Νέα

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515

στο πρωτοχρονιατικο στην υγεια μας απ'οπου είναι το δευτερο φιλμακι στις 2 ωρες και 50 λεπτα περιπου πεταγεται εξω η ρογα της καυλας. Μου βγηκαν τα ματια μεχρι να το εντοπισω. Δεν μπορω να αντιγραψω από το site του alpha. Καλο κουραγιο  :new_shocked:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
στο πρωτοχρονιατικο στην υγεια μας απ'οπου είναι το δευτερο φιλμακι στις 2 ωρες και 50 λεπτα περιπου πεταγεται εξω η ρογα της καυλας. Μου βγηκαν τα ματια μεχρι να το εντοπισω. Δεν μπορω να αντιγραψω από το site του alpha. Καλο κουραγιο  :new_shocked:

θα τα ειχε τσουξει μαλλον....λιγο ακομα και θα γινοταν Σειρηνακης η φαση  :2funny: :2funny: :2funny:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Δώσε μία παραπάνω πληροφορία. Μπορείς να βρείς ακριβώς το σημείο; :grin:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες λεει ο φιλος κ την ειχα βγαλει εξω να την παιξω

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
φιλος, μας εχεις βαλει και βλεπουμε τον Σ.Π. αποσπασματικα με την ελπιδα να παρουμε ματι λιγο ρωγιτσα.τουλαχιστον βαλε το σωστο αποσπασπα να ανατρεξουμε στο επιμαχο θεμα..

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλος, μας εχεις βαλει και βλεπουμε τον Σ.Π. αποσπασματικα με την ελπιδα να παρουμε ματι λιγο ρωγιτσα.τουλαχιστον βαλε το σωστο αποσπασπα να ανατρεξουμε στο επιμαχο θεμα..

αφου ειναι βλαμμενος ο φιλος  :)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Kαι γιατί δεν κοιτάτε τότε τα γυμνά που έχει κάνει ρε σύντροφοι ??  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.195
Πόντοι
6.515

μου εχουνε βγει τα ματια με τα δευτερόλεπτα και τα λεπτα και διαβαζω και βρισιες από πανω. Η φαση είναι στιγμιαια και είναι στο  site του alpha. Βλεπω τη μαλακια 1 ωρα τωρα για να το εντοπισω  :headbang:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
To βλεπα κι'εγώ και μιλάμε ότι είχαν καβλώσει όλοι οι άντρες στο πάνελ !!  :cum: :cum:

Μουνάρα απο τις λίγες,αυθόρμητη και καταδεκτική !! Νομίζω πως δεν ζητάει και τίποτε άλλο ένας άντρας απο μια γκόμενα, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ...

που το ξερεις οτι ειναι καταδεκτικη μηπως στην επεσε φιλε μου?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

είχα καυλώσει που την είδα στην εκπομπή ... σαν να γαμιόταν χόρευε η βρώμα , αρκετά καλό στυλιάρι με ενισχυμένο στήθος και ρόγα κάγκελο !!  :zfuck: 

βέβαια από τέτοιες άνετα βλέπεις σε χώρους διασκέδασης , πχ χθες που ήμουν κάπου είχε αντάξιες ... μερικές φορές η τηλεόραση δίνει υπερτιμημένη αξία σε ορισμένες !!

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
είχα καυλώσει που την είδα στην εκπομπή ... σαν να γαμιόταν χόρευε η βρώμα , αρκετά καλό στυλιάρι με ενισχυμένο στήθος και ρόγα κάγκελο !!  :zfuck: 

βέβαια από τέτοιες άνετα βλέπεις σε χώρους διασκέδασης , πχ χθες που ήμουν κάπου είχε αντάξιες ... μερικές φορές η τηλεόραση δίνει υπερτιμημένη αξία σε ορισμένες !!

που ησουν φιλε μου να παμε κ εμεις να παρουμε ματι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
κοβω την πουτσα μου οτι ο καλυβατσης σαυτην την εκπομπη εριξε τα διχτυα του μπας και πηδηξει το ξεκωλο....

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
παπαρια πηδηξε ο μαλακας, εχει αλλο γκομενο ι μικρα, τρεχει χιλιομετρα......

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
παντως στα ματια του καλυβατση ειναι ζωγραφισμενες πουτσες σαν τα δολαρς στον σκοθρτζ μακ ντακ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom