μωρακια μου στην ζωη δεν ειναι μονο το ματι. γιατι ξερετε ποια ειναι η καταληξη σε αυτήν τι ζωη.. για κοιτάξτε ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=565137;image[/img[/URL]]
[/quote] :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :thumbsup:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=565137;image[/img[/URL]]
[/quote]
σου άρεσε μωρο :-*
σου άρεσε μωρο :-*
Φοβερό concept...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
[/quote]τι ειναι αυτο το κονσεπτ? νωντοτυπος που σκοτωσε πιρφορο και χαμουρευει το μωρο? :headbang3: :headbang3: :headbang3:
τι ειναι αυτο το κονσεπτ? νωντοτυπος που σκοτωσε πιρφορο και χαμουρευει το μωρο?
Μάλλον ηδονοβλεψίας ήταν ο μακαρίτης...
Μάλλον ηδονοβλεψίας ήταν ο μακαρίτης...
θελει και ερωτημα..
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
δεν θελω να απολογηθώ για κατι. αλλα για το στήθος μου κουβέντα δεν σηκώνω
Μην ψαρώνεις κοπέλα μου εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά από διάφορους, έτσι κι αλλιώς και την Σκλεναρικοβα να ειχαν σε οποιοδήποτε μαγαζί πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι ήταν κάπου χάλια ,χωρίς όμως να κοιτάξει εκείνος τα δικά του χάλια βεβαία χι χι χι χι χι να μου πεις η καμήλα δεν κοιτάζει την καμπούρα της οκ δεχτώ …. Δεν χρειάζεται να χαλάς την δικια σου ψυχολογία για κανέναν δεν αξίζει ο κόπος καν να τους απαντάς διότι έτσι τους δίνεις το δικαίωμα και την χαρά να νομίζουν ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν το πετυχανε ……… ξέρω ότι θα ακούσω κι εγώ τα σχολιανά μου αλλά οκ φιλιά και μια όμορφη μέρα σε όλες και όλους ………..
Καλημερα στις κουκλαρες του μαγαζιου
καλημερα :-* :-* :-*
καλημέρα σήμερα το πρωί ποια κοπελα ειναι
σημερα πρωι ειναι η μαριαννα μας και το απογευμα εγω....
Μην ψαρώνεις κοπέλα μου εδώ μέσα θα ακούσεις πολλά από διάφορους, έτσι κι αλλιώς και την Σκλεναρικοβα να ειχαν σε οποιοδήποτε μαγαζί πάντα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε ότι ήταν κάπου χάλια ,χωρίς όμως να κοιτάξει εκείνος τα δικά του χάλια βεβαία χι χι χι χι χι να μου πεις η καμήλα δεν κοιτάζει την καμπούρα της οκ δεχτώ …. Δεν χρειάζεται να χαλάς την δικια σου ψυχολογία για κανέναν δεν αξίζει ο κόπος καν να τους απαντάς διότι έτσι τους δίνεις το δικαίωμα και την χαρά να νομίζουν ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν το πετυχανε ……… ξέρω ότι θα ακούσω κι εγώ τα σχολιανά μου αλλά οκ φιλιά και μια όμορφη μέρα σε όλες και όλους ………..
:-* :-* :-*
:-* :-* :-*καλημερα :-* :-* :-*
:-* :-* :-*
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
γεια σου κουκλα.εσυ δεν εισαι που παιζεις στις τσοντες τις σιρινα ?
ναι μωρο εγω ειμαι ...γεια σου κουκλα.εσυ δεν εισαι που παιζεις στις τσοντες τις σιρινα ?
Συνημμένα
trospe Giant
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 473
- Πόντοι
- 26
ωραια. θα ερθω τοτε να γυρισουμε μια ταινια ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K