Επισκέπτης
Καλησπερα και απο μενα μαριαννα τι κανεις?ολα καλα? η ευα τι κανει?
Καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Μια χαρα ειμαι και εγω και το ευακι. Εσυ καλα?
Καλησπερα και απο μενα μαριαννα τι κανεις?ολα καλα? η ευα τι κανει?
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* και Ευακι και ας μην εισαι εδω
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* και Ευακι και ας μην εισαι εδω
Καλησπέρα Μαριάννα!
λοιπον μαριαννα το λεω δημοσια εδω να γυρισει πισω και δωρο σε οποιο ατομο θελει την επομενη πλαστικη αποκατασταση....Καλησπερα γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δικες σου φωτο εχω μονο 4-5 που της εβαλα σε προηγουμενη σελιδα ,Βαλε καινουργιες φωτο η στειλε μου γιατι βαζω και στο αλλο, καταλαβες πουΚαλησπερα γαταρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημερα γιωργο που εισαι βρε γατε του φορουμ??φυσικα της καλημερες μου στην Ευα που την εχουμε χασει τελειωσ πια...αχ βρε ΕΥΑΚΙ γυρνα πισω...
Δεν εχω φωτο της Μαριαννας να εβαζα συνεχεια θα σε εκανα να κολουσες κανα μουνι σε καμια κοιλιαλοιπον μαριαννα το λεω δημοσια εδω να γυρισει πισω και δωρο σε οποιο ατομο θελει την επομενη πλαστικη αποκατασταση....
Γιωργο κατσε καλα... θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τειχο βρε φιλε...βαλτος εισαι με αυτες τις φωτο που βαζεις?? αντε γιατι θα ανεβω πετωντας...γεια σου κουκλα μαριανα...
[video][/video][video][/video]
Δεν εχω φωτο της Μαριαννας να εβαζα συνεχεια θα σε εκανα να κολουσες κανα μουνι σε καμια κοιλια
λοιπον φιλε θα μου κανεις ζημια εσυ...
Ηδη επρεπε να ειχες περαση ως τωρα απο τον οικο της ακολασιαςγιωργο τελος μαιου ειμαι σαλονικη για σεμιναριο...μεχρι τοτε δεν μου γλυτωνει το μωρο εδω θα το δω...γεια σου καρνταση ....
Ηδη επρεπε να ειχες περαση ως τωρα απο τον οικο της ακολασιας
Εγω νομιζα οτι εισαι αθηνα,την Μαριαννα θα την βρης Σ/Κυριακο αλλα την Ευα οχι μιας και δουλευη απο δευτερα μεχρι πεμπτηφιλαρακι εχεις δικιο...ερχωμαι σαββατοκυρικο αθηνα μονο, βλεπεις πατρα - αθηνα δεν λεει καθε μερα...αστα να πανε...
φιλαρακι εχεις δικιο...ερχωμαι σαββατοκυρικο αθηνα μονο, βλεπεις πατρα - αθηνα δεν λεει καθε μερα...αστα να πανε...
Καλησπέρα!! Και οι πατρινιές καλές είναι!!!
Καλησπερα στα κοριτσια του Αγκυρας τι κανεις Μαριαννακι μου ???? Το Ευακι καλα ειναι ????