Επισκέπτης
ʼντε ρε παιδιά με το βλαχαδερό!!!! ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!
Και?Κακό είναι?Δεν είχε δικαίωμα?Δεν σε ''πιάνω''....και ρώτα τον πατέρα σου...από ποιό μέρος του Πύργου έχει καταγωγή η Νικολούλη?χαχαχαχα..!!καποτε ειχα μαθει οτι οταν ο πατερας μου ειταν στα νιατα του στον πυργο με μεταθεση 20 χρονων βγαινανε με φιλαρακια και εβγαινε και η αγγελικουλα μαζι τους..!!την πηδουσε ενας συναδελφος...!!αχαχαααχαχα
ρωτησα τον πατερα μου μετα απο τοσα χρονια αν δει την Νικολουλη τωρα αν θα γνωριστουνε και μου λεει με τιποτα...!!!
ε ρε τι μοκρος που ειναι ο κοσμος..!!
Ρε παιδια απο Νικολουλη υπαρχει τιποτα????
Δεν ξερω αλλα βγαζει κατι...
το επομενο τοπικ θα ειναι του τυπου... δημητρα γαλανη... κατι εχει αυτη η γυναικα (κ δεν εννοω φωνη...) ?
...κι όμως η Γαλάνη, είχε κάνει φωτογράφιση για το playboy...για όσους θυμούνται...
Πυργιώτισσα - για όσους γνωρίζουν
Η Αγγελική είναι μία σοβαρή επαγγελματίας που τόσα χρόνια προσφέρει κοινωνικό έργο....δεν το έχει παίξει ποτέ sex symbol και είναι και μια σωστή οικογενειάρχης.....τον αν αρέσει σε κάποιους είναι άλλο θέμα...η ομορφιά είναι υποκειμενική....εγώ την πάω πολύ σαν επαγγελματία....
Δεν λέω ότι λές ψέμματα...αλλά ο πελάτης ήταν εμπιστοσύνης?Γιατί μου φαίνεται λίγο...χοντρό....και σε περίπτωση φίλου μου που έψαχνε τον αδερφό του δεν του ζήτησε τίποτα....και αυτό εγώ το ξέρω 1000%....τώρα αν δείς τί πρόσφερε στις 2 ιστορίες της Βέροιας(Κική+ʼλεξ) δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτό που λές....Ναι φοβερή επαγγελματίας... πελάτης μου (στην δουλειά) που είχε χάσει συγγενικό πρόσωπο της έσκασε 7 χιλιάδες ευρώ για να πάρει προτεραιότητα. Εννοείται ότι δεν βρήκε ποτέ το missing person! Κατά τα άλλα όμως... επαγγελματίας!
Και αυτό που λέω παραπάνω ΔΕΝ είναι φίδι!
Δεν λέω ότι λές ψέμματα...αλλά ο πελάτης ήταν εμπιστοσύνης?Γιατί μου φαίνεται λίγο...χοντρό....και σε περίπτωση φίλου μου που έψαχνε τον αδερφό του δεν του ζήτησε τίποτα....και αυτό εγώ το ξέρω 1000%....τώρα αν δείς τί πρόσφερε στις 2 ιστορίες της Βέροιας(Κική+ʼλεξ) δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτό που λές....
Οι εκπομπές τις δεν σου υπόσχονται 100% επιτυχία...από την στιγμή ειδικά που στηρίζονται στην βοήθεια του κοινού...δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό...συγνώμη αλλά δεν μπορώ...δεν το αποκλείω βέβαια...σε αυτόν τον φίλο που πάντως δεν του ζήτησε δραχμή...και πήγε και συνεργάτης της στο σπίτι του...τώρα τί να σου πώ?Όχι φίλε μου, δεν λέω ψέματα. Ούτε ο πελάτης μου μου είπε ψέματα. Είναι φερέγγυος 100%. Εξάλλου... δεν νομίζω να είχε λόγο να μου πει ψέματα. Αν δεν ήθελε να το αναφέρει δεν θα έλεγε τίποτα.
Υ.Γ. το συγγενικό του πρόσωπο το ψάχνει ακόμα ο κακομοίρης!
Οι εκπομπές τις δεν σου υπόσχονται 100% επιτυχία...από την στιγμή ειδικά που στηρίζονται στην βοήθεια του κοινού...δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό...συγνώμη αλλά δεν μπορώ...δεν το αποκλείω βέβαια...σε αυτόν τον φίλο που πάντως δεν του ζήτησε δραχμή...και πήγε και συνεργάτης της στο σπίτι του...τώρα τί να σου πώ?