gamao_gamao
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Δυστυχως φιλε και επειδη θεωρω οτι αυτος ο οικος ειναι ο μονος στην Φυλης που ειναι στυλ στουντιακο θα επρεπε να εχει τρελη ενημερωσηΔεν υπάρχει ενημέρωση φιλε
Δυστυχως φιλε και επειδη θεωρω οτι αυτος ο οικος ειναι ο μονος στην Φυλης που ειναι στυλ στουντιακο θα επρεπε να εχει τρελη ενημερωσηΔεν υπάρχει ενημέρωση φιλε
Ο οίκος ηδονής δεν έχει ούτε καν σελίδα με ενημερώση και φωτογραφίες από τις κοπέλες, και πρόγραμμαΔυστυχως φιλε και επειδη θεωρω οτι αυτος ο οικος ειναι ο μονος στην Φυλης που ειναι στυλ στουντιακο θα επρεπε να εχει τρελη ενημερωση
Καντε ρε κοριτσια ενα σαιτ απλα να γραφετε το προγραμμα και καμια φωτο...τιποτα το δυσκολο δεν ειναιΟ οίκος ηδονής δεν έχει ούτε καν σελίδα με ενημερώση και φωτογραφίες από τις κοπέλες, και πρόγραμμα
Δεν κλείνουν φίλε, απλώς δεν τους ενδιαφερουμε να μας ενημερώσουν γιατί έχουν κάνει την πελατεία τους.μήπως είναι κλειστό για καλοκαίρι? να μην κάνουμε τον κόπο μεσα στη ζεστη!!!
Μπραβο ρε Μαριαννα... Εστω καθε κυριακη δινε το προγραμμα της εβδομαδας για να βλεπουμε και εμεις τι μπορουμε να κανουμεΔεν είμαστε κλειστά και δεν ισχύει ότι δεν ενδιαφερόμαστε για εσάς .απλά όλες θέλουν διακοπές και επειδή αυτές τις μέρες κάπως υπολειτουργούμε δεν έχω στάνταρ πρόγραμμα
Σήμερα ήταν η βικη και θα είναι μέχρι τις 3
Αύριο πρωίινο εγώ και απόγευμα κλειστά
Πέμπτη πρωί εγώ
Απόγευμα η βικη
Παρασκευή πρωί εγώ
Απόγευμα η βικη
Σάββατο πρωί εγώ απόγευμα κλειστά ...
Μόλις τελειωσαμεμεχρι τι ώρα θα είστε ανοιχτά σήμερα?
Σε κουρασανε αρκετοί συναγωνιστές όμως να ξέρεις ότι η χαρά που νιώθουν θα περάσει και σε εσάς που δουλεύετε στον υπέροχο χώρο σας!Δευτέρα πρωί εγώ απόγευμα η βικη.
Τρίτη πρωί βικη απόγευμα εγώ
Τετάρτη πρωί εγώ απόγευμα κλειστά
Πέμπτη πρωί εγώ απόγευμα βικη
Παρασκευή πρωί εγώ απόγευμα βικη
Σάββατο πρωί εγώ απόγευμα κλειστά
Αλλαξε το ρε Μαριαννα το Σαββατο και καντο απογευμα...Δευτέρα πρωί εγώ απόγευμα η βικη.
Τρίτη πρωί βικη απόγευμα εγώ
Τετάρτη πρωί εγώ απόγευμα κλειστά
Πέμπτη πρωί εγώ απόγευμα βικη
Παρασκευή πρωί εγώ απόγευμα βικη
Σάββατο πρωί εγώ απόγευμα κλειστά
Μακάρι να μπορούσα αλλά.......Αλλαξε το ρε Μαριαννα το Σαββατο και καντο απογευμα...
Η Αθήνα αυτή την εποχή είναι για τους μύστες ιθαγενείς , και εμάς τους ανέργους, που πάμε για μπάνιο στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά , μαζί τους ιθαγενείς,οι υπόλοιποι μύστες είναι στο χωριό η στο νησί της ευτυχίας , και εσείς εκεί να πάτε διακοπές, εγώ με 430 επίδομα ανεργίας, και 230 ενοίκιο, μου μένουν 200 να βγάλω ένα μήνα , και αν βάλω και τα υπόλοιπα εξωδα επιβίωσης στην τσέπη δεν μένει τίποτα, οπότε 30 ευρώ δωράκι είναι πολυτέλεια, οπότε πάτε διακοπές, εκτός και αν πάτε και με ιθαγενείς , οπότε θα έχετε δουλειάΜακάρι να μπορούσα αλλά.......