You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελική Ηλιάδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pogasgeo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μην μου ζητάς λεφτα για μπατιράκι είμαιΗ Αγγελικη Ηλιαδη αυτη μαλιστα καυλωσα πρωι πρωι
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Για σενα σε κανω δωρο ενα μαζι τηςΜην μου ζητάς λεφτα για μπατιράκι είμαι
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Για σενα σε κανω δωρο ενα μαζι της
Αγγελική Ηλιάδη- Κώστας Μηλιωτάκης
Οι λεπτομέρειες του γάμου τους
Το People αποκαλύπτει αποκλειστικά τις λεπτομέρειες των πρώτων γαμήλιων σχεδίων που κάνουν η τραγουδίστρια και ο συνθέτης.
Η Αγγελική, που έχει ήδη ένα γιο, τον Μπαμπίνο, και θέλει πολύ να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, θα ντυθεί νύφη με μια λιτή δημιουργία, όπως έχει εξομολογηθεί στην πηγή του PEOPLE, η οποία λέει: «Θέλουν ο γάμος τους, που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός, να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα, και από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε ότι προφανώς θα επιλέξουν κάποιο κτήμα στο οποίο θα υπάρχει εκκλησάκι. Δεν θέλουν οι καλεσμένοι να ξεπερνούν τα 400 με 500 άτομα και επιθυμούν ισορροπία όσον αφορά στην κάλυψη του γάμου τους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους. Θα μοιραστούν τις απόλυτα ιδιωτικές στιγμές της τελετής μόνο με τους καλεσμένους τους, αλλά σαφώς και θα ποζάρουν και θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γενικότερα.
Η μεγάλη έκπληξη, όμως, θα έρθει στον πρώτο χορό του ζευγαριού για όλους όσοι βρεθούν εκεί και το PEOPLE το αποκαλύπτει διά στόματος της πηγής του: «Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μηλιωτάκης σε μια συνάντηση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία έχει μια πολύχρονη φιλία, συζήτησαν ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν και να γράψουν το τραγούδι του γάμου, αυτό που θα χορέψει εκείνος με την Αγγελική αφού θα έχουν γίνει επίσημα σύζυγοι. Τους στίχους της Ναταλίας θα ντύσει μουσικά ο μέλλοντας γαμπρός και προφανώς θα το τραγουδήσει η Αγγελική!».
Οι λεπτομέρειες του γάμου τους
Το People αποκαλύπτει αποκλειστικά τις λεπτομέρειες των πρώτων γαμήλιων σχεδίων που κάνουν η τραγουδίστρια και ο συνθέτης.
Η Αγγελική, που έχει ήδη ένα γιο, τον Μπαμπίνο, και θέλει πολύ να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, θα ντυθεί νύφη με μια λιτή δημιουργία, όπως έχει εξομολογηθεί στην πηγή του PEOPLE, η οποία λέει: «Θέλουν ο γάμος τους, που θα είναι θρησκευτικός και όχι πολιτικός, να είναι λιτός. Θα γίνει στην Αθήνα, και από τις πρώτες τους συζητήσεις λένε ότι προφανώς θα επιλέξουν κάποιο κτήμα στο οποίο θα υπάρχει εκκλησάκι. Δεν θέλουν οι καλεσμένοι να ξεπερνούν τα 400 με 500 άτομα και επιθυμούν ισορροπία όσον αφορά στην κάλυψη του γάμου τους από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτογράφους. Θα μοιραστούν τις απόλυτα ιδιωτικές στιγμές της τελετής μόνο με τους καλεσμένους τους, αλλά σαφώς και θα ποζάρουν και θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους. Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γενικότερα.
Η μεγάλη έκπληξη, όμως, θα έρθει στον πρώτο χορό του ζευγαριού για όλους όσοι βρεθούν εκεί και το PEOPLE το αποκαλύπτει διά στόματος της πηγής του: «Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μηλιωτάκης σε μια συνάντηση που είχε με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία έχει μια πολύχρονη φιλία, συζήτησαν ώστε οι δυο τους να συνεργαστούν και να γράψουν το τραγούδι του γάμου, αυτό που θα χορέψει εκείνος με την Αγγελική αφού θα έχουν γίνει επίσημα σύζυγοι. Τους στίχους της Ναταλίας θα ντύσει μουσικά ο μέλλοντας γαμπρός και προφανώς θα το τραγουδήσει η Αγγελική!».
......φαντάζομαι την στιγμή του χορού και με πιάνουν τα γέλια από τώρα, γιατί ο κώστας δεν είναι και το πρώτο μποϊ, η αγγελική είναι ψηλή και αν φορέσει και τακούνια ,θατην φτάνει το πολύ μέχρι το στήθος. ;)
Πάντως ο κώστας είναι πολύ καλό παληκάρι μου είναι ιδιαιτερα συμπαθής ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ λές για το ύψος και σε πιάνουν τα γέλια,εγώ θα σου πώ......φαντάζομαι την στιγμή του χορού και με πιάνουν τα γέλια από τώρα, γιατί ο κώστας δεν είναι και το πρώτο μποϊ, η αγγελική είναι ψηλή και αν φορέσει και τακούνια ,θατην φτάνει το πολύ μέχρι το στήθος. ;)
«Ἠσαΐα χόρευε...Ἰδού ἡ παρθένος ἐν γαστρί ἔξει, καί τέξεται υἱόν, καί καλέσουσι τό ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ»
Εσύ λές για το ύψος και σε πιάνουν τα γέλια,εγώ θα σου πώ
«?σαΐα χόρευε...?δού ? παρθένος ?ν γαστρί ?ξει, καί τέξεται υ?όν, καί καλέσουσι τό ?νομα α?το? ?μμανουήλ»
κατάλαβα καλά , ή είμαι αργόστροφος????? ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
κατι για παρθένες λέει το τραγουδάκικατάλαβα καλά , ή είμαι αργόστροφος????? ;)
Jimmy_Belarike
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 888
- Πόντοι
- 86
Αρα δεν κανει για την Αγγελικουλα που μου φαινεται ουτε και απο τα αυτια δεν ειναι παρθενακατι για παρθένες λέει το τραγουδάκι
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ποσο θεα ειναι αυτη η γυναικα ποσοοοο?
Ποσο θεα ειναι αυτη η γυναικα ποσοοοο?
χωρις μακιγιαζ
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/images/aggeliki.jpg[/img[/URL]]
ισως αλλαξεις λιγο γνωμη ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/top_100/top_100_2011/article1508279.ece/BINARY/original/iliadi_1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/271039_179711395421512_179403445452307_481962_6017708_n.jpg
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/271039_179711395421512_179403445452307_481962_6017708_n.jpg
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις