Αχ αγορι μου γλυκο μια ξανθια εχει παντα ΔΙΚΙΟ
Όταν καταλάβει ότι δεν τρώγεται, συμφωνώ απόλυτα, έχει δίκιο!!!!
Αχ αγορι μου γλυκο μια ξανθια εχει παντα ΔΙΚΙΟ
Όταν καταλάβει ότι δεν τρώγεται, συμφωνώ απόλυτα, έχει δίκιο!!!!
Αχ Μαρουλομανουλομανουλο παω κι εγω παραλια για μπανακι ελπιζω να σε δω αργοτερα μεσα αν οχι φιλακια πολλα παντου και να ξερεις οτι εγω σε λατρευο κι ας με λες ξανθια χαζοκορμαρα,,,,,,,, Δεν πιραζει τι να κανουμε ???? να αλαξω για σενα το χρωμα μου ????? ΟΧΙ,,,ΠΟΤΕ,,,,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,,,,, Φιλακια πολλααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλό απόγευμα φίλε Φαρκέλι!!! Και εσύ ταλαιπωρημένος από την πρωϊνή εργασία που σου εκμεταλλεύονται τα αφεντικά την υπεραξία;;;;
Φίλε Μαρούλια καλησπέρα
....ή με χαιρετάς γιατί φεύγεις ?
Προς το παρόν παραμένω,
εκτός και αν δε με θέλεις να παραμείνω :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Μα τι είναι αυτά που λές τώρα?
...μάλλον εγώ θα αποχωρήσω, γιατί ... "το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά η σαρξ δεν ανταποκρίνεται"
Ολόκληρη η σάρκα δεν χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση, μονο τα δάκτυλα των χεριών σου.
Καλό υπόλοιπο ΣΚ νά 'χεις.
...ευχαριστώ φίλε Μαρούλια και αντεύχομαι.
Θα αναπαυθώ για ολίγον χρονικό διάστημα ώστε να είμαι ξεκούραστος σε πιθανή συνάντηση μας στο θρεντ ή σε παραθέσεις που σκέφτομαι να σημειώσω σε άλλα θρεντ.
καλό απόγευμα φίλε
Αναρωτιέμαι πως και δεν έδοσε σήμερα σημεία ζωής η Μαριάννα-Κλειώ-Βέφα κτλ κτλ;;;
σημερα προσεξα τι γυναικαρα ειναι το ευακι μας!Σίγουρα φίλε Φαρκέλι. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της σύγχρονης δυτικής σκέψης!!!
Σίγουρα φίλε Φαρκέλι. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της σύγχρονης δυτικής σκέψης!!!
...άς βασιστούμε μόνο στην δυτική σύγχρονη σκέψη.
Εκτιμώ ότι άν αναζητήσουμε προσεγγίσεις και ως προς την σύγχρονη ανατολική σκέψη το όλο θέμα θα γίνει πιο σύνθετο.
Δεν αντέχω άλλο φίλε Μαρούλια!!!
...πάω να ξεκουράσω το ταλαιπωρημένο μου κορμί
Καλή ξεκούραση και θα τα ξαναπούμε από μεθαύριο ίσως.
σημερα προσεξα τι γυναικαρα ειναι το ευακι μας!
Τοσο καλα
Καλησπερα σε ολους
Σιγά τη δίμετρη κορμάρα!!!
Καλησπέρα Ευάκι!!!