ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 24.596
Τύπε σέρβιρα τη σως....τώρα λέω για το κυρίως πιάτο. :S :S :S
Τύπε σέρβιρα τη σως....τώρα λέω για το κυρίως πιάτο. :S :S :S
μηπως ητο η γουνα που επωλειτο προχθες στο σαη?βρηκα κουναβι :- :S :S :S
τυπος Μαλλιας εξαφανισμενος απο χτες :-μηπως ητο η γουνα που επωλειτο προχθες στο σαη?
Καλή εβδομάδα να έχετε
Τύπε έχω πήξει στη δουλειά....Δεν βλέπω να προλαβαίνω τη γούνα....Μάλλον θα βάλω ένα φιόγκο στο καυλί μου και θα της το προσφέρω για πιπίλα... :S :S :Sτυπος Μαλλιας εξαφανισμενος απο χτες :-
καβατζωσε τον κουναβο με αγνωστες προθεσεις τυπε :S :S :S
Σιγουρα τυπε. Και ειδικα εκει κατω στα μπαχαλοκρατη οπως πχ. ντουμπαι,oι πιρφοροι κατεστρεψαν τον πλανητη τυπε :S
Σιγουρα τυπε. Και ειδικα εκει κατω στα μπαχαλοκρατη οπως πχ. ντουμπαι,
δεν σωνεται το πετρελαιο να ησυχασουμε. Γιατι ολος αυτος ο υπερμετρος πυρφορισμος
απο εκει ξεκιναει. Αυτοι χαλανε την πιατσα, και μετα ακολουθουν οι υπολοιποι. :S
Σιγουρα τυπε. Και ειδικα εκει κατω στα μπαχαλοκρατη οπως πχ. ντουμπαι,
δεν σωνεται το πετρελαιο να ησυχασουμε. Γιατι ολος αυτος ο υπερμετρος πυρφορισμος
απο εκει ξεκιναει. Αυτοι χαλανε την πιατσα, και μετα ακολουθουν οι υπολοιποι. :S
Σιγουρα τυπε. Αναλυτες εχουν πει οτι σε μερικα χρονια σωνεται το πετρελαιο στο ντουμπαι.Ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα τύπε ;)
τυπε αμα ειχα εγω πετρελαιοπηγη στο ντουμπαϊ το καλυτερο δωρο που θα εκανα σε ελλεϊνιδα για την γιορτη του αγιου βαλεντινου θα ηταν να της δωσω δουλεια 12 ωρες την ημερα στους 50 βαθμους υπο σκια για 500 ευρω το μηνα
Σωστος. Ετσι για να στρωσουν χαρακτηρα.τυπε αμα ειχα εγω πετρελαιοπηγη στο ντουμπαϊ το καλυτερο δωρο που θα εκανα σε ελλεϊνιδα για την γιορτη του αγιου βαλεντινου θα ηταν να της δωσω δουλεια 12 ωρες την ημερα στους 50 βαθμους υπο σκια για 500 ευρω το μηνα
τυπε οι ελλεηνιδες δεν ικανοποιουνται ουτε απο το ντουμπαι και ερχονται σε ριαλιτι στο σκαι οπως ειδαμε το μεσημερι :SΣιγουρα τυπε. Και ειδικα εκει κατω στα μπαχαλοκρατη οπως πχ. ντουμπαι,
τυπε οι ελλεηνιδες δεν ικανοποιουνται ουτε απο το ντουμπαι και ερχονται σε ριαλιτι στο σκαι οπως ειδαμε το μεσημερι :S
Και ελλεινοποιημενες αλλοδαπες, δηλαδη υβριδιο ελλεινιδας ο'τι χειροτερο τυπε.τυπε οι ελλεηνιδες δεν ικανοποιουνται ουτε απο το ντουμπαι και ερχονται σε ριαλιτι στο σκαι οπως ειδαμε το μεσημερι :S