Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όταν καταλάβει ότι δεν τρώγεται, συμφωνώ απόλυτα, έχει δίκιο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Μαρουλομανουλομανουλο παω κι εγω παραλια για μπανακι ελπιζω να σε δω  αργοτερα μεσα αν οχι φιλακια πολλα παντου και να ξερεις οτι εγω σε λατρευο κι ας με λες ξανθια χαζοκορμαρα,,,,,,,, Δεν πιραζει τι να κανουμε ???? να αλαξω για σενα το χρωμα μου ????? ΟΧΙ,,,ΠΟΤΕ,,,,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,,,,, Φιλακια πολλααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Μαρουλομανουλομανουλο παω κι εγω παραλια για μπανακι ελπιζω να σε δω  αργοτερα μεσα αν οχι φιλακια πολλα παντου και να ξερεις οτι εγω σε λατρευο κι ας με λες ξανθια χαζοκορμαρα,,,,,,,, Δεν πιραζει τι να κανουμε ???? να αλαξω για σενα το χρωμα μου ????? ΟΧΙ,,,ΠΟΤΕ,,,,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,,,,, Φιλακια πολλααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλή διασκέδαση και να περάσεις καλά!!! Είσαι ένα γλυκό πειραχτήρι γιατί ξέρεις οτι μου αρέσει να σε πειράζω και δεν τα εννοώ όλα αυτά που λέω.  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μετά το πέρας (και όχι το κέρας που κατ' επέκταση οδηγεί και στο δέρας) των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ευρίσκομαι κοντά σας. Θα παρευρεθώ στην διαρκή συζήτηση σας παρά τον κόπο που αισθάνομαι δεδομένου ότι κοιμήθηκα ολίγον χρονικό διάστημα κατα την διάρκεια της προηγούμενης νύκτας και εργάσθηκα από 10.00" έως 15.30" (...)  :cool2:

Τοποθετούμε αρχικώς εκφράζοντας τους ειλικρινείς και θερμούς μου χαιρετισμούς σε όλα τα φιλαράκια του θρεντ...

...ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ  :cool2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό απόγευμα φίλε Φαρκέλι!!! Και εσύ ταλαιπωρημένος από την πρωϊνή εργασία που σου εκμεταλλεύονται τα αφεντικά την υπεραξία;;;;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλό απόγευμα φίλε Φαρκέλι!!! Και εσύ ταλαιπωρημένος από την πρωϊνή εργασία που σου εκμεταλλεύονται τα αφεντικά την υπεραξία;;;;

Φίλε Μαρούλια καλησπέρα
....ή με χαιρετάς γιατί φεύγεις ?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Προς το παρόν παραμένω,
εκτός και αν δε με θέλεις να παραμείνω :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Μα τι είναι αυτά που λές τώρα?

...μάλλον εγώ θα αποχωρήσω, γιατί ... "το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά η σαρξ δεν ανταποκρίνεται"

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μα τι είναι αυτά που λές τώρα?

...μάλλον εγώ θα αποχωρήσω, γιατί ... "το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά η σαρξ δεν ανταποκρίνεται"

Ολόκληρη η σάρκα δεν χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση, μονο τα δάκτυλα των χεριών σου.
Καλό υπόλοιπο ΣΚ νά 'χεις.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ολόκληρη η σάρκα δεν χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση, μονο τα δάκτυλα των χεριών σου.
Καλό υπόλοιπο ΣΚ νά 'χεις.

...ευχαριστώ φίλε Μαρούλια και αντεύχομαι.

Θα αναπαυθώ για ολίγον χρονικό διάστημα ώστε να είμαι ξεκούραστος σε πιθανή συνάντηση μας στο θρεντ ή σε παραθέσεις που σκέφτομαι να σημειώσω σε άλλα θρεντ.

καλό απόγευμα φίλε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
...ευχαριστώ φίλε Μαρούλια και αντεύχομαι.

Θα αναπαυθώ για ολίγον χρονικό διάστημα ώστε να είμαι ξεκούραστος σε πιθανή συνάντηση μας στο θρεντ ή σε παραθέσεις που σκέφτομαι να σημειώσω σε άλλα θρεντ.

καλό απόγευμα φίλε

Αναρωτιέμαι πως και δεν έδοσε σήμερα σημεία ζωής η Μαριάννα-Κλειώ-Βέφα κτλ κτλ;;;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σίγουρα φίλε Φαρκέλι. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της σύγχρονης δυτικής σκέψης!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σίγουρα φίλε Φαρκέλι. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της σύγχρονης δυτικής σκέψης!!!

...άς βασιστούμε μόνο στην δυτική σύγχρονη σκέψη.

Εκτιμώ ότι άν αναζητήσουμε προσεγγίσεις και ως προς την σύγχρονη ανατολική σκέψη το όλο θέμα θα γίνει πιο σύνθετο.

Δεν αντέχω άλλο φίλε Μαρούλια!!!

...πάω να ξεκουράσω το ταλαιπωρημένο μου κορμί

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
...άς βασιστούμε μόνο στην δυτική σύγχρονη σκέψη.

Εκτιμώ ότι άν αναζητήσουμε προσεγγίσεις και ως προς την σύγχρονη ανατολική σκέψη το όλο θέμα θα γίνει πιο σύνθετο.

Δεν αντέχω άλλο φίλε Μαρούλια!!!

...πάω να ξεκουράσω το ταλαιπωρημένο μου κορμί

Καλή ξεκούραση και θα τα ξαναπούμε από μεθαύριο ίσως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom