτοσταμουλη να γλειφει πατουσακια