Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Καλη πουτανα ηταν και η γιαγια.
Γουστάρεις γιαγιά τύπε;
Καλη πουτανα ηταν και η γιαγια.
Έτσι την κάνω εικόνα κι εγώ. Θα χει στραγγίξει σαδιστικά πολλές πουτσες μέχρι και την τελευταία σταγόνα. ΠουτανοφατσαΜεγάλη γαμιολα! Πρέπει να εχει καταναλώσει λίτρα σπέρματος!
ΘεαΈτσι την κάνω εικόνα κι εγώ. Θα χει στραγγίξει σαδιστικά πολλές πουτσες μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Πουτανοφατσα
φαντασιωνομαι να τον παίζουν τα παιδιά της βλέποντας τη μουναρα μαμα τους….Σούσουρο με την Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της κι έκανε… χαμό μετά από αυτό που έμαθε
Τη στιγμή που πήγε εν εξάλλω στο σχολείο των γιων της προκειμένου να τους υπαρασπιστεί περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στο «Mega Καλημέρα».www.tilestwra.com
Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»Αγγελική Ηλιάδη: Όσα είπε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή Δεν μιλάει και πολλές φορές ανοιχτά για τα προσωπικά…
www.i-diakopes.gr
|
Τι λεει ρε η γαμιολα!!;;;
Αγγελική Ηλιάδη: «Στη ζωή μου έχω κάνει τρεις σχέσεις όλες κι όλες»
Αγγελική Ηλιάδη: Όσα είπε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή Δεν μιλάει και πολλές φορές ανοιχτά για τα προσωπικά…www.i-diakopes.gr
Όπως όλες οι ελλεεινίδες
Fuck me hard....αυτό λέει!
Μάχη στήθος με στήθος !!!
Κάγκελο! Να είσαι 14-15 που να διαβάσεις μετά.Σούσουρο με την Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της κι έκανε… χαμό μετά από αυτό που έμαθε
Τη στιγμή που πήγε εν εξάλλω στο σχολείο των γιων της προκειμένου να τους υπαρασπιστεί περιέγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στο «Mega Καλημέρα».www.tilestwra.com
Τι bullying δέχτηκαν τα παιδια της; Τους είπαν μηπως οτι θέλουν να τους γαμησουν την μανα απο κωλο; Ας πρόσεχε να μην ηταν ξεκωλιαρα.Σούσουρο με την Αγγελική Ηλιάδη: Πήγε ουρλιάζοντας στο σχολείο των γιων της κι έκανε… χαμό μετά από αυτό που έμαθε
ξεκωλιαρες ειναι πολλες αλλα ξερουν να προφυλασσουν τη ζωη τους. αυτη ειναι ξεκωλο και ηλιθια.Τι bullying δέχτηκαν τα παιδια της; Τους είπαν μηπως οτι θέλουν να τους γαμησουν την μανα απο κωλο; Ας πρόσεχε να μην ηταν ξεκωλιαρα.
Το αξιζει η πουταναρα,ειναι εκφυλη μιλφαρα για πολυ πουτσο.Έτσι την κάνω εικόνα κι εγώ. Θα χει στραγγίξει σαδιστικά πολλές πουτσες μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Πουτανοφατσα
Μιλφαρα από τις λίγεςΤι βύζο πέταξε η καύλα για να τραβήξει κόσμο στο μαγαζί...
Πολυ επεξεργασία από το μπλιμπλικι ρεεεεε.....τρόμαξα να την γνωρίσω!Τι βύζο πέταξε η καύλα για να τραβήξει κόσμο στο μαγαζί...