giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιωΚαι εγω ομως μιας και απο οτι βλεπεις μου αρεσει να χρησιμοποιω πολυ την γλωσσα μου![]()
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιωΚαι εγω ομως μιας και απο οτι βλεπεις μου αρεσει να χρησιμοποιω πολυ την γλωσσα μου![]()
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιω
Που ειναι η Μαριαννα καιρο εχω να την πετυχωή Μαριάννα τρελένεται γιά γλύψιμο ........
Που ειναι η Μαριαννα καιρο εχω να την πετυχω
Thanx φιλε, προσωνυμιο εχω καλο, εμπειρια δεν εχω καλη...Σεξοτρονικ, με τέτοιο προσωνυμιο θά 'πρεπε νά 'ξερες. Δεν είναι, χωρίς να παίρνω όρκο!!!
η Biky_Trans ποτε δουλευει ξερουμε?
εγώ πέρασα κάποια στιγμή το πρώι του Σαββάτου και είχε μια ψηλή ξανθιά κοπέλα. Μου άρεσε αρκετά αλλα να πώ την αμαρτία μου κάπου κόμπλαρα. :- :- Ξέρει κάνεις ποιά είχε βάρδυα εκείνη την ημέρα; :S :S :S
Φιλε μου το σαββατο πρωι ξερω πολυ καλα οτι δουλευε η μαριαννα που ειναι μελαχροινη. Στο λεω με σιγουρια γιατι ημουν εκει για επισκεψηΜηπως εννοεις ομως παρασκευη πρωι που δουλευει η ζωη που ειναι ψηλη και ξανθια?
όχι, όχι Σαββάτο πέρασα κατα τις 14:00. Ψηλή καστανοξανθή με πολύ ωραίο σώμα. Βεβαία το σαλόνι ήταν μέσα στο σκοτάδι και δεν είδα πολλές λεπτομέριες...