athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
την εσκιζες;παρθένα του την δινουμε παλι παντως , δεν πιστευω να εχει παραπονο ο σκαρμογυφτος
την εσκιζες;παρθένα του την δινουμε παλι παντως , δεν πιστευω να εχει παραπονο ο σκαρμογυφτος
της εκανα άλλο ενα παιδι να εχουν παρεα τα αλλα 2 γυφτάκια που έχει κάνει
αν με προλάβει , μαντεψε ποιος θα κάνει μάνα τον Γκετζογλου στο πρώτο
Μάλλον θα της το κάνει ο Γκεντζογλου και το τρίτο
Καταυλισμό στήνει ο Γκέντζης ?
Μάλλον θα της το κάνει ο Γκεντζογλου και το τρίτο
να φωναξει και τον Μπαρο να κανει τα βαφτισια μεταΚαταυλισμό στήνει ο Γκέντζης ?
αφου δεν ημουν στα γαμησια ας ειμαι στα βαφτισια.να φωναξει και τον Μπαρο να κανει τα βαφτισια μετα
αφου δεν ημουν στα γαμησια ας ειμαι στα βαφτισια.
Θα του πάρουν δώρο του νονού και στα καπάκια θα του το κλέψουννα φωναξει και τον Μπαρο να κανει τα βαφτισια μετα
ίδια φυλή είναι κι αυτήπαρθένα του την δινουμε παλι παντως , δεν πιστευω να εχει παραπονο ο σκαρμογυφτος
ετσι ειναι το σωστο τυπε , δεν ειναι τυχαίο τοίδια φυλή είναι κι αυτή
ίδια φυλή είναι κι αυτή
Πόσο να ναι η Αγγελικούλα ? 15-16 μιας και χει 2 γυφτάκ εεεεχχχμμμ παιδιά θέλω να πωετσι ειναι το σωστο τυπε , δεν ειναι τυχαίο το
βρηκε ο γυφτος την γενιά του ....
Γιατί δεν με αφήνει να κατεβάσω τα βίντεο;Μπορει να χει παραμορφωσει το προσωπο της απ τις πολλες επεμβασεις,αλλα συνεχιζει να μου τον κανει καγκελο η ξεκωλιαρα...Η κορμαρα της και η πουτανια της ειναι το κατι αλλο...Α ρε Αγγελικαρα,συνεχιζεις να μας τον κανεις πετρα...
Ανεβάζει στόρυ και με το παιδί τηςΠαντως αν ημουν παιδι της, και εβλεπα την μανα μου να μαλακιζεται και να κανει σαν 15χρονο για να σηκωνει στορυ και μαλακιες, και να μην ασχολειται μαζι μου αφου ειμαι παιδι της...
Θα τα ακουγε για τα καλα...ισως και θα ητανε και λογος να μην ξαναπαω πουθενα μαζι της...καλυτερα για εμενα με την γιαγια και τον παππου παρα με μια τετοια μανα...
Μου φαινεται πως το παιδι της τα εχει παραμελημενο και κοιταει μονο την παρτυ της και την μοστρα της... (δεν θυμαμαι αν εχει και 2 παιδια κιολας)
αγορι δυστυχως το 90 τις 100 ειναι πλεον ειναι ετσι.τα παιδακια λυπαμαι μονο ολου του κοσμου με τις εγωκεντρικες καριολεςΠαντως αν ημουν παιδι της, και εβλεπα την μανα μου να μαλακιζεται και να κανει σαν 15χρονο για να σηκωνει στορυ και μαλακιες, και να μην ασχολειται μαζι μου αφου ειμαι παιδι της...
Θα τα ακουγε για τα καλα...ισως και θα ητανε και λογος να μην ξαναπαω πουθενα μαζι της...καλυτερα για εμενα με την γιαγια και τον παππου παρα με μια τετοια μανα...
Μου φαινεται πως το παιδι της τα εχει παραμελημενο και κοιταει μονο την παρτυ της και την μοστρα της... (δεν θυμαμαι αν εχει και 2 παιδια κιολας)
Παντως αν ημουν παιδι της, και εβλεπα την μανα μου να μαλακιζεται και να κανει σαν 15χρονο για να σηκωνει στορυ και μαλακιες, και να μην ασχολειται μαζι μου αφου ειμαι παιδι της...