mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.250
Καλημέρα
Πρωινό εγώ και η τζουλι
Πρωινό εγώ και η τζουλι
απόγευμα;Καλημέρα
Πρωινό εγώ και η τζουλι
μαριαννα σε παρακαλω στειλε μου φωτο σου σε προσωπικο μηνυμα να περασω μια βολτα να γνωριστουμεΚαλημέρα
Πρωινό εγώ
Απόγευμα η βικη
Είναι κουκλαρα η Μαριάννα φίλεμαριαννα σε παρακαλω στειλε μου φωτο σου σε προσωπικο μηνυμα να περασω μια βολτα να γνωριστουμε
Είναι κουκλαρα η Μαριάννα φίλε
Συνυπογράφω.Είναι κουκλαρα η Μαριάννα φίλε
Όαση ο χώρος ,υπέροχο προσωπικό.Η Μαριάννα είναι κορυφή απο τις καλύτερες του Άγκυρας 1 !!!!
Βίκυ όνειρο...Όαση ο χώρος ,υπέροχο πρπροσωπικό.
Δεν περιγράφω άλλο....Βίκυ όνειρο...
Μαριαννα κουκλαρα...
Τζούλι αστέρι...
Και το μαγαζί υπέροχο, οικείο με το δικό του στυλ κ προσωπικότητα...
εαν ειχα ενα ευρω (η και 50 λεπτα) καθε φορα που ακουγα κατι τετοιο θα ημουν εκατομμυριουχος αδερφε χαχαχαΕίναι κουκλαρα η Μαριάννα φίλε
εαν ειχα ενα ευρω (η και 50 λεπτα) καθε φορα που ακουγα κατι τετοιο θα ημουν εκατομμυριουχος αδερφε χαχαχα
Δε βλεπω φωτο σε προσωπικο μηνυμα. Ποιον πρεπει να παρακαλεσω για να δω τη φωτο?
εαν ειχα ενα ευρω (η και 50 λεπτα) καθε φορα που ακουγα κατι τετοιο θα ημουν εκατομμυριουχος αδερφε χαχαχα
Δε βλεπω φωτο σε προσωπικο μηνυμα. Ποιον πρεπει να παρακαλεσω για να δω τη φωτο?
Οκ milffonator;εαν ειχα ενα ευρω (η και 50 λεπτα) καθε φορα που ακουγα κατι τετοιο θα ημουν εκατομμυριουχος αδερφε χαχαχα
Εχεις δικιο...εαν ειχα ενα ευρω (η και 50 λεπτα) καθε φορα που ακουγα κατι τετοιο θα ημουν εκατομμυριουχος αδερφε χαχαχα
Λοιπόν, εύκολο αυτό που ζητάς αν κανείς πίσω μερικές σελίδες θα βρεις φωτογραφίες από τα κορίτσια , scorpios είναι για σένα παμ!!!Εχεις δικιο...
Εγώ αδερφέ μου παντως,είπα απλά την άποψη μου πάνω σε αυτό που έγραψες επειδη εχω και εικονα και εμπειρία σχετικά,οπως και ολοι οσοι εχουν την καλη θεληση να αφησουν ενα σχολιο εδώ.
Απλά να βοηθήσω ήθελα και όσο μπορώ δηλαδή.