Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μωρακια μου στην ζωη δεν ειναι μονο το ματι. γιατι ξερετε ποια ειναι η καταληξη σε αυτήν τι ζωη.. για κοιτάξτε ..

:rockon: :rockon: :rockon:

index.php

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=565137;image[/img[/URL]]
[/quote]τι ειναι αυτο το κονσεπτ? νωντοτυπος που σκοτωσε πιρφορο και χαμουρευει το μωρο?  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημερα στις κουκλαρες του μαγαζιου

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλημέρα σήμερα το πρωί ποια κοπελα ειναι

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
δεν θελω να απολογηθώ για κατι. αλλα για το στήθος μου κουβέντα δεν σηκώνω

Μην ψαρώνεις κοπέλα μου εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά  από διάφορους, έτσι κι αλλιώς και την Σκλεναρικοβα να ειχαν σε οποιοδήποτε μαγαζί πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι ήταν κάπου χάλια ,χωρίς όμως να κοιτάξει εκείνος τα δικά του χάλια βεβαία χι χι χι χι χι να μου πεις η καμήλα δεν κοιτάζει την καμπούρα της οκ δεχτώ …. Δεν χρειάζεται να χαλάς την δικια σου ψυχολογία για κανέναν δεν αξίζει ο κόπος καν να τους απαντάς διότι έτσι τους δίνεις το δικαίωμα και την χαρά να νομίζουν ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν το πετυχανε ……… ξέρω ότι θα ακούσω κι εγώ τα σχολιανά μου αλλά οκ  φιλιά και μια όμορφη μέρα σε όλες και όλους ……….. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Μην ψαρώνεις κοπέλα μου εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά  από διάφορους, έτσι κι αλλιώς και την Σκλεναρικοβα να ειχαν σε οποιοδήποτε μαγαζί πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι ήταν κάπου χάλια ,χωρίς όμως να κοιτάξει εκείνος τα δικά του χάλια βεβαία χι χι χι χι χι να μου πεις η καμήλα δεν κοιτάζει την καμπούρα της οκ δεχτώ …. Δεν χρειάζεται να χαλάς την δικια σου ψυχολογία για κανέναν δεν αξίζει ο κόπος καν να τους απαντάς διότι έτσι τους δίνεις το δικαίωμα και την χαρά να νομίζουν ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν το πετυχανε ……… ξέρω ότι θα ακούσω κι εγώ τα σχολιανά μου αλλά οκ  φιλιά και μια όμορφη μέρα σε όλες και όλους ……….. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

:-* :-* :-*

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
γεια σου κουκλα.εσυ δεν εισαι που παιζεις στις τσοντες τις σιρινα ?

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ωραια. θα ερθω τοτε να γυρισουμε μια ταινια ..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom