Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλά τα λέω εγώ , αλλά ποιος με ακούει, πάει το ξέχασες πάλι το λαγουδάκι σου  :'( :'( :'( :'( :'(

Δεν σε ξεεχναω εσενα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εισαι ο Ενας και Μοναδικος  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα στις όμορφες............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θα στη στείλλω εγώ Ευακι, αρκεί να 'χεις γερό στομάχι!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν τα δινεται σε κετερινγ να τελειωνετε.......

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αχ ναι Μαρουλια μου κανε μου την χαρη  κι απο εμενα οτι θες ....... Ακομα και στιφαδο θα σου κανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λαγο εχω βρει παντως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε , για την κουζίνα σου με έχεις ?? και όχι για το κρεβάτι σου ??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ ναι Μαρουλια μου κανε μου την χαρη  κι απο εμενα οτι θες ....... Ακομα και στιφαδο θα σου κανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λαγο εχω βρει παντως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πηγες για κυνηγι λαγού τέτοια εποχή;;; Πηρες και την άλλη μαζί σου, που μονο ξερει να σε κακολογεί γιατι ζηλεύει τη μαγειρική σου δεινότητα;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Πηγες για κυνηγι λαγού τέτοια εποχή;;; Πηρες και την άλλη μαζί σου, που μονο ξερει να σε κακολογεί γιατι ζηλεύει τη μαγειρική σου δεινότητα;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απ όσο αντιλαμβάνομαι, ο λαγός παραδόθηκε οικειοθελώς δε χρειαστηκε κυνήγι :2funny: :2funny: :2funny:

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απ όσο αντιλαμβάνομαι, ο λαγός παραδόθηκε οικειοθελώς δε χρειαστηκε κυνήγι :2funny: :2funny: :2funny:

σωστός !! δεν είναι να το κουράζουμε το κορίτσι μας , με κυνήγια λαγών και αηδίες , μόνο να το ξεκουράζουμε με χάδια και φιλία  :) :) :) :) :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom