Νέα

Αγγελική Νικολούλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazoukas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
ατελειωτες ποδαρες και 2μετρη κιολας?
αυτη με τακουνι αν ειναι 1,60 πολλα λεω...
ετυχε να την πετυχω σε φαγαδικο - ρεστοραν (αυτα που ειναι στις εθνικες οδους που ειναι διπλα απο βενζιναδικα συνηθως για να κανεις μια σταση να φας κατι να πιεις καφε κτλ.)
Εγω μολις ειχα σταματησει απο μεγαλο ταξιδι με την μηχανη εντος ελλαδος για να φαω κατι και να πιω καφε, ητανε διπλα μου...
φορουσε ενα μποτακι περιπου 6ποντο μπορω να πω...και την περνουσα τουλαχιστον 2 κεφαλια, (ειμαι 1,88)
Τι ειναι αυτη η ρημαδα η τηλεοραση ...η Νικολουλη φαινεται διμετρη...αν βγαιναμε στο γυαλι εγω και εσυ που ειμαστε απο 1,80 και πανω θα φαινομασταν...τριμετροι και θα σκιζανε τα βρακια τους μιλφακια και κοριτσακια!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Τι ειναι αυτη η ρημαδα η τηλεοραση ...η Νικολουλη φαινεται διμετρη...αν βγαιναμε στο γυαλι εγω και εσυ που ειμαστε απο 1,80 και πανω θα φαινομασταν...τριμετροι και θα σκιζανε τα βρακια τους μιλφακια και κοριτσακια!
ειναι πολυ κοντη...αλλα ητανε ευγενεστατη, γλυκια και βγαζει πολυ θυληκοτητα, καταλαθος την ειχα "χτυπησειι" λιγο με το μπουφαν της μηχανης με τα "κοκκαλα προστασιας" αν ξερεις που εχουνε στον καρπο τα μπουφαν μηχανης...
Την ζητησα συγνωμη και η καιμενη πηρε την ευθυνη επανω της, οχι μου λεει εγω συγνωμη εγω επεσα επανω σας...
Δηλαδη οση δυναμικοτητα και αντριλα βγαζει στην τηλεοραση οταν μιλαει στην εκπομπη της, τοσο "αθωα" πρεπει να ειναι στην προσωπικη της ζωη,,,

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
ειναι πολυ κοντη...αλλα ητανε ευγενεστατη, γλυκια και βγαζει πολυ θυληκοτητα, καταλαθος την ειχα "χτυπησειι" λιγο με το μπουφαν της μηχανης με τα "κοκκαλα προστασιας" αν ξερεις που εχουνε στον καρπο τα μπουφαν μηχανης...
Την ζητησα συγνωμη και η καιμενη πηρε την ευθυνη επανω της, οχι μου λεει εγω συγνωμη εγω επεσα επανω σας...
Δηλαδη οση δυναμικοτητα και αντριλα βγαζει στην τηλεοραση οταν μιλαει στην εκπομπη της, τοσο "αθωα" πρεπει να ειναι στην προσωπικη της ζωη,,,
Με εδωσες ακομα εναν λογο για να την γουσταρω περισσοτερο.Δεν μ'αρεσουν οι φωνακλουδες τσαμπουκαλουδες αντρογυναικες...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Με εδωσες ακομα εναν λογο για να την γουσταρω περισσοτερο.Δεν μ'αρεσουν οι φωνακλουδες τσαμπουκαλουδες αντρογυναικες...
Που να σου πω και τι οδηγουσε....πολυ απλη γυναικα...
ενα ford Mondeo...σχετικα καινουριο ομως...με απλη πινακιδα, οχι τις ευκολες με τα ευκολα γραμματα και νουμερα που βγαζουν οι εφετζουδες τις show bix κτλ.
Αλλα και παλι η συγκεκριμενη ειναι πολυ low profile και δεν επιδικνιει τα λεφτα της να κανει εφε κτλ. (ενω εχει παρα πολλα χρηματα και ειναι απο τις πολυ λιγες γυναικες για μενα που τα αξιζουν αφου μια ζωη στην κυριολεξια "δουλευουν"...
Φαντασου με εναν φρεντο καπουτσινο την εβγαλε και ενα κρυο σαντουιτς :)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Που να σου πω και τι οδηγουσε....πολυ απλη γυναικα...
ενα ford Mondeo...σχετικα καινουριο ομως...
Αλλα και παλι η συγκεκριμενη ειναι πολυ low profile και δεν επιδικνιει τα λεφτα της να κανει εφε κτλ. (ενω εχει παρα πολλα χρηματα και ειναι απο τις πολυ λιγες γυναικες για μενα που τα αξιζουν αφου μια ζωη στην κυριολεξια "δουλευουν"...
Φαντασου με εναν φρεντο καπουτσινο την εβγαλε και ενα κρυο σαντουιτς :)
Ναι αλλα τι αλλες επιλογες θα ειχε στο συγκεκριμενο μαγαζι;Αν ειχε σουσι οπως στην ταρατσα εκεινου του πενταστερου στην 26ης Οκτωβριου φανταζομαι θα το χτυπουσε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Met...το θυμηθηκα ρε salon

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Σαν ροζ κουφετακι η Νικολουλη σημερα...αστραψε η οθονη...ασορτι με την ψυχολογο...ονειρεμενο πλανο οι δυο τους.Μπραβο στους εικονοληπτες!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σαν ροζ κουφετακι η Νικολουλη σημερα...αστραψε η οθονη...ασορτι με την ψυχολογο...ονειρεμενο πλανο οι δυο τους.Μπραβο στους εικονοληπτες!
Εδώ σε έχω μερακλή μου :wink:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Άλλο ένα στα μπλε..

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Ένα λέβελ μερακλοσύνης στο οποίο δεν έχω φτάσει ακόμα. Πιθανόν είναι το ίδιο με Μπήλιω Τσουκαλά που είχε φαν κλαμπ τα χρόνια που έκανε εκπομπές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.154
Πόντοι
9.297
Την συμπαθουσα την Μπηλιω αλλα ποτε δεν με φανταστηκα να γλειφω τα δαχτυλακια των ποδιων της και να χυνω στις γοβες της οπως με την Αγγελικη της καρδιας μου...

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Και να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Αγγελικούλα δε δίνει πολύ υλικό σε σχέση με παλαιότερα. Σε αυτό ίσως έχει να κάνει και η παραγωγή. Δε θα ξεχάσουμε τα κλασσικά πλάνα με τον καθρεπτισμό στο πάτωμα και εκείνη να κάθεται σταυροπόδι στην πολυθρόνα.

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Την συμπαθουσα την Μπηλιω αλλα ποτε δεν με φανταστηκα να γλειφω τα δαχτυλακια των ποδιων της και να χυνω στις γοβες της οπως με την Αγγελικη της καρδιας μου...
Δεν το έχω σκεφτεί για καμια τους.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.551
Πόντοι
34.538

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Με τεράστιο συμβόλαιο κατά τον Σ. Χίο
Ναρκολεφτα?

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Είχα ένα ford modeo, και το είχα βγάλει για πούλημα στο car,. Με παίρνει μια βλαχα τηλέφωνο , του Φορντ μουντεουυ υπάρχ ακόμααααα; Τι κενιτηρα έχει; Προσεξ τι θα πεις, εγώ θα του ψαξου!!

Και σκάει η Αγγελικούλα και το καβατζωσε....

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.851
Πόντοι
1.056
Είχα ένα ford modeo, και το είχα βγάλει για πούλημα στο car,. Με παίρνει μια βλαχα τηλέφωνο , του Φορντ μουντεουυ υπάρχ ακόμααααα; Τι κενιτηρα έχει; Προσεξ τι θα πεις, εγώ θα του ψαξου!!

Και σκάει η Αγγελικούλα και το καβατζωσε....
τοσα χρονια στην TV και δεν μπορουσε να το παρει νεο η καημενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom