Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* και Ευακι και ας μην εισαι εδω

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* και Ευακι και ας μην εισαι εδω

καλημερα γιωργο που εισαι βρε γατε του φορουμ??φυσικα της καλημερες μου στην Ευα που την εχουμε χασει τελειωσ πια...αχ βρε ΕΥΑΚΙ γυρνα πισω...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
              Καλησπερα γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λοιπον μαριαννα το λεω δημοσια εδω να γυρισει πισω και δωρο σε οποιο ατομο θελει την επομενη πλαστικη αποκατασταση.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Γιωργο κατσε καλα... :headbang: :headbang: :headbang:θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τειχο βρε φιλε...βαλτος εισαι με αυτες τις φωτο που βαζεις??  αντε γιατι θα ανεβω πετωντας...γεια σου κουκλα μαριανα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
              Καλησπερα γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δικες σου φωτο εχω μονο 4-5 που της εβαλα σε προηγουμενη σελιδα ,Βαλε καινουργιες φωτο η στειλε μου γιατι βαζω και στο αλλο, καταλαβες που

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
λοιπον μαριαννα το λεω δημοσια εδω να γυρισει πισω και δωρο σε οποιο ατομο θελει την επομενη πλαστικη αποκατασταση.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Γιωργο κατσε καλα... :headbang: :headbang: :headbang:θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τειχο βρε φιλε...βαλτος εισαι με αυτες τις φωτο που βαζεις??  αντε γιατι θα ανεβω πετωντας...γεια σου κουκλα μαριανα...
Δεν εχω φωτο της Μαριαννας να εβαζα συνεχεια θα σε εκανα να κολουσες κανα μουνι σε καμια κοιλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω φωτο της Μαριαννας να εβαζα συνεχεια θα σε εκανα να κολουσες κανα μουνι σε καμια κοιλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον φιλε θα μου κανεις ζημια εσυ...γιωργο τελος μαιου ειμαι σαλονικη για σεμιναριο...μεχρι τοτε δεν μου γλυτωνει το μωρο εδω θα το δω...γεια σου καρνταση ....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
λοιπον φιλε θα μου κανεις ζημια εσυ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιωργο τελος μαιου ειμαι σαλονικη για σεμιναριο...μεχρι τοτε δεν μου γλυτωνει το μωρο εδω θα το δω...γεια σου καρνταση ....
Ηδη επρεπε να ειχες περαση ως τωρα απο τον οικο της ακολασιας

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ηδη επρεπε να ειχες περαση ως τωρα απο τον οικο της ακολασιας

φιλαρακι εχεις δικιο...ερχωμαι σαββατοκυρικο αθηνα μονο, βλεπεις πατρα - αθηνα δεν λεει καθε μερα...αστα να πανε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φιλαρακι εχεις δικιο...ερχωμαι σαββατοκυρικο αθηνα μονο, βλεπεις πατρα - αθηνα δεν λεει καθε μερα...αστα να πανε...
Εγω νομιζα οτι εισαι αθηνα,την Μαριαννα θα  την βρης Σ/Κυριακο αλλα την Ευα οχι μιας και δουλευη απο δευτερα μεχρι πεμπτη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Καλησπέρα!! Και οι πατρινιές καλές είναι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis__69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα στα κοριτσια του  Αγκυρας  τι κανεις Μαριαννακι μου ???? Το Ευακι καλα ειναι ????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom