Επιτελους τα καταφερες μπροβο γενναια και αδιστακτη βιρνα δρακου............
Καλε απο το πρωι επαθα καταθλιψη που δεν μπορουσα να μπω Αλλα η τσαχπινια μου και τα τερτιπια μου παλι με εβγαλαν ασπροπροσωπη. Παντα πλενω με essex γιατι ειμαι δυσκολη
Επιτελους τα καταφερες μπροβο γενναια και αδιστακτη βιρνα δρακου............
Καλε μολις μπηκα αφου εξολοθρευσα τους ιους που μου ριξανε Δεν παθαινω γριπη με τιποτα .Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ντεμι ντεμισε και ντεκολορασιον..............
Μπραβο τα καταφερες παλι γενναια και αδισταχτη ΒΙΡΝΑ ΔΡΑΚΟΥ
Καλε μολις μπηκα αφου εξολοθρευσα τους ιους που μου ριξανε Δεν παθαινω γριπη 2funny με τιποτα .Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ντεμι ντεμισε και ντεκολορασιον..............
Καλε μολις μπηκα αφου εξολοθρευσα τους ιους που μου ριξανε Δεν παθαινω γριπη 2funny με τιποτα .Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ντεμι ντεμισε και ντεκολορασιον..............
Μωρη που τα βρηκες ολα αυτα?
οχι ειναι κατα το 83,5% γυναικα
θα μιλησει η εισαγκελεας βιρνα δρακου.
Ακου 83,5% γυναικα...
Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχετε κούκλες!!!
Σιγα χρυση μου θα μας χωσεις ολους στην μπουζου
Πολυ σοβαρα τον πηρες τον ρολο σου............
Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχετε κούκλες!!!
Aχ βρε κορίτσι μου, εάν εξολοθρεύσεις τους γιούς πως θα γεννηθούν κορίτσια σαν και εσένα!!!Καλε μολις μπηκα αφου εξολοθρευσα τους ιους που μου ριξανε Δεν παθαινω γριπη με τιποτα .Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ντεμι ντεμισε και ντεκολορασιον..............
Aχ βρε κορίτσι μου, εάν εξολοθρεύσεις τους γιούς πως θα γεννηθούν κορίτσια σαν και εσένα!!!