Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.036
- Πόντοι
- 2.606
εγω φταιω που σας λεω τα προβληματα μου...
όχι ρε Τάκη, μην το παίρνεις στραβά...
υπάρχουν και δύσκολες εποχές...
τακη θα σου ανω μια χορηγια καθε μηνα θα σοπυ στελνω και μια νεα φωτογραφια μου να κοσμει τον τοιχο στο σπιτι σας.εγω φταιω που σας λεω τα προβληματα μου...
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΡΕ ΣΠΑΓΚΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ!!!!
καμαρα,ρατζελοβιτς,ανδρουτσο,σεμεδο κλπ κλπ ανανεωσε ο προεδρας σε 12 ωρες.....
ανανεωσε και εσυ τον γερο με την πιπα που εχεις στο λιβινγκ γκρουμ απο το 74ρο ρε μπινε στο γυναικακι που ειναι πλαι σου :confusedο
μλκ αν πουλησω τους πινακες που εχω αγοραζω την πολυκατοικια που μενει ο τακης μαζι με τους ενοικους.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΡΕ ΣΠΑΓΚΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ!!!!
ανανεωσε και εσυ τον γερο με την πιπα που εχεις στο λιβινγκ γκρουμ απο το 74ρο ρε μπινε στο γυναικακι που ειναι πλαι σου :confusedο
εχεις σκεφτει τακη να αγοασεις καρτες φιλαθλου και να τις κανεις κορνιζα?ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΡΕ ΣΠΑΓΚΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ!!!!
τα καδρα ειναι πεταμενα λεφτα ρε μαλακα....
σκεψου ποσες καρτες φιλαθλου θα μπορουσαμε να αγοραζαμε με αυτα τα λεφτα, και θα πιαναν και τοπο ετσι....
εναν μαυροπινακα και πολυχρωμες κιμωλιες.εγω φταιω που σας λεω τα προβληματα μου...
Εγώ μαζί σου είμαι Τάκη, πες κανένα καλό πίνακα που πήρες τελευταία.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΡΕ ΣΠΑΓΚΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ!!!!
μλκ αν πουλησω τους πινακες που εχω αγοραζω την πολυκατοικια που μενει ο τακης μαζι με τους ενοικους.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΔΡΑ ΡΕ ΣΠΑΓΚΟ ΜΕΡΑ ΠΟΥΝΑΙ!!!!
καλα μλκ εσυ να δεις πως θα περασεις του χρονου μετα τις καταγγελιες του τσιμυ,δε βλεπω να δινεις γλωσσοφυλα στις φυλακες ασπροπυργου.μπαρουλης θα κανει δωρο του Βαλεντινου φρισκις με κορδελες για το Μποσσακι
Εγώ μαζί σου είμαι Τάκη, πες κανένα καλό πίνακα που πήρες τελευταία.
καλα μλκ εσυ να δεις πως θα περασεις του χρονου μετα τις καταγγελιες του τσιμυ,δε βλεπω να δινεις γλωσσοφυλα στις φυλακες ασπροπυργου.μπαρουλης θα κανει δωρο του Βαλεντινου φρισκις με κορδελες για το Μποσσακι
πω ρε μαλακες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!
του χρονου λευτεροι