Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

φιλοτιμος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
και ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... ενα χαμογελο, μια αγκαλια, μια γλυκια κουβεντα και οι 5 αισθησεις που ζητανε τα αυτονοητα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...εχετε το φαρμακο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
και ειναι τοσο απλα τα πραγματα.... ενα χαμογελο, μια αγκαλια, μια γλυκια κουβεντα και οι 5 αισθησεις που ζητανε τα αυτονοητα. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...εχετε το φαρμακο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
ποσο ΜΟΥΝΑΡΑ μπορει να εισαι?
ποσο?
παει...την εχασα την μπαλα... :lheel:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.254

Μας ευχαριστουν και εμας αυτα τα αυτονοητα και ειναι κριμα που πολλες φορες καποιος δεν ευχαριστιεται απο αυτα......Ποσο πιο ρομαντικη γινεται η επαφη ? δυστηχως αλαξαν πολυ τα πραγματα στις επαφες  :idiot: μας, εγιναν πολυ κυνικες αγριες και με διαθεση θα μπορουσα να πω επιθετικοτητας.  Παντως να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...... :-*

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
                  Μας ευχαριστουν και εμας αυτα τα αυτονοητα και ειναι κριμα που πολλες φορες καποιος δεν ευχαριστιεται απο αυτα......Ποσο πιο ρομαντικη γινεται η επαφη ? δυστηχως αλαξαν πολυ τα πραγματα στις επαφες  :idiot: μας, εγιναν πολυ κυνικες αγριες και με διαθεση θα μπορουσα να πω επιθετικοτητας.  Παντως να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...... :-*

ετσι ακριβώς :-* :-* :-* :-* :-*

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
KAΛHMEPA! ΠOIEΣ KOΠEΛEΣ ΔOYΛEYOYN ΣHMEPA;

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα βικυ..αμα μπορεις απάντησε στο pm μου!φιλια παντου!!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup:

φιλοτιμος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καποτε παλια οταν ημουν πιτσιρικος και μαθενα πραγματα ρωτησα μια γυναικα της πιατσας με πολλα παρασημα και απειρα χιλιομετρα στο ενεργητικο της....για πες μου της λεω ποιο ειναι το καλυτερο καυλι...το χοντρο το μακρυ το τριχωτο το φραγκατο...ΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ παιδακι μου μου ειπε....ποσο δικιο ειχε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
καποτε παλια οταν ημουν πιτσιρικος και μαθενα πραγματα ρωτησα μια γυναικα της πιατσας με πολλα παρασημα και απειρα χιλιομετρα στο ενεργητικο της....για πες μου της λεω ποιο ειναι το καλυτερο καυλι...το χοντρο το μακρυ το τριχωτο το φραγκατο...ΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ παιδακι μου μου ειπε....ποσο δικιο ειχε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλησπερα και απο εμενα στα ομορφα μωρα  :-* σας περιμενω απο τωρα για τρελλα γουστα. :knockinb: :knockinb: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom