Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
απο τωρα ειμαι εγω......ειμαι ετοιμη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Συνημμένα

• 10420269_1521127498125811_2964065334220159198_n.jpg
    10420269_1521127498125811_2964065334220159198_n.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 15

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.234
Kaλησπερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* Σε λιγο θα ειναι η μπαρμπι μας στο μαγαζι μεχρι τις 12 :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 023 (1).JPG
    023 (1).JPG
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 100_3200.JPG
    100_3200.JPG
    189,4 KB · Εμφανίσεις: 42

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
για να δουμε θα κοψει ο καιρος να σε επισκευτουμε για κανενα  :knockinb: :knockinb:.BARBIE.
23.00 σχολαω θα ερθω για την ληξη της βαρδιας.
ξερω οτι και τελευταιο ραντεβου να ειμαι εισαι παντα μεσα στην καυλα. :rockon: :rockon: :pipa1: :pipa1:.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Αποψινη συναντηση με την Barbie ωρα 23.30
Μπαινω στο Αγκυρας 1 και συνανταω την αγελαστη >:( τσατσα ΕΛΣΑ νομιζω.(ψιλη ξανθια).
μου λεει σημερα ειναι μαζι μας η barbie .το ξερω της απαντησα με υφακι και εγω :tickedoff:.
για να μην τα πολυλογω με την τσατσα που μου την εσπασε το υφος της τσουπ βγαινει τη Barbie στο σαλονακι και με υποδεκτηκε σαν να με περιμενε.
δινω το 30 ευρουλακια (χαλαλη και τρις χαλαλι )και περναω στο δωματιο.
Τσουπ και μπαινει το μωρο.φοραγε ενα μαυρο ολοσωμο δυκτιωτο κορμακι(θελω φωτο) και με εναν αερα που σε καυλωνε μονο και μονο απο το περπατημα της.
ερχεται ξαπλωνει διπλα μου και με αρχιζει στα γλωσσοφιλλα και τις αγκαλιες.
μετα απο λιγο αρχιζει φυλωντας με να κατεβαινει σιγα σιγα προς τα κατω που ειχα γινει πυραυλος.(απιστευτη βαθια και συνεχομενη πιπα) :pipa1: :pipa1:
δεν αντεξα και της ειπα για 69 και αρχισα και εγω το γλυψιμο απο κατω και με δακτυλιασμα (αφου ρωτησα πρωτα). :rockon: :rockon:
μετα μου στηνει την κολαρα της στα 4 και αρχιζει ενα δυνατο σφηροκοπημα :fuck1: :fuck1: που ηταν σκετη καυλα με τις ματιες που εριχνε  :rolleyes:ηθελες να την ξεσκισεις.
δεν καθησε πολυ ομως ηθελε ανασκελα γαμησι και φιλακια  :kissass: :kissass:.
μετα απο λιγο μου πηρε παλι μια πιπα που σχεδον κοντευα να τελειωσω αλλα μου ειπε οχι μωρο μου μην βιαζεσαι. :dancing: :dancing: :dancing: :rockon:
και με ξαπωσε κατω και ανεβηκαι απο πανω .λες και ετσι δεν θα τελειωνα.!!
δεν περασε ενα λεπτο και κατεθεσα δεν αντεχα αλλο.
χρονος μεσα στο δωματιο 16 λεπτα και χωρις βιασυνη.
οταν ντυθηκα και εφυγα δεν χαιρετησα καν την τσατσα μου την ειχε σπασει.
ας ειναι καλα η Barbie που με χαλαρωσε.
μωρακι μου στο επανιδείν. :fuck1: :fuck2: :fuck2:

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Μπαινω στο Αγκυρας 1 και συνανταω την αγελαστη >:( τσατσα ΕΛΣΑ νομιζω.(ψιλη ξανθια).
μου λεει σημερα ειναι μαζι μας η barbie .το ξερω της απαντησα με υφακι και εγω :tickedoff:.
για να μην τα πολυλογω με την τσατσα που μου την εσπασε το υφος της τσουπ βγαινει τη Barbie στο σαλονακι και με υποδεκτηκε σαν να με περιμενε.
Τσουπ και μπαινει το μωρο.φοραγε ενα μαυρο ολοσωμο δυκτιωτο κορμακι(θελω φωτο) και με εναν αερα που σε καυλωνε μονο και μονο απο το περπατημα της.
μετα απο λιγο αρχιζει φυλωντας με να κατεβαινει σιγα σιγα προς τα κατω που ειχα γινει πυραυλος.(απιστευτη βαθια και συνεχομενη πιπα) :pipa1: :pipa1:
δεν αντεξα και της ειπα για 69 και αρχισα και εγω το γλυψιμο απο κατω και με δακτυλιασμα (αφου ρωτησα πρωτα). :rockon: :rockon:
μετα μου στηνει την κολαρα της στα 4 και αρχιζει ενα δυνατο σφηροκοπημα :fuck1: :fuck1: που ηταν σκετη καυλα με τις ματιες που εριχνε  :rolleyes:ηθελες να την ξεσκισεις.
μετα απο λιγο μου πηρε παλι μια πιπα που σχεδον κοντευα να τελειωσω αλλα μου ειπε οχι μωρο μου μην βιαζεσαι. :dancing: :dancing: :dancing: :rockon:
Γιατι δε τα κανεις ολα αυτα copy paste και να γραψεις μια κριτικη παικτη;  :think:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
καλημερα σε ολους τωρα το πρωι ειμαι εγω και σας περιμενω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 6265_1521146598123901_1957927498678353468_n.jpg
    6265_1521146598123901_1957927498678353468_n.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 15

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημερα σεξι μπαρμπι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
  Δεν μαρεση να μου λενε μην βιαζεσε κτλ...Μπορει να θελω να χυσο με 69...την μια φορα την αλλη μονο με πιπα...την αλλη να μην γινει καν πιπα...να μπω μεσα της στην κανονηκη σταση να την γλοσοφιλαο να της γλυφο τα βυζακια της και να χυσο ετσι αισθησιακα... :cum:

Επισκέπτης
  Δεν μαρεση να μου λενε μην βιαζεσε κτλ...Μπορει να θελω να χυσο με 69...την μια φορα την αλλη μονο με πιπα...την αλλη να μην γινει καν πιπα...να μπω μεσα της στην κανονηκη σταση να την γλοσοφιλαο να της γλυφο τα βυζακια της και να χυσο ετσι αισθησιακα... :cum:

....Αισθησιακός με την Barbie....  :S

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.934
καλημερα σε ολους απο τωρα και μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι εγω  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* για τρελα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: και αλλα πολλα γουστα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Συνημμένα

• 298.JPG
    298.JPG
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 31
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom