Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.881
Πόντοι
2.586
Ξέρεις τι τα κάνουμε εμείς τα αρκουδάκια μας  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

φυσικα και ξερω ..ιδιαιτερα απο σενα ....τι κανεις τα αρκουδακια  :2funny: :2funny: :2funny:
πολλες μα παρα πολλες φορες εχω χασει το φως μου ...μαζι σου
και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου

οσοι σε γνωρισαμε στο Βασιλικον , η στο 16Γ κατι ξερουμε  :think: :think:

για την Μπαρμππι δεν ειχα ακομα τη χαρα  και τη τιμη

αλλα ενα διπλο μαζι σας δεν θα με χαλαγε καθολου

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• 100_0835.jpg
    100_0835.jpg
    241,2 KB · Εμφανίσεις: 67

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Αξέχαστες στιγμές...ΧΧΧ

Συνημμένα

• xxx.jpg
    xxx.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 91

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
Kαλημερα ευακι. Καλημερα σε ολους......Τι γινεται αποφασισες να γυρισεις στο αγκυρας???????????????????

Συνημμένα

• 007.JPG
    007.JPG
    111,8 KB · Εμφανίσεις: 68

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Kαλημερα ευακι. Καλημερα σε ολους......Τι γινεται αποφασισες να γυρισεις στο αγκυρας???????????????????

Καλημέρα Μαριάννα μου, βασικά δεν ξέρω αν με θέλετε πίσω τώρα που έγινα ποιο χαζή ξανθιά διότι έχετε κι άλλη ξανθιά εκεί μέσα και θα γίνετε της ξανθιάς το κάγκελο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• eua sexi dress 2014 2.jpg
    eua sexi dress 2014 2.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 61

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο Χριστός κι η μάνα του!! :o :o :o

Για την παραπάνω φωτό μιλάω...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ο Χριστός κι η μάνα του!! :o :o :o

Για την παραπάνω φωτό μιλάω...

Δηλαδή Γιάννη μου δεν σου αρέσουν τα ξανθά μαλλάκια μου ?????? να αλλάξω χρώμα ???? σνιφ σνιφ :'( :'( :'( πάνω που το συνήθιζα  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δηλαδή Γιάννη μου δεν σου αρέσουν τα ξανθά μαλλάκια μου ?????? να αλλάξω χρώμα ???? σνιφ σνιφ :'( :'( :'( πάνω που το συνήθιζα  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Έλα τώρα που θέλεις δημόσιες φιλοφρονήσεις.
Σαν να μην σε αγγίζει ο χρόνος είσαι λέμε! Μην σου πω πως σ' αυτή σου την φωτό σε βρίσκω πιο εντυπωσιακή από ποτέ!!
Η απόλυτη sexbomb!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Έλα τώρα που θέλεις δημόσιες φιλοφρονήσεις.
Σαν να μην σε αγγίζει ο χρόνος είσαι λέμε! Μην σου πω πως σ' αυτή σου την φωτό σε βρίσκω πιο εντυπωσιακή από ποτέ!!
Η απόλυτη sexbomb!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: …….. απλά  το φόρεμα είναι λίγο στενό χι χι χι χι χι χι χι χι χι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.252
Καλημέρα Μαριάννα μου, βασικά δεν ξέρω αν με θέλετε πίσω τώρα που έγινα ποιο χαζή ξανθιά διότι έχετε κι άλλη ξανθιά εκεί μέσα και θα γίνετε της ξανθιάς το κάγκελο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Bασικα εχει δυο ξανθες εδω οποτε θα γινασαστε τρεις.....δηλ οντως της .........το κακγελο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΚΟΛΩΦΑΡΔΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ......ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ....ολος ο καλος κοσμος μαζευτηκε κατω....μπαρμπι μαριαννα βικυ....ευα....ενω εμεις εδω στην βορεια ελλαδα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
OUAOU !!! Ευάκι εάν σκάσεις και εσύ στο μαγαζί  θα έχετε το Απόλυτο Τριο !!!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Σε περιμένουμε πάντως !!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom