Αυριο το μεσημερακι θα εχετε συμβουλιο; αν ειναι να ερθω να απολογηθω, για να μην μεινω...
φυσικα και θα εχει
Αυριο το μεσημερακι θα εχετε συμβουλιο; αν ειναι να ερθω να απολογηθω, για να μην μεινω...
Ελπιζω να ειναι ολοι οι συμμετέχοντες του συμβουλιου, για να με ''ακουσουν'' ολοι!!!φυσικα και θα εχει
Ξέρεις που πέφτει αυτό? Λοιπόν ψήνω ένα γρήγορο και μετά να βολταρουμε. Δες το και πες μου.Ξανθια εισαι ποιο καβλα αλλα και μελαχρινη δεν με χαλαει καθολου!!!
Ελπιζω να ειναι ολοι οι συμμετέχοντες του συμβουλιου, για να με ''ακουσουν'' ολοι!!!
Και με μαυρο μαλλι κουκλαρα εισαι κυρια!!!
Ξανθια εισαι ποιο καβλα αλλα και μελαχρινη δεν με χαλαει καθολου!!!
Ελπιζω να σας πεισω να μη με τιμωρησετε....πολυ!!!!ολοι θα ειναι παρών στην τιμωρία σου ....
Ελπιζω να σας πεισω να μη με τιμωρησετε....πολυ!!!!
Andreasfairways θα ρίξουμε κληρο ποιος θα μπει πρώτος?????? Εφηβικά χρόνια μου έρχονται στο μυαλό
φιλε δεν εχω θεμα μπαινω δευτερος εξαλου ειναι η ποιο γλυκια αναμονη βλεπεις τι μουναρος ειναι!!Andreasfairways θα ρίξουμε κληρο ποιος θα μπει πρώτος?????? Εφηβικά χρόνια μου έρχονται στο μυαλό
Να σε ρωτήσω κάτι?οι δύο σας με δύο από εμάς παίζει ?παρα πολυ
Κάτσε μην το πάμε ομαδικά.να μας απαντήσει.φιλε δεν εχω θεμα μπαινω δευτερος εξαλου ειναι η ποιο γλυκια αναμονη βλεπεις τι μουναρος ειναι!!
Να σε ρωτήσω κάτι?οι δύο σας με δύο από εμάς παίζει ?
μεσα ειμαι τυπεΚάτσε μην το πάμε ομαδικά.να μας απαντήσει.
Andreasfairways για δες.....φυσικα και παιζει αγορινα μου
Μετά πάλι για φαγητό θα πάμε όχι για καφέ να πάρουμε τα πάνω μας.....μεσα ειμαι τυπε
προβλεπω μεγαλο χαμοAndreasfairways για δες.....
προβλεπω μεγαλο χαμο