You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
και ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... ενα χαμογελο, μια αγκαλια, μια γλυκια κουβεντα και οι 5 αισθησεις που ζητανε τα αυτονοητα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...εχετε το φαρμακο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ μπορει να εισαι?
ποσο?
παει...την εχασα την μπαλα...
ποσο?
ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ μπορει να εισαι?
ποσο?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.254
και ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... ενα χαμογελο, μια αγκαλια, μια γλυκια κουβεντα και οι 5 αισθησεις που ζητανε τα αυτονοητα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...εχετε το φαρμακο :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μας ευχαριστουν και εμας αυτα τα αυτονοητα και ειναι κριμα που πολλες φορες καποιος δεν ευχαριστιεται απο αυτα......Ποσο πιο ρομαντικη γινεται η επαφη ? δυστηχως αλαξαν πολυ τα πραγματα στις επαφες μας, εγιναν πολυ κυνικες αγριες και με διαθεση θα μπορουσα να πω επιθετικοτητας. Παντως να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...... :-*
Μας ευχαριστουν και εμας αυτα τα αυτονοητα και ειναι κριμα που πολλες φορες καποιος δεν ευχαριστιεται απο αυτα......Ποσο πιο ρομαντικη γινεται η επαφη ? δυστηχως αλαξαν πολυ τα πραγματα στις επαφες μας, εγιναν πολυ κυνικες αγριες και με διαθεση θα μπορουσα να πω επιθετικοτητας. Παντως να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...... :-*
ετσι ακριβώς :-* :-* :-* :-* :-*
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
KAΛHMEPA! ΠOIEΣ KOΠEΛEΣ ΔOYΛEYOYN ΣHMEPA;
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
KAΛHMEPA! ΠOIEΣ KOΠEΛEΣ ΔOYΛEYOYN ΣHMEPA;
τωρα η μαριαννα και στις 5 εγω
zwnianos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα βικυ..αμα μπορεις απάντησε στο pm μου!φιλια παντου!!
πες μας και για αυριο ποια κοριτσια και ποιες ωρεςτωρα η μαριαννα και στις 5 εγω
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μας ευχαριστουν και εμας αυτα τα αυτονοητα και ειναι κριμα που πολλες φορες καποιος δεν ευχαριστιεται απο αυτα......Ποσο πιο ρομαντικη γινεται η επαφη ? δυστηχως αλαξαν πολυ τα πραγματα στις επαφες μας, εγιναν πολυ κυνικες αγριες και με διαθεση θα μπορουσα να πω επιθετικοτητας. Παντως να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...... :-*
φιλοτιμος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καποτε παλια οταν ημουν πιτσιρικος και μαθενα πραγματα ρωτησα μια γυναικα της πιατσας με πολλα παρασημα και απειρα χιλιομετρα στο ενεργητικο της....για πες μου της λεω ποιο ειναι το καλυτερο καυλι...το χοντρο το μακρυ το τριχωτο το φραγκατο...ΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ παιδακι μου μου ειπε....ποσο δικιο ειχε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
καποτε παλια οταν ημουν πιτσιρικος και μαθενα πραγματα ρωτησα μια γυναικα της πιατσας με πολλα παρασημα και απειρα χιλιομετρα στο ενεργητικο της....για πες μου της λεω ποιο ειναι το καλυτερο καυλι...το χοντρο το μακρυ το τριχωτο το φραγκατο...ΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ παιδακι μου μου ειπε....ποσο δικιο ειχε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημέρα ποία κορίτσια δουλεύουν σήμερα???????πες μας και για αυριο ποια κοριτσια και ποιες ωρες
Σιγη στο Αγκυρας σημεραΚαλημέρα ποία κορίτσια δουλεύουν σήμερα???????
Καλημέρα ποία κορίτσια δουλεύουν σήμερα???????
τωρα μωρο μου ειναι η ζωη μας.. και το απογευμα ειναι η βυκη μας
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
μωράκι γλυκό ποιες ώρες είσαι σήμερα;;;; :-* :-* :-*τωρα μωρο μου ειναι η ζωη μας.. και το απογευμα ειναι η βυκη μας
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλησπερα και απο εμενα στα ομορφα μωρα :-* σας περιμενω απο τωρα για τρελλα γουστα.
τρέλανε μας με κανένα βίντεο σου από το μαγευτικό αγκύρας !!
τρέλανε μας με κανένα βίντεο σου από το μαγευτικό αγκύρας !!
το βραδακι μωρο εξαιρετικά μονο για εσενα..... :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K