Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Και εσύ ρε μωρό, προκαλείς. Μην μας ανάβεις! Δικαιολογημένα ζητάμε πρωκτικό. Αχ! Τρελοκόριτσο…..
Και εσύ ρε μωρό, προκαλείς. Μην μας ανάβεις! Δικαιολογημένα ζητάμε πρωκτικό. Αχ! Τρελοκόριτσο…..
καθε ποτε ειναι η βυκη στο μαγαζη...εθχαρηστω
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ επεσα......
καλα βαλτε κανα νεω μωρο να κονομησετε και αστε τα μπουρπουμπουρου περι χαρτιών .....αλλα να μου πεις ποια να ερθει αφου εξω περνουν περισσότερα...
καλα βαλτε κανα νεω μωρο να κονομησετε και αστε τα μπουρπουμπουρου περι χαρτιών .....αλλα να μου πεις ποια να ερθει αφου εξω περνουν περισσότερα...
ρε κοριτσια γιατι αδυνατησε τοσο η ζωη???τουλαχιστον η στρογγυλαδα της τοτε ΚΩΛΑΡΑΣ της εχει παραμείνει ανέπαφηείναι η κοπελα πανο από την δικια μου φοτο.....
σημερα πως είναι το πρόγραμμα στο μαγαζι? ποια μωρα εχουν βαρδια?σημερα απόγευμα είμαι εγω σας περιμενω :-* :-* :-* :-* :-*
σημερα απόγευμα είμαι εγω σας περιμενω :-* :-* :-* :-* :-*
Καλά ρε φίλε! πρέπει να είσαι πολύ σαβουρογαμης, και ακόμα ματάκιας από τους πρώτους. Άντε, σαβούρα………καλα βαλτε κανα νεω μωρο να κονομησετε και αστε τα μπουρπουμπουρου περι χαρτιών .....αλλα να μου πεις ποια να ερθει αφου εξω περνουν περισσότερα...
πως το καταλαβες ρε συ σε χω παρει ματι και δεν το θημαμαιΚαλά ρε φίλε! πρέπει να είσαι πολύ σαβουρογαμης, και ακόμα ματάκιας από τους πρώτους. Άντε, σαβούρα………
Καλημέρα σε ολους.......
Καθοτι σημερα είναι η παγκοσμια μερα πεολειχιας σας περιμενω μετα τις 5 για μια απιστευτη
Καθοτι σημερα είναι η παγκοσμια μερα πεολειχιας σας περιμενω μετα τις 5 για μια απιστευτη