Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

gynaikas

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες!εχει καποιος εμπειρια με την συγκεκριμενη?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
αυτο τ μωρο λετε ν εστρωσε ??????βρισκω ενδιαφερων την αγγελεια της και αυτη γαμευσιμη!!!

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
αυτο τ μωρο λετε ν εστρωσε ??????βρισκω ενδιαφερων την αγγελεια της και αυτη γαμευσιμη!!!
ως προσφατως κασκαντερ, σου λεω πως οχι....

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
ενα ξερω οχι δεν σωζει τ κατασταση για κανε μια αναφωρα στο ραντεβου μ 2 λογια!!
ραντεβου πριν περιπου 3 μηνες.
χρηση προφυλακτικου αμφοτεροι για τα παντα (δε με χαλασε μετα απο οσα εχω ακουσει). η κοπελα παθητικη, η ευαισθητη περιοχη σχεδον απεριποιητη, μυριζε ομως καλα, το σεξ ειχε πολυ προσπαθεια να ολοκληρωθει με στοματικο, η πραξη ηταμ πιεσμενη,στο τελος επεστρεψε παλι στην αεροπιπα. δεν τελειωσα,ντυθηκα και εφυγα.
μετα απο το σκαουτ που ξερεις οτι κανω,απορω γιατι δεν με εμπιστευεσαι οταν λεω κακα λογια????.
συνηθως αν πω κατι κακο για κοπελα,ειναι δραμα η κατασταση.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
γιατι δεν την έχυνες μ τ ζορι να γουσταρει

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Καλησπέρα φίλε συναγωνιστή !!! Έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη είχα πάει στο σπίτι της στο Πειραιά στο Τζάνειο μένει στη Μαρίνα Ζέας κοντά. Πολύ καλή συμμετοχή πρόθυμη δεν βιάζεται καθόλου και πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη γλυκούλα. Επειδή έχυσα γρήγορα στο 10λεπτο μου είσαι εντάξει θες άλλη μία με τα ίδια χρήματα επειδή τελείωσες πολύ γρήγορα στο τσιμπούκι 50 ευρώ είχα δώσει. 2 εκτονόσεις τη γάμησα και είναι πολύ ψιλή απο Κρήτη !!! Πολύ καλή εμπειρία θέλω να ξαναπάω !!!
αφου εχυσες ρε θηριο με αυτο το πραγμα ειλικρινα μπραβο σου...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλησπέρα φίλε συναγωνιστή !!! Έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη είχα πάει στο σπίτι της στο Πειραιά στο Τζάνειο μένει στη Μαρίνα Ζέας κοντά. Πολύ καλή συμμετοχή πρόθυμη δεν βιάζεται καθόλου και πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμη γλυκούλα. Επειδή έχυσα γρήγορα στο 10λεπτο μου είσαι εντάξει θες άλλη μία με τα ίδια χρήματα επειδή τελείωσες πολύ γρήγορα στο τσιμπούκι 50 ευρώ είχα δώσει. 2 εκτονόσεις τη γάμησα και είναι πολύ ψιλή απο Κρήτη !!! Πολύ καλή εμπειρία θέλω να ξαναπάω !!!
μουτρο νομιζω κανεις λαθος αυτη δεν μενει στ τζανειο απ τ ξερω μπας κ εχεις μπερδευτη !!!την εχω παρει και τωρα και παλιοτερα για να τσεκαρω αν πεζει η τιμη της που πεζει κ μ χει πει καπου στα πατησια αγ ελευθεριο απο κυ καπου

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
15
Like
614
Πόντοι
311
μουτρο νομιζω κανεις λαθος αυτη δεν μενει στ τζανειο απ τ ξερω μπας κ εχεις μπερδευτη !!!την εχω παρει και τωρα και παλιοτερα για να τσεκαρω αν πεζει η τιμη της που πεζει κ μ χει πει καπου στα πατησια αγ ελευθεριο απο κυ καπου
βατραχε μου,ειχε μια περιοδο που και γω την ειχα συναντησει στο δρομο μπροστα απο την εισοδο του Τζανειου.περιπου 1-1.5 χρονο πριν.τιμιο και καλο παιδι,εμενα δε μου αρεσε.προσωπικο γουστο,προτιμω πιο μικροκαμωμενες και πιο θηλυπρεπεις. Παντως ηταν πολυ καλο παιδι και φιλοτιμο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
βατραχε μου,ειχε μια περιοδο που και γω την ειχα συναντησει στο δρομο μπροστα απο την εισοδο του Τζανειου.περιπου 1-1.5 χρονο πριν.τιμιο και καλο παιδι,εμενα δε μου αρεσε.προσωπικο γουστο,προτιμω πιο μικροκαμωμενες και πιο θηλυπρεπεις. Παντως ηταν πολυ καλο παιδι και φιλοτιμο
παω πασο προφανως μετακομησε

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Ισχύει. Ήταν Πειραιά και τώρα έχει έρθει κέντρο κάπου στα Πατήσια

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλησπέρα Αρχοντα Βάτραχε !!!! Το Φεβρουαριο του 2020 ηταν στο Πειραια στο Τζανειο ειχα παει απο εκει φιλε και ειναι πολυ καλη και καλο παιδι !!!! Αξιζει τα χρηματα !!!
καλήσπερα μουτρο λιαν συντομος θα την επισκεφτώ απο κοντα γιατι τ εχω στ ματι καιρο οποτε αναμένετε αναφορα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Αυτο ακριβως !!! Ειναι καλο παιδι και υσηχη κοπελα !!! Οι τρανς κανουν καλυτερο σεξ και απ τις γυναικες !!
ελα ρε μουτρο τ παραλες οι γυναικες απλα δεν βγαζουν γουστα ...εγω θ ελεγα οτι οι γυνεκα ειναι για σχεση και η τρανς για να σου βγαζει γουστα μια στ τοσο που δεν μπορει η γκομενα !!!!εχω φαντασια ετσι!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ανυπομονο να αγωρασω κ γω μια !!!δεν πιστευτώ ν ξεμένουμε?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
τι ν σου λεω τωρα τραβα κ θα μ πεις εσυ!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
κυτα που θ αρχισω ν μαθενω σ λιγο καταραμενη καραντηνα τ μ χεις κανει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom