Επισκέπτης
που ορεξη τωρα για δουλεια
αφου εγω εχω εσενα στο μυαλο μου
ο νους μου ταξιδευει αλλου
το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα σε ξαναδω
Φευγεις για δουλεια γυμνε μεντορα?
που ορεξη τωρα για δουλεια
αφου εγω εχω εσενα στο μυαλο μου
ο νους μου ταξιδευει αλλου
το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα σε ξαναδω
υπονοεις οτι θες να με Γκαστρωσεις Μαρουλια μου???????????????????
Γυμνη η ντημενη Μαρουλια μου ???????????????????
Φευγεις για δουλεια γυμνε μεντορα?
πολλα πρεπει να μαθεις ακομα μαρουλακη.προλαβαινεις τι λες?Για μέντορες έχω ακούσει ότι υπάρχουν, αλλά για γυμνούς μέντορες πρώτη μου φορά ακούω!!!!
Ελα καλε τι μου λες . Στο σοι σας δηλαδη γκαστρωνεστε και γονιμοποιηστε στα γεραματα. Ε τοτε εχεις και συ το περιθωριο να παθεις ενα ανεμογκαστρι για να διαιωνισεις το χαζοειδος σου . Σαχλογατο ...
σας αφηνω να συνεχισετε.παω για δουλεια.την καληνυχτα μου σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ΣΕΝΑ
Οπως ξερεις γλυκια Ανεμογκαστρι δεν επαθε καμια οπως κι εγω . Αλλη το περναει το δραμα με εγγυμοσυνη της καλη ωρα ονοματα να μην πω Αλλα ναι το παραδεχωμε ειμαστε Καρπερο Σοι εμ τι περιμενες γλυκια μου να μην μπορουμε να κανουμε τεκνα??? η οξια στο α παρακαλω ........ Τωρα οσο για το ειδος μου σαν πανεμορφη γατουλα τι να κανω γλυκια μου τετειο ειδος ειναι σπανιο
Κι οσο για το μυαλο μου ειμαι Ξουραφη για την ιλικια μου το θετο ασχολιαστο διοτι ειμαι μικρη δροσερη τσαχπινα και πολυ Νιαου
Κατι μου ειχαις πει βρε Μαριαννακι μου για την Ακροπολη αλλα δεν μπωρο ακομα να το θυμιθο
Οπως ξερεις γλυκια Ανεμογκαστρι δεν επαθε καμια οπως κι εγω . Αλλη το περναει το δραμα με εγγυμοσυνη της καλη ωρα ονοματα να μην πω Αλλα ναι το παραδεχωμε ειμαστε Καρπερο Σοι εμ τι περιμενες γλυκια μου να μην μπορουμε να κανουμε τεκνα??? η οξια στο α παρακαλω ........ Τωρα οσο για το ειδος μου σαν πανεμορφη γατουλα τι να κανω γλυκια μου τετειο ειδος ειναι σπανιο
Κι οσο για το μυαλο μου ειμαι Ξουραφη για την ιλικια μου το θετο ασχολιαστο διοτι ειμαι μικρη δροσερη τσαχπινα και πολυ Νιαου
Κατι μου ειχαις πει βρε Μαριαννακι μου για την Ακροπολη αλλα δεν μπωρο ακομα να το θυμιθο
Η οξεια σε μαρανε σαχλογατο.Ακου να δεις βρυκολακιασμενο γατι που περνιεσαι και για ομορφο, ενα μεταλαγμενο βαμπιρογατο εισαι που επειδη γεννηθηκες 7 μηνες νωριτερα απο μενα περνιεσαι και για πιπινι . ουστ κεραμιδογατα της συμφορας
Να σου θυμισω εγω πιστη μου εργατρια τι σουχα πει. Οταν εφτιαχνες τη ζωοφορο σου ειπα να βαλεις και τη δικη σου μορφη μεσα ....................
Μνιαου Μνιαου Μνιαου
μην συνχιζεσε κι οχι τιποτα αλλο εισαι και σε κρισιμη φαση της ζωης σου .........
Καληνυχτα φως μου καληνυχτα λατρεια μου και ας μην δειχνεις στιγματα παρουσιας,ισως να βλεπεις το ποδοσφαιρο . φιλια μεγαλη μου αδυναμια
Όχι ακόμα καρδιά μου!! Δυστυχώς θα είμαι μακριά σου για λίγες μερες ακόμα!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Με ολες αυτες τις βλακειες ασχολουμαι και δεν μιλαω με το μωρακι μου. Αληθεια επεστρψες στην αθηνα μοναδικη μου αγαπη?
σας αφηνω να συνεχισετε.παω για δουλεια.την καληνυχτα μου σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ΣΕΝΑ
Kαλα που θα πας στο στρατοκαλησπερα μαρουλακη.
θα επιστρεψω μετα απο 9 μηνες.αντε και με το καλο ο μαρουλομαριαννογιος