Καλημερα.
Μηπως γνωριζεις γιατι ηταν κλειστα χθες, ολα σχεδον τα σπιτια???
Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Εγώ κοιτάζω τον δικό μου χώρο που εργάζομαι.
Καλή σου μέρα
Καλημερα.
Μηπως γνωριζεις γιατι ηταν κλειστα χθες, ολα σχεδον τα σπιτια???
Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Εγώ κοιτάζω τον δικό μου χώρο που εργάζομαι.
Καλή σου μέρα
Κανω διαφορες σκεψεις εννοειται, αλλα ηθελα τη δικια σου που ειναι πιο βασιμη, οπως εχω ξαναγραψει.
Σεβαστο και κατανοητο αν δε θελεις να πεις ομως και sorry αν σε φερνω σε δυσκολη θεση.
Καλη συνεχεια
Το ομορφότερο μωρό!!!Απογευμα
Η βικη μας ....
Επιδει το Άγκυρας 1 είναι ποίο μπροστά από όλους σας παραθέτω τα αποτελέσματα covid 19 αλλά ποτέ μια γυναίκα δεν βάζει επίθετο και ημερομηνία γέννησης χαχαχ
Παντα με τις εξετασεις μας εδω δεν χρειαζοταν να το δειξεις ξερουν οι παλικαροι ....για την υγειινη μας . Ελλη που το πνιγεις το κουνελι
. Ότι πιο τίμιο εκ μέρους σου και το εκτιμώ απεριόριστα σαν πελάτης σε διαθεσιμότητα όπου είμαι λόγο της πανδημίας -λόγο φόβου κύριος !!! Το ότι έβαλες τις εξαιτασεις με προδιάθετη να έρθω πιο άνετα στο μαγαζί σας και χωρίς φόβο καλό θα ήταν όλες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα εννοώ και σε αλλά μαγαζιά εύγε από μένα !!Επιδει το Άγκυρας 1 είναι ποίο μπροστά από όλους σας παραθέτω τα αποτελέσματα covid 19 αλλά ποτέ μια γυναίκα δεν βάζει επίθετο και ημερομηνία γέννησης χαχαχ
. Ότι πιο τίμιο εκ μέρους σου και το εκτιμώ απεριόριστα σαν πελάτης σε διαθεσιμότητα όπου είμαι λόγο της πανδημίας -λόγο φόβου κύριος !!! Το ότι έβαλες τις εξαιτασεις με προδιάθετη να έρθω πιο άνετα στο μαγαζί σας και χωρίς φόβο καλό θα ήταν όλες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα εννοώ και σε αλλά μαγαζιά εύγε από μένα !!
. Ότι πιο τίμιο εκ μέρους σου και το εκτιμώ απεριόριστα σαν πελάτης σε διαθεσιμότητα όπου είμαι λόγο της πανδημίας -λόγο φόβου κύριος !!! Το ότι έβαλες τις εξαιτασεις με προδιάθετη να έρθω πιο άνετα στο μαγαζί σας και χωρίς φόβο καλό θα ήταν όλες να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα εννοώ και σε αλλά μαγαζιά εύγε από μένα !!