Επισκέπτης
παρεπιμπτοντως & εμενα μου ειχε δωσει υποτροφια το ΜΙΤ αλλα τους εφτυσα τους παλιομαλακες γιατι δεν γουσταρω τον νανοπουλο..
οτι να ναι...ε μα ρε πουστη..
εδω ο αλλος εγραφε οτι δεν πηγαινει στο imperial γιατι ειναι ακριβο το λονδινο..
τον δεχτηκε δηλαδη το μαγαζι & εκεινος τους κλανει..
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..
παρεπιμπτοντως & εμενα μου ειχε δωσει υποτροφια το ΜΙΤ αλλα τους εφτυσα τους παλιομαλακες γιατι δεν γουσταρω τον νανοπουλο..
το ξαναδηλωνω λοιπον μηπως & το καταλαβετε..Καταρχας στο ΜΙΤ δεν ειναι ο Νανοπουλος....ειναι ο Νεγκροποντε
plus, pleasurgiver, ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος που δεν μπορει να σπουδασει λογω οικονομικων δυνατοτητων σε Uni που 8εωρητικα μπορουσε
get real
το ξαναδηλωνω λοιπον μηπως & το καταλαβετε..
αν τον εχει δεχτει το imperial του πληρωνω ΟΛΑ τα εξοδα..
αμα εισαι ετοιμος να με ξοφλησεις αμα τη επιστροφη σου με τις αναλογες εργατοωρες,πολυ ευχαριστως..
ισχυει και για μενα;;;; γιατι ενα Master-ακι pro bono 8α το εκανα
ισχυει και για μενα;;;; γιατι ενα Master-ακι pro bono 8α το εκανα
μαλακια σου να μην κανεις και μια δευτερη γλωσσα,Πλάκα πλάκα και εγώ ψήνομαι για μεταπτυχιακό Αγγλία, γιατί και η σχολή μου έχει ως αντικείμενο την Αγγλική γλώσσα.Αλλά με τους βαθμούς που παίρνω στα μαθήματα και μέχρι να τελειώσω με βλέπω για μεταπτυχιακό στην Ηγουμενίτσα.
σαν τι δηλαδης???ειδικα βορειοευρωπάικη - οχι γερμανικα -
Εσύ έχεις 3, κωλοτρίβεσαι στον Πλε και για 4ο;;;;;
Πως και δεν πας για διδακτορικό στα οικονομικά στο University of Chicago;;;;;
(για να εφαρμόζεις τις θεωρίες του Φρίντμαν στις αντιπαροχές σου στις Κουκουβάουνες)
κινεζικα???Έχω και στα γαλλικά το delf.Ψήνομαι να μάθω ρώσικα ή κινέζικα.Γερμανικά φίλε με τίποτα.Δεν τα αντέχω.Ευχαριστώ για την συμβουλή .
μπενελουξσαν τι δηλαδης???
φλαμανδικα που ειναι & ευκολακι???
αμα εισαι ετοιμος να με ξοφλησεις αμα τη επιστροφη σου με τις αναλογες εργατοωρες,πολυ ευχαριστως..
& ο πεταλουδας για εμενα δουλευει..
ρωτατον ποσο καλο αφεντικο ειμαι..
ελβετικα???μπενελουξ
ελβετικα
νορβηγικα
ναι, ασε που εχουν τρεις διαλεκτους...ελβετικα???
εμ εξ αυτου & η απορια μου..ναι, ασε που εχουν τρεις διαλεκτους...
κανα μηνα θα τραβηξει καμια μαλακια θα του περασει...εμ εξ αυτου & η απορια μου..
εδω ομολογει οτι δεν διαβαζει ουτε με σφαιρες & χτυπαει ηγουμενιτσα..
3 διαλεκτους θα μαθει???