Εκπληκτικά πολύ ομορφη η barby...
κ απο κοντα ειναι πιο ομορφη απο οτι στις φωτογραφίες...
κ καλη καρδιά με φιλότιμο...
να ειναι πάντα καλα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
megasnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 805
- Πόντοι
- 146
Φίλε μου δεν ξέρω αν μιλάς πραγματικά για τη Βίκη.Μου φαίνεται λίγο περίεργο να σου φέρθηκε έτσι όπως το περιγράφεις.Αν δεις τις κριτικές δεν υπάρχει ούτε μία άσχημη κριτική.Και αν μιλήσω και από προσωπική εμπειρία με την Βικάρα το μόνο που έχω να πώ είναι ότι απλά είναι απίστευτη.Έχω πάει μαζί της άπειρες φορές και κάθε φορά που την συναντάω είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Με λίγα λόγια δεν αλλάζω το Βικάκη με τίποτα γιατί κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο και της βγάζω το καπέλο για τον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της.Και για να τελειώνω είναι απλά μία και μοναδική.δεν ξέρω για όλους εσάς αλλά όταν πήγα εγώ ήταν παραπάνω από φόλα..ήταν η μέρα που έφταιγε?? Δεν ξέρω..αλλά δεν..βιασύνη ντεκαβλέ κλπ..μεταξουργίλα ήταν η φάση...ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε..υφάκι άντε ακόμα να τελειώσεις? ξεφυσίματα κλπ..Εν τέλη δεν τελείωσα ξενέρωσα της είπα να σταματήσει σηκώθηκα κι έφυγα....
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
Η barbie κωλαρακι δίνει ? Πάει έξτρα ?
Υ.Γ. Barbie μωρό μου σε θέλω
Υ.Γ. Barbie μωρό μου σε θέλω
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Διαγραμμένο μέλος 166450
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Βίκυ τι νούμερο παπούτσι φοράς?
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
megasnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 805
- Πόντοι
- 146
Φίλε μου δεν ξέρω αν μιλάς πραγματικά για τη Βίκη.Μου φαίνεται λίγο περίεργο να σου φέρθηκε έτσι όπως το περιγράφεις.Αν δεις τις κριτικές δεν υπάρχει ούτε μία άσχημη κριτική.Και αν μιλήσω και από προσωπική εμπειρία με την Βικάρα το μόνο που έχω να πώ είναι ότι απλά είναι απίστευτη.Έχω πάει μαζί της άπειρες φορές και κάθε φορά που την συναντάω είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Με λίγα λόγια δεν αλλάζω το Βικάκη με τίποτα γιατί κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο και της βγάζω το καπέλο για τον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της.Και για να τελειώνω είναι απλά μία και μοναδική.
Βικάκη TOP OF THE TOP
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
καλημερααα.δεν αξιζει να απαντας σε καποιον που με δυσφημιζει.Στην επαγγελματικη μου πορεια (πορεια ετων με 10δες πελατες)ειναι ο πρωτος που δεν εμεινε ικανοποιημενος.αρα κατι τρεχει δεν χρειαζεται πολυ μυαλο να καταλαβεις η οτι ειναι ΣΙΚΕ η δεν τηρουσε τους κανονες υγειηνης η συμπεριφορας.Φίλε μου δεν ξέρω αν μιλάς πραγματικά για τη Βίκη.Μου φαίνεται λίγο περίεργο να σου φέρθηκε έτσι όπως το περιγράφεις.Αν δεις τις κριτικές δεν υπάρχει ούτε μία άσχημη κριτική.Και αν μιλήσω και από προσωπική εμπειρία με την Βικάρα το μόνο που έχω να πώ είναι ότι απλά είναι απίστευτη.Έχω πάει μαζί της άπειρες φορές και κάθε φορά που την συναντάω είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Με λίγα λόγια δεν αλλάζω το Βικάκη με τίποτα γιατί κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο και της βγάζω το καπέλο για τον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της.Και για να τελειώνω είναι απλά μία και μοναδική.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
για διευκρινησε για ποια κοπελα μιλαςδεν ξέρω για όλους εσάς αλλά όταν πήγα εγώ ήταν παραπάνω από φόλα..ήταν η μέρα που έφταιγε?? Δεν ξέρω..αλλά δεν..βιασύνη ντεκαβλέ κλπ..μεταξουργίλα ήταν η φάση...ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε..υφάκι άντε ακόμα να τελειώσεις? ξεφυσίματα κλπ..Εν τέλη δεν τελείωσα ξενέρωσα της είπα να σταματήσει σηκώθηκα κι έφυγα....
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Βίκαραααααα βάλε και καμιά φώτο με το.... εργαλείο βρε μωρό να μας φτιάχνεις και να ερχόμαστε καπάκιαααααααααααααααα.............
Και η Νικόλ αν μπορεί καλά θα ήταν!!!
Και η Νικόλ αν μπορεί καλά θα ήταν!!!
megasnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 805
- Πόντοι
- 146
Έχεις δίκιο Βικάκη αλλά επειδή σε ξέρω τόσο καλά με εκνευρίζει να διαβάζω μπαρούφες από τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.καλημερααα.δεν αξιζει να απαντας σε καποιον που με δυσφημιζει.Στην επαγγελματικη μου πορεια (πορεια ετων με 10δες πελατες)ειναι ο πρωτος που δεν εμεινε ικανοποιημενος.αρα κατι τρεχει δεν χρειαζεται πολυ μυαλο να καταλαβεις η οτι ειναι ΣΙΚΕ η δεν τηρουσε τους κανονες υγειηνης η συμπεριφορας.
megasnik
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 805
- Πόντοι
- 146
καλημερα λοιπον μεχρι 4 σημερααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα αστέρι μου.Είσαι μία και μοναδική.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις