gamo_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημερα μωρακια :-* Σημερα 5 το απογευμα με 1 σας περιμενω εδω
δουλεύεις σήμερα?
Καλημερα μωρακια :-* Σημερα 5 το απογευμα με 1 σας περιμενω εδω
δουλεύεις σήμερα?
πωπω καυλωσα θα κατεβω κι εγω σημερα το απογευμα να δοκιμασω βικυ....
αληθεια κοριτσαρε σου αρεσει και να σε γλυφουν ή μονο εσυ γλυφεις.....????
Και Σαββατο μεσημέρι να εχεις δημιουργησεις κυκλοφοριακό πρόβλημα , αν και ωφείλω να ομολογήσω πολυ φινα και διακριτικά ντυμένη .. αλλα πως να το κανουμε ο αισθησιασμός δεν κρύβεται
Γειά σου Βίκυ καύλα!
Γεια σου ρε Βικυ και απο μενα.
Βίκυ καλησπέρα.Δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις.Απλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι κι αν θες απαντάς.Περνάτε τακτικά από γιατρούς? Σαν πελάτες είμαστε ασφαλείς? Έχω παρατηρήσει πλέον ότι στους περισσότερους οίκους ανοχής δέχεστε και ξένους από κάθε χώρα.Δεν είμαι ρατσιστής αλλά στις πιο υποβαθμισμένες χώρες δεν ξέρουν καν τι θα πει προφυλακτικό! Εσείς δέχεστε? Και αν είναι όλα νόμιμα, τότε γιατί κάθε φορά που περνάει Αστυνομία οι περισσότεροι οίκοι ανοχής κλείνουν και βγάζουν τον κόσμο άρον άρον? Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Καλησπερα να ξερεις οτι ολοι οι οικοι ανοχης εκτος απο 2 σε ολη την αθηνα δεν εχουν αδεια εγκαταστασης οποτε γιαυτο κλεινουν ολοι ασχετα αν οι κοπελες που δουλευουν εχουν αδεια ασκησεως επαγγελματος και περνουν απο γιατρους. Οποτε μην συνδυαζεις το γεγονος οτι επειδη κλεινουν οι κοπελες ολες ειναι παρανομες. Απο το υγειονομικο περναμε καθε 15 μερες και κανουμε εξετασεις αιματος καθε 2 μηνες για ΗΙΥ και ηπατιτηδες. Οσο για το αγκυρας που δουλευω ειναι παντα με κλειστη πορτα και δεν δεχομαστε ξενους οχι απο θεμα ρατσισμου απλα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
Καλησπερα να ξερεις οτι ολοι οι οικοι ανοχης εκτος απο 2 σε ολη την αθηνα δεν εχουν αδεια εγκαταστασης οποτε γιαυτο κλεινουν ολοι ασχετα αν οι κοπελες που δουλευουν εχουν αδεια ασκησεως επαγγελματος και περνουν απο γιατρους. Οποτε μην συνδυαζεις το γεγονος οτι επειδη κλεινουν οι κοπελες ολες ειναι παρανομες. Απο το υγειονομικο περναμε καθε 15 μερες και κανουμε εξετασεις αιματος καθε 2 μηνες για ΗΙΥ και ηπατιτηδες. Οσο για το αγκυρας που δουλευω ειναι παντα με κλειστη πορτα και δεν δεχομαστε ξενους οχι απο θεμα ρατσισμου απλα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
Προσυπογράφω......... μωρακι φιλάκια θά έρθω αύριο !!!!
Nαρθεις σαν την ανοιξη και φερε μου αυτο που λαχταραω
αγαπητέ amjikιε είσαι δικέφαλος?..Αύριο ψυχή μου θά στό φέρω είς διπλούν ;) ;)
Απλά δίτρυπος!!!αγαπητέ amjikιε είσαι δικέφαλος?..