Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
Αχ βρε φιλε μου ξερης τι εχω ακουση εγω και ποσσες ερωτησεις
εκανα που δεν πηρα απαντησεις......... γραψτα λεβεντη μου γραψτα
και δινε απαντησεις μονο στους φιλους σου...
αυτα απο εμενα φιλε μου..... και παλι καλημερουδια..
α και ενα τελευταιο το 80% που μπενουνε εδω ειναι για παρελαση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αχ βρε φιλε μου ξερης τι εχω ακουση εγω και ποσσες ερωτησεις
εκανα που δεν πηρα απαντησεις......... γραψτα λεβεντη μου γραψτα
και δινε απαντησεις μονο στους φιλους σου...
αυτα απο εμενα φιλε μου..... και παλι καλημερουδια..
α και ενα τελευταιο το 80% που μπενουνε εδω ειναι για παρελαση.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε Amjik με όλο το σεβασμό (και δεν είναι σχήμα λόγου)

νομίζω ότι άλλα συζητήσαμε παραπάνω (τουλάχιστον άλλα σου επεσήμανα εγώ) και σε άλλα μου απαντάς...

...αν δεν θέλεις για οποιοδήποτε λόγο να πάρεις θέση σε καταλαβαίνω.

...όμως θα ήταν προτιμότερο να μην συμβουλεύεις μόνο εμένα

...εκτιμώ με όλο τον σεβασμό που σου έχω, ότι δεν είναι θετικό για εσένα

γιατί μας διαβάζουν αρκετοί και μπορούν να διαπιστώσουν από τα ποστάκια του θέματος "Goood morning bourdelairides" αν είμαι άτομο που χρειάζεται να συμμορφωθώ ή να καταλάβω κάτι ως προς το συγκεκριμένο που συζητούμε.

Ως προς την "παρέλαση" υπάρχει κακή και καλή παρέλαση. Η επιλογή μας νομίζω είναι ευνόητη για το ποιά παρέλαση προτιμούμε ή αν θέλεις επιτρέπεται.

...και πάλι σου εύχομαι καλή εβδομάδα
και να είσαι πάντα καλά

με εκτίμηση
Farkeli

[size=10pt]υστερόγραφο : περιμένω ακόμη την διευκρίνιση σε πμ (...κατάλαβες σε τι αναφέρομαι) δεν έλαβα το πμ που μου έστειλες [/size] ;)

Επισκέπτης
Μαρουλιαααααααααααααα που εισαι μεγαλη μου αγαπη γυρισα στο παλατακι μας :boobies:που εισαι εχω παρει σβαρνα τα σοκακια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Καλησπερα αντισθενη ευχομαι τα καλυτερα. Φαρκελι αμτζικ γιωργο που ειστε ολοι καλεεεεεεεε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα σε ολους και καλη αρχη στο Βourdela.tv :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλησπερα Μαριαννα ακομα ψαχνεις αυτον τον αρωστο μαρουλια ????? απαπαπαπαπαπαπα
Μετα απο βιασμο τον θες ξανα ????????????????????????????
ελεος χρυση μου  :headbang:

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους και καλη αρχη στο Βourdela.tv :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Καλησπερα Μαριαννα ακομα ψαχνεις αυτον τον αρωστο μαρουλια ????? απαπαπαπαπαπαπα
Μετα απο βιασμο τον θες ξανα ????????????????????????????
ελεος χρυση μου  :headbang:

Λυσαξες χαζοκορμαρα μου αρεσε ο βιασμος του γιαυτο τον θελω ηταν κατι το ανεπαναληπτο.......................... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν είσαι εντάξη Ευάκι , χάθηκες και σε έψαχνα πάντου. :'( :'( :'( :'(

ο Λαγός σου  :) :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
δεν είσαι εντάξη Ευάκι , χάθηκες και σε έψαχνα πάντου. :'( :'( :'( :'(

ο Λαγός σου  :) :)

Λαγουδινο μου δεν ηξερα οτι ανοιξε το μπου οποτε τι να κανω δεν ειχαμε ανταλξη και μαιλ.....
εγω φταιω μια σεμνη παρθενα ???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λαγουδινο μου δεν ηξερα οτι ανοιξε το μπου οποτε τι να κανω δεν ειχαμε ανταλξη και μαιλ.....
εγω φταιω μια σεμνη παρθενα ???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μάλλον με ξέχασες , αλλά δεν πειράζει , εγώ θα σε αγάπω  :-* :-* :-*

αν θυμώσουν ήξερες που θα με βρείς , αλλά δεν πειράζει εγώ φταίω που σόυ έβγαλα το τίτλο αγάμητη  :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μάλλον με ξέχασες , αλλά δεν πειράζει , εγώ θα σε αγάπω  :-* :-* :-*

αν θυμώσουν ήξερες που θα με βρείς , αλλά δεν πειράζει εγώ φταίω που σόυ έβγαλα το τίτλο αγάμητη  :2funny: :2funny:

Αχ με πληγωνης τωρα λαγουδακι μου γλυκο και τραγανο σαν καραμελα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Που να σε εβρισκα βρε μαναρη μου καλα δεχωμε τον τιτλο αγαμητη αλλα δεν μπωρο να κανω και την Νικολουλη για να σε βρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
που να σε εψαχνα?
:think: :think: :think: :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
         Ποτε ο φονιας, παντα η προκληση.......... :boobies: :boobies:

Αυτο λεω κι εγω αλλα τι να πεις ?????
Μετα θελεις να φταιει ο Μαρουλιας Παπαχρονης και ο βιαστης με το κομπρεσερ Φαρκελι,Αχ υπερ τους θα παω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αμα πιά δεν τρώγεσαι με τίποτα Ευάκι!! Άκου Παπαχρόνης!!!! Και μετά σου λένε οτι φταίει ο Φαρκέλι που ψάχνει να σε βρει με το πριόνι για να κάνειι κομματάκια!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom