mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.250
Απόγευμα
Η Τζούλι μας.....
Η Τζούλι μας.....
Μπράβο Μπάρμπι....ποιότητα ΠΑΝΤΟΥ και στα ΠΑΝΤΑ έχει ο υπέροχος χώρος σας.Ευ γέ!!!!Και εγώ χαρούμενη ειμαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο που δεν ειναι ολα για πλακα
Επειδή είναι μια πρωτόγνωρη εποχή και για σας και για μας είναι καλό να ανακοινώνεται ο εμβολιασμός κάθε εργαζόμενης ασχέτως αν δεν σου δείνει ασφάλεια εκατό τα εκατό γι'αυτό ορισμένοι να μην παρεξηγουντε επειδή γνωστοποιουμε τέτοιες εξετάσεις .Άλλωστε υπαγομαστε στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου.......Μπράβο Μπάρμπι....ποιότητα ΠΑΝΤΟΥ και στα ΠΑΝΤΑ έχει ο υπέροχος χώρος σας.Ευ γέ!!!!
Tzouliiiii θα το έχεις μαζί σού?????
Και εγώ εμβολιασμενος είμαι Μαριαναρα μου ....ζητω ασφάλεια αλλά την παρέχω κιόλας.Δεν αρμόζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο τόσο στον υπέροχο χώρο σας αλλά και στο υπέροχο προσωπικόΕπειδή είναι μια πρωτόγνωρη εποχή και για σας και για μας είναι καλό να ανακοινώνεται ο εμβολιασμός κάθε εργαζόμενης ασχέτως αν δεν σου δείνει ασφάλεια εκατό τα εκατό γι'αυτό ορισμένοι να μην παρεξηγουντε επειδή γνωστοποιουμε τέτοιες εξετάσεις .Άλλωστε υπαγομαστε στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου.......
Σε σκεφτόμουν....μόλις δευτερόλεπτα πριν συνδεθώ....μάλλον θα τα πούμε σύντομα από κοντά...και θα πιούμε εγώ εσένα και εσύ εμένα!Και εγώ εμβολιασμενος είμαι Μαριαναρα μου ....ζητω ασφάλεια αλλά την παρέχω κιόλας.Δεν αρμόζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο τόσο στον υπέροχο χώρο σας αλλά και στο υπέροχο προσωπικό
Είσαι καύλα ανηψουλα μου ανυπόμονο να γυρισο Αθήνα να ..,....., την πουτσοτρυπα σουΤώρα απογευμα εγώ????
ΝαιΕχει κουδούνι στο άγκυρας 1 ;
Και βέβαια εχειΕχει κουδούνι στο άγκυρας 1 ;
Οχι δεν θα ξανά είναι μια φορά έγινε αυτό δευτερη δεν έχειTo crosaki ποτέ θα το ξαναφερεις?