batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
ευτηχως μουτρο την εβγαλα καλα!!!με κατι 10κατα καμια βδομαδα τωρα ειμαι καρμπηναΠεραστικά και αγύριστα μαν!
ευτηχως μουτρο την εβγαλα καλα!!!με κατι 10κατα καμια βδομαδα τωρα ειμαι καρμπηναΠεραστικά και αγύριστα μαν!
ως προσφατως κασκαντερ, σου λεω πως οχι....αυτο τ μωρο λετε ν εστρωσε ??????βρισκω ενδιαφερων την αγγελεια της και αυτη γαμευσιμη!!!⭐ ΑΘΗΝΑ .⭐. ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΔYΟ ΤΡΑΝΣ ⭐
2 ΤΡΑΝΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐kanesex.com
ενα ξερω οχι δεν σωζει τ κατασταση για κανε μια αναφωρα στο ραντεβου μ 2 λογια!!ως προσφατως κασκαντερ, σου λεω πως οχι....
ραντεβου πριν περιπου 3 μηνες.ενα ξερω οχι δεν σωζει τ κατασταση για κανε μια αναφωρα στο ραντεβου μ 2 λογια!!
αφου εχυσες ρε θηριο με αυτο το πραγμα ειλικρινα μπραβο σου...Καλησπέρα φίλε συναγωνιστή !!! Έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη είχα πάει στο σπίτι της στο Πειραιά στο Τζάνειο μένει στη Μαρίνα Ζέας κοντά. Πολύ καλή συμμετοχή πρόθυμη δεν βιάζεται καθόλου και πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη γλυκούλα. Επειδή έχυσα γρήγορα στο 10λεπτο μου είσαι εντάξει θες άλλη μία με τα ίδια χρήματα επειδή τελείωσες πολύ γρήγορα στο τσιμπούκι 50 ευρώ είχα δώσει. 2 εκτονόσεις τη γάμησα και είναι πολύ ψιλή απο Κρήτη !!! Πολύ καλή εμπειρία θέλω να ξαναπάω !!!
μουτρο νομιζω κανεις λαθος αυτη δεν μενει στ τζανειο απ τ ξερω μπας κ εχεις μπερδευτη !!!την εχω παρει και τωρα και παλιοτερα για να τσεκαρω αν πεζει η τιμη της που πεζει κ μ χει πει καπου στα πατησια αγ ελευθεριο απο κυ καπουΚαλησπέρα φίλε συναγωνιστή !!! Έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη είχα πάει στο σπίτι της στο Πειραιά στο Τζάνειο μένει στη Μαρίνα Ζέας κοντά. Πολύ καλή συμμετοχή πρόθυμη δεν βιάζεται καθόλου και πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη γλυκούλα. Επειδή έχυσα γρήγορα στο 10λεπτο μου είσαι εντάξει θες άλλη μία με τα ίδια χρήματα επειδή τελείωσες πολύ γρήγορα στο τσιμπούκι 50 ευρώ είχα δώσει. 2 εκτονόσεις τη γάμησα και είναι πολύ ψιλή απο Κρήτη !!! Πολύ καλή εμπειρία θέλω να ξαναπάω !!!
βατραχε μου,ειχε μια περιοδο που και γω την ειχα συναντησει στο δρομο μπροστα απο την εισοδο του Τζανειου.περιπου 1-1.5 χρονο πριν.τιμιο και καλο παιδι,εμενα δε μου αρεσε.προσωπικο γουστο,προτιμω πιο μικροκαμωμενες και πιο θηλυπρεπεις. Παντως ηταν πολυ καλο παιδι και φιλοτιμομουτρο νομιζω κανεις λαθος αυτη δεν μενει στ τζανειο απ τ ξερω μπας κ εχεις μπερδευτη !!!την εχω παρει και τωρα και παλιοτερα για να τσεκαρω αν πεζει η τιμη της που πεζει κ μ χει πει καπου στα πατησια αγ ελευθεριο απο κυ καπου
παω πασο προφανως μετακομησεβατραχε μου,ειχε μια περιοδο που και γω την ειχα συναντησει στο δρομο μπροστα απο την εισοδο του Τζανειου.περιπου 1-1.5 χρονο πριν.τιμιο και καλο παιδι,εμενα δε μου αρεσε.προσωπικο γουστο,προτιμω πιο μικροκαμωμενες και πιο θηλυπρεπεις. Παντως ηταν πολυ καλο παιδι και φιλοτιμο
καλήσπερα μουτρο λιαν συντομος θα την επισκεφτώ απο κοντα γιατι τ εχω στ ματι καιρο οποτε αναμένετε αναφοραΚαλησπέρα Αρχοντα Βάτραχε !!!! Το Φεβρουαριο του 2020 ηταν στο Πειραια στο Τζανειο ειχα παει απο εκει φιλε και ειναι πολυ καλη και καλο παιδι !!!! Αξιζει τα χρηματα !!!
ελα ρε μουτρο τ παραλες οι γυναικες απλα δεν βγαζουν γουστα ...εγω θ ελεγα οτι οι γυνεκα ειναι για σχεση και η τρανς για να σου βγαζει γουστα μια στ τοσο που δεν μπορει η γκομενα !!!!εχω φαντασια ετσι!!Αυτο ακριβως !!! Ειναι καλο παιδι και υσηχη κοπελα !!! Οι τρανς κανουν καλυτερο σεξ και απ τις γυναικες !!
στο κωλο μας να μην καταλήξει κ να την χαιρετεΜπραβο Αρχοντα θα σ αρεσει πολυ και εχει ωραια πουτσα !!!!
Νάνσυ σίγουρα, είναι εγγύηση. Μιχαέλα προσωπικά δεν τη θυμάμαι..Θελω να παω με Νανσυ η με Μιχαελα αξιζουν αυτες ???