hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
εχει καταντησει αηδια , εχει τερματισει το λαικιά και το σκυλέ με την κακη εννοια.
εχει καταντησει αηδια , εχει τερματισει το λαικιά και το σκυλέ με την κακη εννοια.
Δεν έχεις άδικο βυζολάτρη μου αλλά η γυναίκα είναι για κομμάτιασμα κατά την ταπεινή μου γνώμη. Το ζητάει , το θέλει , το ψάχνει η μουνάρα της
ειναι μουναρομουναρος αλλα ποιος θαρραλεος μυστης θα τολμουσε να τον χωσει ακα μεσα της?
Με τον πιτσιρικά πως έκατσε η φάση; Και της έκανε μέχρι και κουτσούβελο;
Στανταράκι τύπε;
Γιατι υπαρχει καποιος που ΔΕΝ της εκανε κρεμπιε;ειναι μουναρομουναρος αλλα ποιος θαρραλεος μυστης θα τολμουσε να τον χωσει ακα μεσα της?
τοσον περπατημενη ειναι η κυριαειναι μουναρομουναρος αλλα ποιος θαρραλεος μυστης θα τολμουσε να τον χωσει ακα μεσα της?
ειναι μουναρομουναρος αλλα ποιος θαρραλεος μυστης θα τολμουσε να τον χωσει ακα μεσα της?
τι να κανει ο μπουχεσας αφου εχει να δει βυζι απο τοτε που τον θυλαζε η μανα τουΚοίτα κάρφωμα ο χοντρός στις βυζάρες της Ηλιάδη
τι να κανει ο μπουχεσας αφου εχει να δει βυζι απο τοτε που τον θυλαζε η μανα του
καλα με τις σημερινηες ελεινιδες πλεον δε μου φαινεται τιποτα περιεγοΚι όμως μαθαίνω ότι αυτό το κριάρι δεν ξέρει τι γαμάει >