amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.133
- Πόντοι
- 22.785
Καλημερα αγαπημενε μου φιλε...πάω να πω μια καλημέρα στο φορουμ και έρχομαι...
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Καλημερα αγαπημενε μου φιλε...πάω να πω μια καλημέρα στο φορουμ και έρχομαι...
τι εννοείς λέγοντας "Όι" ???
όι ...γιατί δεν γνωρίζεις κάτι ???
ή
όι ...γιατί δεν γνωρίζεις ποιά από τις κοπέλες εργάζεται σήμερα ???
καλημέρα Marriana :-* :-* :-* :-*
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Με κανετε κ ζηλευω...
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Με κανετε κ ζηλευω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ ΤΩΡΑ..Θα σε μαλώσω μεγάλη μου αγάπη!! Στέλνεις φιλάκια στο γείτονα που συνεχίζει τις προκλήσεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι παθατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σιγα-σιγα μαχαιρια θα βγουνεΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ ΤΩΡΑ..
Αχ μαριαννακι μου πες του τα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε μαλώσω μεγάλη μου αγάπη!! Στέλνεις φιλάκια στο γείτονα που συνεχίζει τις προκλήσεις;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλημερα Μαριαννα και καλη χρονια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μα αγαπη μου ξεχνας την μεγαλη και θεαρεστη κουμπαρια που μας συνδεει;Κανονικα οχι μονο προκλησεις μα και μεσα στο σπιτι μας πρεπει να μπει καθε γειτονας . Και μην ξεχνας και την λαικη ρηση περι κουμπαριωναν και δεν σε απατω με κανεναν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι το φλογερο κορμακι της Μαριαννας;;;;;;;;;;;;;;Τι παθατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σιγα-σιγα μαχαιρια θα βγουνε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()