Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
υπονοεις οτι θες να με Γκαστρωσεις Μαρουλια μου??????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ καρδιά μου μονον από έναν ερωτήλο Γαλλο θα μπορούσες να ανεμογκαστρωθείς και αυτό πολύ σου πάει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
        Ελα καλε τι μου λες . Στο σοι σας δηλαδη γκαστρωνεστε και γονιμοποιηστε στα γεραματα. Ε τοτε εχεις και συ το περιθωριο να παθεις ενα ανεμογκαστρι για να διαιωνισεις το χαζοειδος σου . Σαχλογατο ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως ξερεις γλυκια Ανεμογκαστρι δεν επαθε καμια οπως κι εγω . Αλλη το περναει το δραμα με εγγυμοσυνη της καλη ωρα ονοματα να μην πω  :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα ναι το παραδεχωμε ειμαστε Καρπερο Σοι εμ τι περιμενες γλυκια μου να μην μπορουμε να κανουμε τεκνα??? η οξια στο α παρακαλω ........  Τωρα οσο για το ειδος μου σαν πανεμορφη γατουλα τι να κανω γλυκια μου τετειο ειδος ειναι σπανιο  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Κι οσο για το μυαλο μου ειμαι Ξουραφη για την ιλικια μου το θετο ασχολιαστο διοτι ειμαι μικρη δροσερη τσαχπινα και πολυ Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι μου ειχαις πει βρε Μαριαννακι μου για την Ακροπολη αλλα δεν μπωρο ακομα να το θυμιθο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σας αφηνω να συνεχισετε.παω για δουλεια.την καληνυχτα μου σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ΣΕΝΑ

Επισκέπτης
Οπως ξερεις γλυκια Ανεμογκαστρι δεν επαθε καμια οπως κι εγω . Αλλη το περναει το δραμα με εγγυμοσυνη της καλη ωρα ονοματα να μην πω  :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα ναι το παραδεχωμε ειμαστε Καρπερο Σοι εμ τι περιμενες γλυκια μου να μην μπορουμε να κανουμε τεκνα??? η οξια στο α παρακαλω ........  Τωρα οσο για το ειδος μου σαν πανεμορφη γατουλα τι να κανω γλυκια μου τετειο ειδος ειναι σπανιο  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Κι οσο για το μυαλο μου ειμαι Ξουραφη για την ιλικια μου το θετο ασχολιαστο διοτι ειμαι μικρη δροσερη τσαχπινα και πολυ Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κατι μου ειχαις πει βρε Μαριαννακι μου για την Ακροπολη αλλα δεν μπωρο ακομα να το θυμιθο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η οξεια σε μαρανε σαχλογατο.Ακου να δεις βρυκολακιασμενο γατι που περνιεσαι και για ομορφο, ενα μεταλαγμενο βαμπιρογατο εισαι που επειδη γεννηθηκες 7 μηνες νωριτερα απο μενα περνιεσαι και για πιπινι . ουστ κεραμιδογατα της συμφορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Να σου θυμισω εγω πιστη μου εργατρια τι σουχα πει. Οταν εφτιαχνες τη ζωοφορο σου ειπα να βαλεις και τη δικη σου μορφη μεσα .................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
         Η οξεια σε μαρανε σαχλογατο.Ακου να δεις βρυκολακιασμενο γατι που περνιεσαι και για ομορφο, ενα μεταλαγμενο βαμπιρογατο εισαι που επειδη γεννηθηκες 7 μηνες νωριτερα απο μενα περνιεσαι και για πιπινι . ουστ κεραμιδογατα της συμφορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μνιαου Μνιαου Μνιαου
μην συνχιζεσε κι οχι τιποτα αλλο εισαι και σε κρισιμη φαση της ζωης σου ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
          Να σου θυμισω εγω πιστη μου εργατρια τι σουχα πει. Οταν εφτιαχνες τη ζωοφορο σου ειπα να βαλεις και τη δικη σου μορφη μεσα .................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρση το ειχα ξεχαση αυτο  :headbang: :headbang: :headbang:
Αλλα εγω ελεγα για τον πρωτο λιθο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με ολες αυτες τις βλακειες ασχολουμαι και δεν μιλαω με το μωρακι μου. Αληθεια επεστρψες στην αθηνα μοναδικη μου αγαπη? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καληνυχτα φως μου καληνυχτα λατρεια μου και ας μην δειχνεις στιγματα παρουσιας,ισως να βλεπεις το ποδοσφαιρο . φιλια μεγαλη μου αδυναμια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καληνυχτα φως μου καληνυχτα λατρεια μου και ας μην δειχνεις στιγματα παρουσιας,ισως να βλεπεις το ποδοσφαιρο . φιλια μεγαλη μου αδυναμια :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Μοναδική μου αγάπη είχα βγει για λιγο και μολις επέστρεψα!!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καληνύχτα καρδιά μου, όνειρα γλυκά!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Με ολες αυτες τις βλακειες ασχολουμαι και δεν μιλαω με το μωρακι μου. Αληθεια επεστρψες στην αθηνα μοναδικη μου αγαπη? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Όχι ακόμα καρδιά μου!! Δυστυχώς θα είμαι μακριά σου για λίγες μερες ακόμα!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Πως θα αντέξω, αναρωτιέμαι, μακριά από τη γυναίκα που θα γεννήσει το μαρουλομαριαννάκι;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
σας αφηνω να συνεχισετε.παω για δουλεια.την καληνυχτα μου σε ολους αλλα ιδιαιτερα σε ΣΕΝΑ

Καληνύχτα γυμνέ και ερωτήλε Γάλλε σεφ και ελπίζω να τα ξαναπούμε μετά από μια δεκαετία το νωρίτερο!!!

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα μαρουλακη.
θα επιστρεψω μετα απο  9 μηνες.αντε και με το καλο ο μαρουλομαριαννογιος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom