Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Κάτι είναι και αυτό. Τι να πω...τέτοιος πρόστυχος κώλος δεν πρέπει να μένει αθωπευτος πάντως.θα της την γλυφω οσο με γαμαει η νανσυ
Κάτι είναι και αυτό. Τι να πω...τέτοιος πρόστυχος κώλος δεν πρέπει να μένει αθωπευτος πάντως.θα της την γλυφω οσο με γαμαει η νανσυ
Να μας δώσεις και λεπτομέρειες.θα της την γλυφω οσο με γαμαει η νανσυ
Μεχρι τι ωρα;;
Μεχρι τι ωρα;;
καλημέρα Μαριαννα μου καλη εβδομαδα <3 <3 <3 <3 <3 <3
καλημέρα Μαριαννα μου καλη εβδομαδα <3 <3 <3 <3 <3 <3
Καλημέρα Μαριάννα αστέρι μου την καλημέρα μου και στο Εύακι έχω ακούσει τόσα ωραία για πάρτη της κρίμα που δεν έτυχε να τη γνωρίσω.Καλημερα κουκλαρα μου
Καπως ετσι τρεχεις στους διαδρομους
Καλημερα κουκλαρα μου
Καπως ετσι τρεχεις στους διαδρομους
σαν την τρελη ένα πραμα χα χα χα χα χα χα χα χα χα Αλλα όλα οκ
Καλημέρα Μαριάννα αστέρι μου την καλημέρα μου και στο Εύακι έχω ακούσει τόσα ωραία για πάρτη της κρίμα που δεν έτυχε να τη γνωρίσω.
Αυτα ειναι.........
Ενας λογος που ειμαι περηφανη για το μαγαζι ειναι γιατι εργασθηκαν εδω οι καυλεροτερες κοπελες του χωρου και μια τετοια ειναι και το ευακι που αφησε την δικια της σφραγιδα
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: