οποιος δεν γνωρίζει γαλλικά
μάλλον θα παρεξηγήσει ότι δεν επιτρέπεται τέτοια φράση
Παλαίοτερα ήταν "la m..i" η λαίντη μας!!!
οποιος δεν γνωρίζει γαλλικά
μάλλον θα παρεξηγήσει ότι δεν επιτρέπεται τέτοια φράση
..."εγώ έχω φάει,
είμαι χορτασμένος"
εσύ προφανώς δεν πρόλαβες γιατί είχες βγει για δουλειά...
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ!!!
Απαπαπαπαπαπα Καλε Φαρκελι μου αν δεν παω απο της Φολες της Μαριαννας Ντουβλη Μαμαλακι Βεφας κλπ κλπ κλπ κλπ συγουρα θα αυτοκτωνησο απο τα καψουροτραγουδα σου ... Νιαου Νιαου Νιαου βαλε μου και κανενα δεν ζωντανευουν η νεκροι και εκει να δεις τα γελεια αν κι αυτο το τραγουδι του εχει στην συλογη της η ακαρδη Μαγειρισα για να το βαλη σε δειπνο οταν θα φτιαξη τα τζουτζουκακια της οργης για τον αγαπημενο Μαρουλια Παπαχρονη ...... Ατιμε Μαρουλια να ξερες ποσα Τακουνια εχει χαλασει για σενα η Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ ,,,,,
Η καλυτερη πελατησα του Ρομπερτο Καβαλα εχει γυνει για παρτη σου
Ετσι ειναι οι γατες θελουν ολους τους γατους δικους τους ποικιλια μεγαληηηηηηηηηηη
Αγαπημενε μου Γιωργο Νιαου Νιαου Νιαου ΜΑΡΟΥνιαου
Μα πεινασμενο τον θελω για να τον χορτασω εγω
Άλλωστε είναι γνωστό ότι: Πεινασμένο μαρουλι δε "χορεύει"!!!!
Γιατί μαρουλοπαπαχρόνη;;; Τι σχέση έχω με τον ανώμαλο που σκότωνε, και καλά έκανε, και άτακτες γατούλες;;;
τι σκοπεύεις να κάνεις με την ουρά?
Ευάκι, Μαριάννα τεως Ντούβλη νυν Μαμαλάκη κτλ. κτλ. εννοείς. Αλλά να ξέρεις δεν τη βίασα!! Θα σου εξιστορήσω τι συνέβηκε εκείνη τη μοιραία βραδυά. Γνωριστήκαμε στου Βασιλόπουλου όπου με είδε να κανω τα ψώνια για τη μαμά μου και έπεσε, δήθεν κατά λάθος, επάνω μου γιατί, όπως μου ομολόγησε αργότερα, έπαθε κατι σαν ηλεκτροσοκ όταν αντίκρυσε το αθλητικό κορμί μου, που διαγραφόταν κάτω από το εφαρμοστό κουστούμι μου. Μου πρότεινε να τη βοηθήσω με τα ψώνια της γιατί ήταν πολύ βαριά, είχε αγοράσει βλέπεις και του πουλιού το γάλα, και εγώ ως τσέτελμαν δέχτηκα. Την ακολούθησα βαριά φορτωμένος μέχρι την δεύτερη πάροδο της οδού Φ(uck for 20 euros) όπου σταμάτησε για να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό της και εκεί συνέβη το ανεπάντεχο. Με ακινητοποίησε και με "βίασε" πολλαπλώς αλλά ευτυχώς, για μένα εννοώ, μονο κατά φύση!!!
Ψευδεσε ασυστολος ΜαρουλοΠαπαχρονη αυτα να τα πεις αλλου οχι σε εμενα και οχι μονο την βιασες απλα αλλα της πεταξες και του πουλιου το γαλα στην μουρη ΝΤΡΟΠΗ σου
Μα πως θα μπορούσα να τη βιάσω όταν ήμουνα υπερφορτωμένος με τα ψώνια;;; Όσο για του πουλιού το γάλα που χύθηκε επάνω στο πρόσωπό της σε διαβεβαιώνω ήταν Θεού θέλημα όπως αναφέρω στο απολογητικό μου υπόμνημα που συνέταξε ο Κούγιας!!!
bon midi a toute la compagnie :farkaeli,maroulias,evaki and marianna