Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα Ελιζα και χρόνια σου πολλά κούκλα μου
Κριτική έχοντας επισκεφτεί το μαγαζί χωρίς να μπω:
1) Barbie: Εντυπωσιακή ψηλή και πολύ όμορφη με τρομερό κώλο. Σκέφτομαι να την προτιμήσω κάποια στιγμή.
2) Βίκυ: Παλιότερα που την είχα δει (πέρυσι) ήταν αρκετά όμορφη για όσους ενδιαφέρονται. Και πρέπει να είναι και ευγενικό άτομο.
3) Μαριανακι: Δεν την έχω δει από κοντά.
θα σε επισκεφθώ πολύ σύντομα κουκλάρα μου γιατί σε πάω με χίλια.είσαι η καύλα πρωσοποποιημένη
ειμαι εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Κριτική έχοντας επισκεφτεί το μαγαζί χωρίς να μπω:
1) Barbie: Εντυπωσιακή ψηλή και πολύ όμορφη με τρομερό κώλο. Σκέφτομαι να την προτιμήσω κάποια στιγμή.
2) Βίκυ: Παλιότερα που την είχα δει (πέρυσι) ήταν αρκετά όμορφη για όσους ενδιαφέρονται. Και πρέπει να είναι και ευγενικό άτομο.
3) Μαριανακι: Δεν την έχω δει από κοντά.
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΚαλημερα σε ολους
Τωρα πρωινο εγω μαζι με σεξυ μπαρμπι
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
απογευμα ποια θα ειναι;