You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Καλημέρα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι να έχεις.
Σε ευχαριστω μαρουλομανουλο :-* Το ιδιο ευχομαι και σε σενα μωρο μου ....
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Στις δύο είναι εκεί
Ναι αγορι μου
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Απογευμα μεχρι 12
Η νανσυ
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
miserable bachelor
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
και το απογευματακι ποια κουκλα ειναι ??
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
και το απογευματακι ποια κουκλα ειναι ??
Η νανσυ...
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Απογευμα η βικη μας
Ετιμήθη η Νάνσυ πριν μερικές μέρες. Πρώτη φορά μαζί της και η εμπειρία ήταν πολύ παραπάνω από ευχάριστη, χορταστική θα έλεγα.
Πολύ καλή πίπα με μπόλικο deep throat, η Νάνσυ μου τον εξαφάνιζε ολόκληρο με άνεση μέχρι και λίγο πριν να μου γίνει πέτρινος, μετά δεν μπορούσε μεν να τον πάρει όλο μέσα αλλά οι προσπάθειες ήταν παραπάνω από φιλότιμες.
Το κωλαράκι της είναι σκέτη κόλαση, η τρυπούλα της είναι αρκετά σφιχτή και η αίσθηση που δίνει είναι υπέροχη. Δεν τη πολιόρκησα δυνατά σε έντονους ρθυμούς, την έβλεπα ότι ζοριζόταν ελαφρά.
Θα την ξανατιμήσω σύντομα.
Πολύ καλή πίπα με μπόλικο deep throat, η Νάνσυ μου τον εξαφάνιζε ολόκληρο με άνεση μέχρι και λίγο πριν να μου γίνει πέτρινος, μετά δεν μπορούσε μεν να τον πάρει όλο μέσα αλλά οι προσπάθειες ήταν παραπάνω από φιλότιμες.
Το κωλαράκι της είναι σκέτη κόλαση, η τρυπούλα της είναι αρκετά σφιχτή και η αίσθηση που δίνει είναι υπέροχη. Δεν τη πολιόρκησα δυνατά σε έντονους ρθυμούς, την έβλεπα ότι ζοριζόταν ελαφρά.
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Ετιμήθη η Νάνσυ πριν μερικές μέρες. Πρώτη φορά μαζί της και η εμπειρία ήταν πολύ παραπάνω από ευχάριστη, χορταστική θα έλεγα.
Πολυ χαιρομαι που αρχιζει να ακουγεται το νανσουλινι μας ....
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
καλησπερα σας,τα κοριτσια που εργαζονται εκει ειναι καθαρα?εχουν εξαιτασεις αν τυχον επισκευθω το μαγαζι και ζητησω πριν μπω στο δωματιο ή θα με κοιταξουν περιεργα?
Μαλλον δεν εχεις ενημερωθει για το μαγαζι Εδω καταρχας οι κοπελες ολες ειναι δηλωμενες οπως ακομα και οι υπηρεσιες, οποτε δεν εχουν ενα απλο χαρτι απο καποιο νοσοκομειο που να γραφει οτι ειναι( υγειης) .. Αυτο το χαρτι μπορει να το παρει ο οποιοσδηποτε στελνοντας εναν αλλο για εξετασεις Γιαυτο ειναι ανοητη η επιδειξη ενος τετοιου χαρτιου Εσυ λοιπον που εχεις παει με τοσες στον πριβε χωρο τους, εισαι σιγουρος οτι ειναι( υγειης )? και ρωτας για εδω αν ειναι καθαρες? Αστο γιατι πολυ καθαροι το παιζετε και γυρνατε με ολη την σαβουρα
καλησπερα σας,τα κοριτσια που εργαζονται εκει ειναι καθαρα?εχουν εξαιτασεις αν τυχον επισκευθω το μαγαζι και ζητησω πριν μπω στο δωματιο ή θα με κοιταξουν περιεργα?
Όπως σου είπε και πριν η Μαριάννα, οι κοπέλες που εργάζονται στο Αγκύρας 2 είναι δηλωμένες, πράγμα που σημαίνει ότι περνάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από πλήρη έλεγχο. Επιπλέον μιλάμε για ένα μαγαζί που που δεν παίζει ποτέ ούτε καν ακάποτο στοματικό. Και με όλους τους χώρους του πολύ καθαρούς και προσεγμένους. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουμε να αλειφόμαστε με Μπεταντίν!
Έχοντας τιμήσει δύο φορές τη Μαριάννα, 4-5 φορές τη Βίκυ, μία τη Νάνσυ και μία δύο άλλες που δεν θυμάμαι ονόματα, πάντα έφευγα ικανοποιημένος. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου φορά με τη Μαριάννα πριν κάποια χρόνια, και το σοκ που είχα πάθει. Μπήκε στο δωμάτιο και μου όρμηξε να με φάει ζωντανό!
Όπως σου είπε και πριν η Μαριάννα, οι κοπέλες που εργάζονται στο Αγκύρας 2 είναι δηλωμένες, πράγμα που σημαίνει ότι περνάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από πλήρη έλεγχο. Επιπλέον μιλάμε για ένα μαγαζί που που δεν παίζει ποτέ ούτε καν ακάποτο στοματικό. Και με όλους τους χώρους του πολύ καθαρούς και προσεγμένους. Το επόμενο βήμα είναι να αρχίσουμε να αλειφόμαστε με Μπεταντίν!
Έχοντας τιμήσει δύο φορές τη Μαριάννα, 4-5 φορές τη Βίκυ, μία τη Νάνσυ και μία δύο άλλες που δεν θυμάμαι ονόματα, πάντα έφευγα ικανοποιημένος. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη μου φορά με τη Μαριάννα πριν κάποια χρόνια, και το σοκ που είχα πάθει. Μπήκε στο δωμάτιο και μου όρμηξε να με φάει ζωντανό!
καλημερα,φιλαρακι εσυ που εχεις παει με ολες στο Αγκυρας 2,μαλλον σε λαθος πορτα εμπαινες γιατι Αγκυρας 1 ειναι η σωστη διευθυνση,τωρα αφου ξερεις τοσα πολλα για τα κοριτσια πες και αλλα .....Τι εισαι εσυ ο νταβας τους?και ολα αυτα που γραφεις ειναι για σενα γιατι με αλλους υπαρχει αλλη χημεια ξενερωτε,και γινονται κ πολλα αλλα κολπα,ΥΓ αμα θες να μααθεις κ αλλα πολλα πιασε δουλεια να τα βλεπεις κιολας απο κοντα
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα ομορφιά μου Συνεχίστε να χαρίζετε απλόχερα την ηδονή και σε όσους έχουν παράλογες απαιτήσεις και στραβωνουν τι να πω ξύδι.Την καλημερα και απο μενα :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα ομορφιά μου Συνεχίστε να χαρίζετε απλόχερα την ηδονή και σε όσους έχουν παράλογες απαιτήσεις και στραβωνουν τι να πω ξύδι.
Ακριβώς έτσι. Ξιδάκι και τους γράφουμε στα ΠΑΠΑΡΙΑ μας!
miserable bachelor
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα !!!
ποια κουκλα ειναι σημερα το απογευμα ?
ποια κουκλα ειναι σημερα το απογευμα ?
mariannaki mariannaki