Νέα

Αγγελική Ηλιάδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pogasgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 574K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Αγγελική

• Ναι

Ψήφοι: 792 79,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 206 20,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    998

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Απο το σκατομπαζο-υδροκεφαλη που εχει χασει βιδες σιγουρα γαμαω και εχω γαμησει καλυτερες...ευτυχως που τα βρηκε με την οικογενεια της να της κοιταζουν το παιδακι γιατι αυτη το μυαλο της το εχει στην πουτσα του πομακου
Αν της κανεις μια τομη...θα πεσουν εκατομμυρια εμφυτευματα στο πατομα ....μια ψευτικη τραβελομογγολοφατσα γκομενα ειναι
τοτε μην ασχολεισαι δικε μου ασε να ασχολουμαστε εμεις που τετοιες δεν εχουμε γαμισει και αν μας καθοτανε θα την πηδαγαμε.ασχολεισου  μετα καλυτερα που πηδας και ασε τα μπαζα για εμας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Σήμερα θα είναι στην Τατιανα καλεσμένη για όποιον ενδιαφέρεται

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τοτε μην ασχολεισαι δικε μου ασε να ασχολουμαστε εμεις που τετοιες δεν εχουμε γαμισει και αν μας καθοτανε θα την πηδαγαμε.ασχολεισου  μετα καλυτερα που πηδας και ασε τα μπαζα για εμας

Το θεμα εινα οτι ουτε τα μπαζα δεν θα γαμας αν περιμενεις να γαμησεις την Πομακοτρυπημενη !!!!!

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Το θεμα εινα οτι ουτε τα μπαζα δεν θα γαμας αν περιμενεις να γαμησεις την Πομακοτρυπημενη !!!!!
δεν πειραζει ρε φιλε γαμα εσυ τα καλυτερα και ασε εμας κατι θα βρουμε κανενας δεν χαθηκε.

cavletios

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο το σκατομπαζο-υδροκεφαλη που εχει χασει βιδες σιγουρα γαμαω και εχω γαμησει καλυτερες...ευτυχως που τα βρηκε με την οικογενεια της να της κοιταζουν το παιδακι γιατι αυτη το μυαλο της το εχει στην πουτσα του πομακου
Αν της κανεις μια τομη...θα πεσουν εκατομμυρια εμφυτευματα στο πατομα ....μια ψευτικη τραβελομογγολοφατσα γκομενα ειναι

Ρε πίπη, πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου, κατι πρεπει να σε πειραζει. Αν δε το προσεξεις ή δε φταίει αυτό σε βλεπω για μεταμόσχευση εγκεφάλου.
Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ!
Οι κομπλεξικοι, κοιταξτε αλλού.

Επισκέπτης
Εχει κανα 2 κιλα παραπανισια....αλλα απο το μακιγιαζ θα ειναι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Μαρτυρας και εσυ του αυναν τεκνο μου ?

Συνημμένα

• aynanismos2.jpg
    aynanismos2.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 29

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Φορεσε και διχτυωτο η καργιολα  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Μην ενοχλειτε για λιγο  :cum: :cum: :cum: :cum:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κόψε κάτι ρε κουμπάρε...

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Δαγκωνει το κοπροσκυλο.... :pipa2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βρε μια χαρα θεόμουνο ειναι, αλλά εχω την υποψια οτι πρεπει να ειναι λιγο σιχαμενη σαν ανθρωπος.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.237
Πόντοι
1.106
Θελω να της χυσω τα ποδια...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Είναι ωραιότερη από αυτή ;

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/1131918.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ναι ειναι , η Grace Kelly η οτι εχει απομεινη απο αυτην δεν συγκρινετε με την Αγγελικη . Η μια ζωντανη νεα και ομορφη και η αλλη νεκρη εδω και 30 χρονια . Συναρτησεις που κανεις ρε τυπε .   :banghead:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom