giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιωΚαι εγω ομως μιας και απο οτι βλεπεις μου αρεσει να χρησιμοποιω πολυ την γλωσσα μου
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιωΚαι εγω ομως μιας και απο οτι βλεπεις μου αρεσει να χρησιμοποιω πολυ την γλωσσα μου
Εγω να δης ποσο την χρησιμοποιω
Που ειναι η Μαριαννα καιρο εχω να την πετυχωή Μαριάννα τρελένεται γιά γλύψιμο ........
Που ειναι η Μαριαννα καιρο εχω να την πετυχω
Ειναι η γραματεας τηςΚαι εσύ που το ξέρεις;
Thanx φιλε, προσωνυμιο εχω καλο, εμπειρια δεν εχω καλη...Σεξοτρονικ, με τέτοιο προσωνυμιο θά 'πρεπε νά 'ξερες. Δεν είναι, χωρίς να παίρνω όρκο!!!
η Biky_Trans ποτε δουλευει ξερουμε?
εγώ πέρασα κάποια στιγμή το πρώι του Σαββάτου και είχε μια ψηλή ξανθιά κοπέλα. Μου άρεσε αρκετά αλλα να πώ την αμαρτία μου κάπου κόμπλαρα. :- :- Ξέρει κάνεις ποιά είχε βάρδυα εκείνη την ημέρα; :S :S :S
Φιλε μου το σαββατο πρωι ξερω πολυ καλα οτι δουλευε η μαριαννα που ειναι μελαχροινη. Στο λεω με σιγουρια γιατι ημουν εκει για επισκεψη Μηπως εννοεις ομως παρασκευη πρωι που δουλευει η ζωη που ειναι ψηλη και ξανθια?
όχι, όχι Σαββάτο πέρασα κατα τις 14:00. Ψηλή καστανοξανθή με πολύ ωραίο σώμα. Βεβαία το σαλόνι ήταν μέσα στο σκοτάδι και δεν είδα πολλές λεπτομέριες...