Παντα εχω ασσο στο μανικι γιατι απλα δεν ειμαι ξανθια
Αν θυμάμαι καλά, κάποτε ήσουνα!!!
Παντα εχω ασσο στο μανικι γιατι απλα δεν ειμαι ξανθια
[move][size=25pt]Θεά μου!!!!!!!!!![/size][/move]
Καλα εσεις οι γυναικες δεν πεζεστε καθε εβδομαδα και αλλο χρωμαΠαντα εχω ασσο στο μανικι γιατι απλα δεν ειμαι ξανθια
περνης ακρη με της γυναικες τα βαφουνε και μετα δεν της γνωριζουμεΑν θυμάμαι καλά, κάποτε ήσουνα!!!
Μαριαννα να φας, τι φαγητο θελης;Γείτονα τί θά φάμε σήμερα;;;
Γείτονα τί θά φάμε σήμερα;;;
Για 2 μηνες ετσι βρε για να δω πως νιωθει καποια οταν ειναι ξανθια. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι πραγματικα τραβανε τα βλεματα πανω τους ... Τι να πω εμεις ειμαστε παιδια κατωτερου θεου
Για 2 μηνες ετσι βρε για να δω πως νιωθει καποια οταν ειναι ξανθια. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι πραγματικα τραβανε τα βλεματα πανω τους ... Τι να πω εμεις ειμαστε παιδια κατωτερου θεου
Και γιατί δεν παρέμεινες ξανθιά αφού διαπίστωσες οτι είχες πέραση;
Αλλά, και τωρα που είσαι μελαχροινή , πάλι έχεις!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τα βλεματα τα τραβανε οι ξανθιες αλλα το μελανουρι αξιζη περισσοτεροΓια 2 μηνες ετσι βρε για να δω πως νιωθει καποια οταν ειναι ξανθια. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι πραγματικα τραβανε τα βλεματα πανω τους ... Τι να πω εμεις ειμαστε παιδια κατωτερου θεου
ωπππππππππππ, ειδα μωρο οποτε ειπα να πω ενα γεια...
Γεια σου μωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Amjik τι να σου πω . Εισαι τρελη δυναμη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τα βλεματα τα τραβανε οι ξανθιες αλλα το μελανουρι αξιζη περισσοτερο
Γεια σουουουουουουουου τι καααααανεις
Και ποιος σου ειπε οτι ειχα περαση? Οι αλλες ξανθες εχουν εγω ως ξανθια καηκα
μια χαρα εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μην φωναζεις με ξεκουφανες!!!
Α μάλιστα. Για αυτό είναι μαυρα τα μαλλιά σου!!!
Καλα
Α ετσι ειμαι εγω εκωφαντικος τυπος δεν αντεχομαι
ωχχχχχ...σε φανταζομαι στο σεξ πως θα κανεις....
μεχρι την Κρητη θα ακουγεσαι!!!!
Για να μην σε κοροιδευω αυτο εξαρταται. Ορισμενοι με εχουν χαραχτηρισει ως σταρ του βωβου Ισως ομως να φταινε και αυτοι δεν συμφωνεις ;)