Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν είμαι ποιητής καλή μου, αλλά και αν ήμουνα δε θα σου εξηγούσα!!
Μάντεψε τι εννοώ κοιτώταντας το κινητό που κρατάει η έτερη εταίρα!!

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Α!!!!!!!!! και να μην ξεχνιομαστε το απογευμα μετα τις 5. κανει το ντεμπουτο της μετα απο τις διακοπες της η βικαρα μας με πολυ διαθεση  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :tits: :tits: :tits: :tits:

Συνημμένα

• 044.jpg
    044.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 28

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250
Μήπως δε γνωρίζεις τι κρατάς στα χέρια σου στη φωτογραφία με την άλλη εταίρα; :think: :think:

Αχ ειμαστε χαζες εταιρες μαρουλομανουλο και δεν στροφαρει το μυαλουδακι μας. Αχ πανεξυπνο χλωμο μου ψηλο μου παλικαρι :smitten:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Η Βικαρα μας στης 5 :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 041.jpg
    041.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 036.jpg
    036.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 25

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
                     Αχ ειμαστε χαζες εταιρες μαρουλομανουλο και δεν στροφαρει το μυαλουδακι μας. Αχ πανεξυπνο χλωμο μου ψηλο μου παλικαρι :smitten:

οχι ειμαστε :2funny: :2funny: :2funny: εισαι χαζη  αφου σου ειπα  :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Σε πιστεύω απόλυτα. Για να είσαι πετυχημένη σε αυτό που κάνεις, σίγουρα έχεις δίκιο. :2funny: :2funny:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Το ποσο λατρευω την εκτιμιση που εχεις στις εταιρες  :2funny:δεν λεγεται μαρουλομωρο :s&m_3:

Επάγγελμα κάνουν για να αποκτήσουν ότι επιθυμούν να αποκτήσουν (και πολλές φορές αποκτούν) γυναίκες που κάνουν διαφορετικά επαγγέλματα. Με άλλα λόγια, κινητά  ;) και ακίνητη περιουσία καθώς επίσης και αρκετά μετρητά. Και όλα τα παραπάνω κατά περίπτωση βέβαια. Διόρθωσέ με, αν κάνω λάθος!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom