Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
Ευάκι, τι ώρες δουλεύεις την Παρασκευή? Λέω να σε τιμήσω αν συμπίπτουν οι ώρες μας. Τι λες?

Θα παθης ταραχη μρ το συνολο που λεγεται Ευακι................
θα ξεχασης τα πιπινια που γαμας μολις το κοριτσι βαλη .........

[size=25pt]ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ............[/size]

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ισα ίσα καρδούλα μου..... Μακάρι οι ιέρειες του έρωτα να πρόσεχαν τους άνδρες όπως εσύ. Θα είμασταν όλοι συνέχεια στον παράδεισο. ;)

Αχ αυτα ειναι για να τα ακουει ο Μαρουλιας για να με θαψει ακομα ποιο γρηγορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιδια τι τελεια μερα εχει σημερα !!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σημερα ειναι για κοπανα απο την δουλεια και για καφεδακι παραλιακα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Ελα Μαρουλια κερναω καφεδακι παραλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θα παθης ταραχη μρ το συνολο που λεγεται Ευακι................
θα ξεχασης τα πιπινια που γαμας μολις το κοριτσι βαλη .........

[size=25pt]ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ............[/size]

Που να δεις αμα βαλω και το πανω κατω και αερα στον ΦΟΥΡΝΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αμ δεν συμπιπτουν αγαπη μου  :)
Παρασκευη και Σαββατο εχω ρεποοοοοο :rockon:

Δεν πειράζει καρδούλα μου. :smitten:
Ακόμη και τις αναποδιές πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με θετικό πνεύμα. Θα συναντηθούμε. Την επόμενη Κυριακή τι ώρες θα είσαι στην κάμαρα του πόθου άραγε?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ αυτα ειναι για να τα ακουει ο Μαρουλιας για να με θαψει ακομα ποιο γρηγορα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παιδια τι τελεια μερα εχει σημερα !!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σημερα ειναι για κοπανα απο την δουλεια και για καφεδακι παραλιακα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Ελα Μαρουλια κερναω καφεδακι παραλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πότε σέ 'θαψα Ευάκι;; Πες μου πότε;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστώ Ευάκι, αλλά ειλικρινά αδυνατώ!!!! Η δουλειά προέχει!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
Ρε κουμπαρακι ζηλευης που το Ευακι μου μαγειρευη λαδερα.;;;;;;;;;
farkeli βοηθα λιγο.................

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πότε σέ 'θαψα Ευάκι;; Πες μου πότε;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστώ Ευάκι, αλλά ειλικρινά αδυνατώ!!!! Η δουλειά προέχει!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δεν πειραζει Μαρουλινομανουλο θα παω μονη μου σνιφ σνιφ νιαρ νιαρ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Τι θα τα κανεις τα λεφτα ????? ε??????? οταν τιναξεις ροδοπεταλα? ε??? για πες μου ??????
αλλα δεν πειραζει κατσε εκει στο γραφειο σου να γυνει ο πισινος σου σαν της Πετραλιας και μετα να ξεσπας στα γυμναστιρια μπας και στρωσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[quote  =agiana link=topic=9877.msg820521#msg820521 date=1225702938]
Δεν πειράζει καρδούλα μου. :smitten:
Ακόμη και τις αναποδιές πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με θετικό πνεύμα. Θα συναντηθούμε. Την επόμενη Κυριακή τι ώρες θα είσαι στην κάμαρα του πόθου άραγε?
[/quote]

Μαλων δεν θα ειμαι γιατη με εχουν καλεσει το Σαββατο βραδι στην Αντζελα Δημητριου οποτε Κυριακκη χλωμο το κοβο για δουλεια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μαλων δεν θα ειμαι γιατη με εχουν καλεσει το Σαββατο βραδι στην Αντζελα Δημητριου
οποτε Κυριακκη χλωμο το κοβο για δουλεια :grin:

Δεν πειράζει καρδούλα μου....... Θα συναντηθούμε. Η υπομονή είναι μία από τις μεγαλύτερες
αρετές. Κι εγώ..... την έχω μεγάλη.  ;) :cheesy: Θα τα πούμε σίγουρα από βδομάδα μωρό μου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βρε τουρκαλά όλα υπονοούμενα είσαι!!! Δε γίνεται να ξεκολλήσεις το μυαλό σου από το οθωμανικό δίκαιο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι καλό και ωφέλιμο θα αποκομίσει από το Ελληνορωμαϊκό δίκαιο ???
Δώσε μια πρώτη σημείωση...
Παράθεσε και τα γενικά χαρακτηριστικά του Οθωμανικού Δίκαιου (χρήσιμο θα είναι)

Σε λίγο έχω επαγγελματική συνάντηση, οπότε (...προς το παρόν) τα κεφάλια μέσα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν πειραζει Μαρουλινομανουλο θα παω μονη μου σνιφ σνιφ νιαρ νιαρ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Τι θα τα κανεις τα λεφτα ????? ε??????? οταν τιναξεις ροδοπεταλα? ε??? για πες μου ??????
αλλα δεν πειραζει κατσε εκει στο γραφειο σου να γυνει ο πισινος σου σαν της Πετραλιας και μετα να ξεσπας στα γυμναστιρια μπας και στρωσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά βρε Εύα που τη θυμηθες αυτή;;; :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Που να φανταστείς!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν πειράζει καρδούλα μου....... Θα συναντηθούμε. Η υπομονή είναι μία από τις μεγαλύτερες
αρετές. Κι εγώ..... την έχω μεγάλη.  ;) :cheesy: Θα τα πούμε σίγουρα από βδομάδα μωρό μου.

"...η δουλειά τρώει τον αφέντη" συναγωνιστή.

καλημέρα  :cool2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αρετές. Κι εγώ..... την έχω μεγάλη.  ;) :cheesy: Θα τα πούμε σίγουρα από βδομάδα μωρό μου.

Μ αρεσει το αβαταρ σου μωρο μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
Τι καλό και ωφέλιμο θα αποκομίσει από το Ελληνορωμαϊκό δίκαιο ???
Δώσε μια πρώτη σημείωση...

Σε λίγο έχω επαγγελματική συνάντηση, οπότε (...προς το παρόν) τα κεφάλια μέσα

Δεν το εδιαβασες καλα farkeli .... που ξερη το ρεμαλι απο αυτα ;;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785

Βρε τη λυσα ειναι αυτη......... σου ειπα ασε να σου κανω εγω τα κονε....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom