giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Κατι ξερη ο γατοςΕννοειται Γιωργο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κατι ξερη ο γατοςΕννοειται Γιωργο μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κατι ξερη ο γατος
Και ας χιονιζη ακομη,η θαλασσα παντα μας τραβα ολους κανης αλλα ονειρα ΚαλημεραΕυάκι, συγχώρα με αν κάνω λάθος, αλλά αυτό που φοράς μου φαίνεται σαν μαγιό...
...από τώρα σκέφτεσαι την θάλασσα?
...αυτό είναι καλό ;)
Και ας χιονιζη ακομη,η θαλασσα παντα μας τραβα ολους κανης αλλα ονειρα Καλημερα
καλημερα στους λατρεις του
ονειρεμενου SEX...............
Καλησπερα ψηλε μου ..... πως σου φαινομαι? να μην ειμαι καλα ???
Εσυ πως με βλεπεις ???????
Και ας χιονιζη ακομη,η θαλασσα παντα μας τραβα ολους κανης αλλα ονειρα Καλημερα
καλημερα στους λατρεις του
ονειρεμενου SEX...............
καλημερα ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΑΧ μωρο μου τετειες φωτος να βαζεις εσυ και με βλεπω να ψαχνω καμια μαντρα και εγω
Καλημερα.....
Καλο μεσημερι,ωραια μερα με πολυ ηλιο αλλα εχει ενα πουστοκρυο γιατι ολα τα βουνα τριγυρω ειναι φορτωμενα με χιονιΚαλημερα Γιωργο μου και ας βρεχη και ας χιονιζη εγω την θαλασσα την αγαπαω και την θελω τρελα
Να ας πουμε σημερα εχει τοσο ωραια μερα που ειναι για ενα καφεδακι σε καποια παραλια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλημερα ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να γραψω το δικο μου κινητο,που να τον βρουμε αυτονΚαλημερα μωρο μου
Τι κανεις ?
Μου βαζεις και αυτες της φωτος και να θελω να αγιασω η χριστιανη με εσενα δεν γυνετε
Ωραιο το Παλουκαρη της φωτογραφιας μιπως εχεις το κινιτο του??????
Καλο μεσημερι,ωραια μερα με πολυ ηλιο αλλα εχει ενα πουστοκρυο γιατι ολα τα βουνα τριγυρω ειναι φορτωμενα με χιονι
Να γραψω το δικο μου κινητο,που να τον βρουμε αυτον
Σιγουρα οτι καιρο και να κανη ο καφες στην παραλια ειναι αλλο πραμα και οταν συνοδευεται με μια ωραια παρουσια ακομη καλυτεραΠολυ ωραια μερα μωρο μου εχει
Τωρα για κρυο δεν ξερω γιατη ακομα δεν εχω βγει εξω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα και με κρυο και χιονια ενας καφες στην παραλια ειναι αλλο πραγμα
Και μαντρατο και καγγελατο και οπως λεμε στριμωγμα στην γωνια και οπως μας βολευη
Γιωργο μου αν ειναι να μου κανεις το Μαντρατο οπως αυτος τοτε να μου γραψεις το κινητο σου και να ανεβω το Σ.Κ βορεια να ριμαξουμε της μαντρες