καλησπερα να σα ρωτησω κατι εκεινη η κοπελα η ελενα μηπωσ ξερετε που ειναι ????
από ότι ξερω είναι στην γερμανια
καλησπερα να σα ρωτησω κατι εκεινη η κοπελα η ελενα μηπωσ ξερετε που ειναι ????
εισαι πολυ καυλαΚαθοτι σημερα είναι η παγκοσμια μερα πεολειχιας σας περιμενω μετα τις 5 για μια απιστευτη
παλι καλα που εχουμε εσενα και μας λες τη ψαχνουμε ...τρεχω να τον φαω ασε μας ρε μπουλη για ψαχτω το θεμα λιγο καλητερα για ρωτα και θα δεις αν με ενδιαφερει αυτο που λες κυρια μου εγω απλα περιγαφω την πραγματικοτητα ......σε λιγα χρόνια θα τα ψάχνεται αυτα τα μαγαζακια κ μην αναρτηθείτε γιατι..Ρε, φίλε! ήθελα να ήξερα τη θες από τα κορίτσια, και γενικά αφού από ότι λες δεν της πας καθόλου. Τελικά ψάχνεσαι και μάλλον δεν έχεις τη να κάνεις. Εγώ απλά είμαι πελάτης και φαν των κοριτσιών του Άγκυρας. Αλλά κάπου τρελαίνομαι που βλέπω ότι κάτι σε τρώει, και μάλλον ο κωλος σου θα ψάχνει καμία πουτσα για να ηρεμίσεις. Ρε, άσε τα κορίτσια να κάνουν την δουλεία τους, και εσύ ψάξου για άλλα στέκια. Άντε μαλακα!!!
απαντησα ακριβος απο πανω φιλια πολλα να ρωτήσω κατι το αγκυρας εχει χαρακτηριστη νεοκλασικό η οχι ακομα??/Απο το 96 ειναι σε μενα .Σε πειραζει αυτο??
NA ένα όμορφο σαββατόβραδο ραντεβού αύριο το πρωί μετα της 10.... καληνύχτα... :-* :-* :-*
Καλημερα !!!
Εδω ειμαι και σε περιμενω !!! :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα ματια μου :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα από το ομορφο αγκυρας και από εμενα... σας περιμενω για τρελα
Καλημερα κουκλα μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*
σε λιγα χρόνια θα τα ψάχνεται αυτα τα μαγαζακια κ μην αναρτηθείτε γιατι..
Και εγώ σε υπολογίζω (πολύ μάλιστα) και τα γραφόμενά σου.
Όσο για το πομπώδες δεν είναι κακία, υπονοεί μεγαλοπρέπεια!!
καβλημερα καβλακι μπαρμπουνακι μου!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
καλησπέρα στις κουκλάρες του Αγκύρας :-* :-*καλημεραααααα
καλησπέρα στις κουκλάρες του Αγκύρας :-* :-*
καλησπέρα στις κουκλάρες του Αγκύρας :-* :-*
γεια σου μελαχρινή αδυναμία μου..Καλημερα και απο μενα :-*
την καλημερα μου στο ποιο γλυκο μωρο ..Τελος κ απο μενα εγω ειπα αυτο που ηθελα .....Επειδη το χοντρενεις το πραγμα και εχεις και αποψη ακου λοιπον .ΑΑΑΑν ποτε κλεισουν τα σπιτια, γιατι θα βγει καποιος νομος που θα τα απαγορευσει να βρισκοντε στο κεντρο, τοτε το αγκυρας θα ειναι το τελευταιο που θα κλεισει.Αν εννοεις τα σπιτια που εχουν δικες μας οτι θα κλεισουν, παλι εισαι βαθια νυχτωμενοςΚαι στην τελικη τι εισαι εσυ που θα μας πεις πως θα δουλεψουμε , με ποιες, με τ,ι πως κ.λ.π αστυνομια?????????????? η νταβατζης???? .Ξεχασα μπορει να εισαι της πολεοδομιας μιας και περιμενεις να χαραχτηρισθει διατηρητεο το οικημα..Απο μενα τελος η συζητηση μαζι σου.....
Αγαπούλες μου!Καλη σας μερα...και πολλα φιλια.........Καλημερα και απο μενα :-*