Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
NA ένα όμορφο σαββατόβραδο ραντεβού αύριο το πρωί μετα της 10.... καληνύχτα... :-* :-* :-*

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.322
Πόντοι
606
Ρε, φίλε! ήθελα να ήξερα τη θες από τα κορίτσια, και γενικά αφού από ότι λες δεν της πας καθόλου. Τελικά ψάχνεσαι και μάλλον δεν έχεις τη να κάνεις. Εγώ απλά είμαι πελάτης και φαν των κοριτσιών του Άγκυρας. Αλλά κάπου τρελαίνομαι που βλέπω ότι κάτι σε τρώει, και μάλλον ο κωλος σου θα ψάχνει καμία πουτσα για να ηρεμίσεις.  Ρε, άσε τα κορίτσια να κάνουν την δουλεία τους, και εσύ ψάξου για άλλα στέκια. Άντε μαλακα!!! :blahblah1: :hammer: :blahblah1: :hammer: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :argue:
παλι καλα που εχουμε εσενα και μας λες τη ψαχνουμε ...τρεχω να τον φαω ασε μας ρε μπουλη για ψαχτω το θεμα λιγο καλητερα για ρωτα και θα δεις αν με ενδιαφερει αυτο που λες κυρια μου εγω απλα περιγαφω την πραγματικοτητα ......σε λιγα χρόνια θα τα ψάχνεται αυτα τα μαγαζακια κ μην αναρτηθείτε γιατι..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.322
Πόντοι
606

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.254
σε λιγα χρόνια θα τα ψάχνεται αυτα τα μαγαζακια κ μην αναρτηθείτε γιατι..

Επειδη το χοντρενεις το πραγμα και εχεις και αποψη ακου λοιπον .ΑΑΑΑν ποτε κλεισουν τα σπιτια, γιατι θα βγει καποιος νομος που θα τα απαγορευσει να βρισκοντε στο κεντρο, τοτε το αγκυρας θα ειναι το τελευταιο που θα κλεισει.Αν εννοεις τα σπιτια που εχουν δικες μας οτι θα κλεισουν, παλι εισαι βαθια νυχτωμενοςΚαι στην τελικη τι εισαι εσυ που θα μας πεις πως θα δουλεψουμε , με ποιες, με τ,ι πως κ.λ.π αστυνομια?????????????? η νταβατζης???? .Ξεχασα μπορει να εισαι της πολεοδομιας μιας και περιμενεις να χαραχτηρισθει διατηρητεο το οικημα..Απο μενα τελος η συζητηση μαζι σου.....

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.254
Και εγώ σε υπολογίζω (πολύ μάλιστα) και τα γραφόμενά σου.
Όσο για το πομπώδες δεν είναι κακία, υπονοεί μεγαλοπρέπεια!! :smitten: :smitten: :smitten:

Μαρουλια μου εχω περασει εδω τοσο καλα μαζι σου (εννοω στο θρεντ) και εχω γελασει τοσο και εγω και το ευακι( και οχι μονο ) που δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβω το ανυπερ(βλητο) χιουμορ που σε χαρακτηριζει.....Σαγαπω πολυ πολυ.. :smitten: :smitten:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Συνημμένα

• smooth1394265040356.jpg
    smooth1394265040356.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 18

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.322
Πόντοι
606
Επειδη το χοντρενεις το πραγμα και εχεις και αποψη ακου λοιπον .ΑΑΑΑν ποτε κλεισουν τα σπιτια, γιατι θα βγει καποιος νομος που θα τα απαγορευσει να βρισκοντε στο κεντρο, τοτε το αγκυρας θα ειναι το τελευταιο που θα κλεισει.Αν εννοεις τα σπιτια που εχουν δικες μας οτι θα κλεισουν, παλι εισαι βαθια νυχτωμενοςΚαι στην τελικη τι εισαι εσυ που θα μας πεις πως θα δουλεψουμε , με ποιες, με τ,ι πως κ.λ.π αστυνομια?????????????? η νταβατζης???? .Ξεχασα μπορει να εισαι της πολεοδομιας μιας και περιμενεις να χαραχτηρισθει διατηρητεο το οικημα..Απο μενα τελος η συζητηση μαζι σου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:την καλημερα μου στο ποιο γλυκο μωρο ..Τελος κ απο μενα εγω ειπα αυτο που ηθελα .....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom