παιδια αυτη ττι λει ? δεν βρηκα καπιο σχετικο ποστ οποτε ηπα να σας ρωτησω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.489
- Πόντοι
- 2.356
Αυτή εδώ είναι η Δανάη. Τρανς ενεργοπαθητικη προς ενεργητικη περρισοτερο. Ξέρει κάποιος κάτι γι αυτην; Την βλέπω κανα 3άρι χρόνια σε αγγελίες. Έχει χώρο Αθήνα.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Αυτή αξίζει μια και είναι στα μέρη μας;
ikaros86
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 34
- Πόντοι
- 10
Καλησπέρα στην ομάδα! Έχεις κάνεις εμπειρία με την κορασίδα;;;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.489
- Πόντοι
- 2.356
Καλή Χρονιά σε όλους!
Όπως έχω καταλάβει, αν έχω καταλάβει σωστά, όλοι ζητάνε/ζητάμε "συμβουλές" ή "κριτικές" για διάφορες τρανς που βάζουν τις αγγελίες τους. Δεν βλέπω όμως ανάλογες "μαρτυρίες" - κριτικές. Δεν υπάρχουν χρήστες του bourdela που τις επισκέπτονται; Βλέπω συναγωνιστές να ρωτάνε με παράθεση λινκς, αλλά απαντήσεις δεν βλέπω.... Τόση αφραγκιά έχει πέσει πια ρε σεις; Σαφώς και έχουμε λοκντάουν (του κώλου αλλά έχουμε) αλλά δεν θα έπρεπε έστω και κάποιος να γράφει εδώ κριτικές; Έχουν ξαμοληθεί ένα σωρό ξεπέτες στον χώρο των τρανς μέσω αγγελιών και όλες υπόσχονται σούπερ οααου εμπειρίες με φωτογραφίες 5ετίας ή κάτι ψεύτικες. Οι δε Βραζηλιανογύφτισσες έχουν γίνει επιδημία κανονική... Κριτικές όμως σπάνια βλέπουμε εδώ πια για όλες αυτές. Θα ήταν χαρά μας λοιπόν, οι συναγωνιστές που "ψωνίζουν" να επιδείξουν κοινωνικό πρόσωπο απέναντι στο "καταναλωτικό κοινό". Ναι γελάστε ελεύθερα αλλά είναι αλήθεια αυτό που λέω, εκτός αν έχετε όρεξη να πετάτε τα 50άρικα έτσι εύκολα.
Όπως έχω καταλάβει, αν έχω καταλάβει σωστά, όλοι ζητάνε/ζητάμε "συμβουλές" ή "κριτικές" για διάφορες τρανς που βάζουν τις αγγελίες τους. Δεν βλέπω όμως ανάλογες "μαρτυρίες" - κριτικές. Δεν υπάρχουν χρήστες του bourdela που τις επισκέπτονται; Βλέπω συναγωνιστές να ρωτάνε με παράθεση λινκς, αλλά απαντήσεις δεν βλέπω.... Τόση αφραγκιά έχει πέσει πια ρε σεις; Σαφώς και έχουμε λοκντάουν (του κώλου αλλά έχουμε) αλλά δεν θα έπρεπε έστω και κάποιος να γράφει εδώ κριτικές; Έχουν ξαμοληθεί ένα σωρό ξεπέτες στον χώρο των τρανς μέσω αγγελιών και όλες υπόσχονται σούπερ οααου εμπειρίες με φωτογραφίες 5ετίας ή κάτι ψεύτικες. Οι δε Βραζηλιανογύφτισσες έχουν γίνει επιδημία κανονική... Κριτικές όμως σπάνια βλέπουμε εδώ πια για όλες αυτές. Θα ήταν χαρά μας λοιπόν, οι συναγωνιστές που "ψωνίζουν" να επιδείξουν κοινωνικό πρόσωπο απέναντι στο "καταναλωτικό κοινό". Ναι γελάστε ελεύθερα αλλά είναι αλήθεια αυτό που λέω, εκτός αν έχετε όρεξη να πετάτε τα 50άρικα έτσι εύκολα.
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 553
- Πόντοι
- 291
Καλή χρόνια σε όλους χρόνια πολλά μετά το μυνημα του Μενέδημος κατάλαβα πως έχει δίκιο και είπα να γράψω μαζικά για κάποιες τρανς που έχω επισκεφτεί , αλλά επειδή γράφω από το κινητό και το σαιτ μετά την καινούργια λειτουργία του δεν είναι και πολύ εύκολο αν μπορεί κάποιος μα προσθέσει τις κροτικες νου σε κάθε μια ξεχωριστά θα ήταν ευχής εργον
Λοιπόν θα ξέκινησω με κάτυ τρανς
Τιμωρό πολύ καλό κορμάρα αρκετά όμορφη για τα γούστα μου πολύ καθαρή χώρος οκ στο κέντρο με μπανάκι κ όλα μαζί ,
Ωραία πουτσα καυλωνει αμέσως σε παθητικό που την πήρα πολύ καλη αντέχει σφυροκόπημα , μου τον έδωσε στο στόμα χωρίς κάποτα ενώ αυτή τον πήρε με,έκατσα αρκετή ώρα χωρίς άγχος πολύ καλή επιλογή τα 70 τα τιμάει !!!!μεζι κ μασάζ που δείχνει να γουστάρει ν ασχολείται μαζί σου ,,
Συνεχίζω με ntora κ Καρολίνα ντουέτο
Η γκομενα τα σπάει ψιλή με πουτσα κάγκελο λίγα σημάδια στο πρόσωπο η κωλαρα της οκά τα λεφτά τη δίνει ασύστολα δεν Κολαει πουθενά , πίπα χωρίς με Καρολίνα μαζί σε πλακώνουν στα τσιμπουκια η Καρολίνα στύνεται στα τέσσερα με τη δουλεμένη σουφρα της πανέμορφος συνδιασμος όμως από θέμα χρόνου όχι κ τόσο καλά ο ορισμός του γρήγορου ξεπεταγματος είναι κ δυο μαζί και δεν μπορείς ν αντιδράσεις σε ξεζουμιζουν κ σε 20 το πολύ είσαι έξω !!! Ο χώρος πολύ καλος
Ιρις κορμάκι πολυ καλό δεν καυλωνει καθόλου τίμια επιλογή χωρίς οκ σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από 29 που λέει , αξίζει για μια φορά , πίπα πολύ καλή Κολωνάκι μερια
Κορμάρα από τις λίγες βυζαρες σιλικονουχες ποδάρες πολύ καλή καθόλου βιαστική δεν καταλαβαίνει τίποτα τσιμπουκι που σε κάνει πύραυλο σεξαρα σε πολλές στάσεις , το σπίτι κοντά στη Βικτόρια , έχω Πάει κ παλιότερα κ τώρα κάθε φορά κ καλύτερη , το μόνο που με χάλασε τελευταία ήταν ότι το πρόσωπο σαν ν αγρίεψε λίγο αλλιώς δεν έχω να πω τίποτα άλλο το κορίτσι τα σπάει , πουτσακι πολύ μέτριο
Λοιπόν το καλύτερο κορμί αρκετά όμορφη βέβαια τα χρόνια περνάνε κ με τις πλαστικές το απότεκεσμα δεν είναι κ τόσο καλό αλλά δεν παύει να είναι όμορφη κ μα έχει το καλύτερο κορμί που έχω δει σε τρανς,
Πουτσα ανύπαρκτη κωλαρα πανέμορφη αλλά δεν δίνει εύκολα στην πίπα τη βγάλαμε πολύ κακό τσιμπουκι , τ κωλομουνο της είναι στενό πολύ
Δεν ξέρω γενικά αλλά σε μένα δεν έδωσε , καλούτσικη επιλογή Καλλιθέα μεριά καλος χώρος
Για πολύ ξέσκισμα συνάντηση κάπου πάνω από ΙΕΚ δέλτα αν θυμάμαι καλά θεσμική πιπαρα και γαμισι τρελό έχει αρκετά χρόνια φίλος πρόσφατα μου είπε ότι έχει γίνει σνομπ αλλά δεν ξέρω , άξιζε πάντως η κωλαρα της δεχτικη,,,
Άφησα για το τέλος την επιτομή της Γκαυλας στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοιο εργαλείο ότι κ να πω είναι λίγο
Εμφάνιση που σαφηνει στον τόπο
Κόρμαρα κωλος από άλλο πλανήτη βυζαρες με ρώγες που βγάζουν μάτι η απίστευτη μουναρα, πουτσα κανονική συνεχεία σηκωμένη δεν παίζεται σκέτη κόλαση νομίζω ότι πρέπει όλοι ν δοκιμάσουν το τσιμπουκι της νινας όρθιος δε το άντεχεις σε γονατίζει
Λοιπόν θα ξέκινησω με κάτυ τρανς
Katyy transs
Eimai h Katy 25 xronon trans katagome apo italia paizw energopathitika se diko mou diakritiko xwro eimai edw gia na sena poy theleis kati diaforetiko +306944756720
kanesex.com
Τιμωρό πολύ καλό κορμάρα αρκετά όμορφη για τα γούστα μου πολύ καθαρή χώρος οκ στο κέντρο με μπανάκι κ όλα μαζί ,
Ωραία πουτσα καυλωνει αμέσως σε παθητικό που την πήρα πολύ καλη αντέχει σφυροκόπημα , μου τον έδωσε στο στόμα χωρίς κάποτα ενώ αυτή τον πήρε με,έκατσα αρκετή ώρα χωρίς άγχος πολύ καλή επιλογή τα 70 τα τιμάει !!!!μεζι κ μασάζ που δείχνει να γουστάρει ν ασχολείται μαζί σου ,,
Συνεχίζω με ntora κ Καρολίνα ντουέτο
Η γκομενα τα σπάει ψιλή με πουτσα κάγκελο λίγα σημάδια στο πρόσωπο η κωλαρα της οκά τα λεφτά τη δίνει ασύστολα δεν Κολαει πουθενά , πίπα χωρίς με Καρολίνα μαζί σε πλακώνουν στα τσιμπουκια η Καρολίνα στύνεται στα τέσσερα με τη δουλεμένη σουφρα της πανέμορφος συνδιασμος όμως από θέμα χρόνου όχι κ τόσο καλά ο ορισμός του γρήγορου ξεπεταγματος είναι κ δυο μαζί και δεν μπορείς ν αντιδράσεις σε ξεζουμιζουν κ σε 20 το πολύ είσαι έξω !!! Ο χώρος πολύ καλος
Ιρις κορμάκι πολυ καλό δεν καυλωνει καθόλου τίμια επιλογή χωρίς οκ σίγουρα πολύ μεγαλύτερη από 29 που λέει , αξίζει για μια φορά , πίπα πολύ καλή Κολωνάκι μερια
Κορμάρα από τις λίγες βυζαρες σιλικονουχες ποδάρες πολύ καλή καθόλου βιαστική δεν καταλαβαίνει τίποτα τσιμπουκι που σε κάνει πύραυλο σεξαρα σε πολλές στάσεις , το σπίτι κοντά στη Βικτόρια , έχω Πάει κ παλιότερα κ τώρα κάθε φορά κ καλύτερη , το μόνο που με χάλασε τελευταία ήταν ότι το πρόσωπο σαν ν αγρίεψε λίγο αλλιώς δεν έχω να πω τίποτα άλλο το κορίτσι τα σπάει , πουτσακι πολύ μέτριο
Λοιπόν το καλύτερο κορμί αρκετά όμορφη βέβαια τα χρόνια περνάνε κ με τις πλαστικές το απότεκεσμα δεν είναι κ τόσο καλό αλλά δεν παύει να είναι όμορφη κ μα έχει το καλύτερο κορμί που έχω δει σε τρανς,
Πουτσα ανύπαρκτη κωλαρα πανέμορφη αλλά δεν δίνει εύκολα στην πίπα τη βγάλαμε πολύ κακό τσιμπουκι , τ κωλομουνο της είναι στενό πολύ
Δεν ξέρω γενικά αλλά σε μένα δεν έδωσε , καλούτσικη επιλογή Καλλιθέα μεριά καλος χώρος
Για πολύ ξέσκισμα συνάντηση κάπου πάνω από ΙΕΚ δέλτα αν θυμάμαι καλά θεσμική πιπαρα και γαμισι τρελό έχει αρκετά χρόνια φίλος πρόσφατα μου είπε ότι έχει γίνει σνομπ αλλά δεν ξέρω , άξιζε πάντως η κωλαρα της δεχτικη,,,
Άφησα για το τέλος την επιτομή της Γκαυλας στην Αθήνα δεν έχουμε τέτοιο εργαλείο ότι κ να πω είναι λίγο
Εμφάνιση που σαφηνει στον τόπο
Κόρμαρα κωλος από άλλο πλανήτη βυζαρες με ρώγες που βγάζουν μάτι η απίστευτη μουναρα, πουτσα κανονική συνεχεία σηκωμένη δεν παίζεται σκέτη κόλαση νομίζω ότι πρέπει όλοι ν δοκιμάσουν το τσιμπουκι της νινας όρθιος δε το άντεχεις σε γονατίζει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
καλη χρονια σε ολους με την ευκερια θα κανω ενα περασμα απο αθηνα και θα τ πουμε λιγο καλητερα γιατι λογο εργασιας δεν εχω χρονο παντος απο γρηγορες ματιες που ριχνω διαπηστωνω οτι τ πραγματα δεν εχουν αλαξει σχεδων καθολου με εξερεση για μενα ορησμενες περηπτωσεις εχω να γραψω καιρο αλλα παρακολουθω και βλεπω οτι υπαρχει μια παυση στ νιμα ισος φτεει κ η ολη φαση ....καλη χρονια λυπον σε ολους κ σε ολες μ υγεια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
η καρμεν μουτρο ειναι ωραιο μωρο αλλα δυστιχως κ γω εχω να παω πολυ καιρο γιατι διαπηστωσα κ γω οτι σ ρυχνει στ πιπα ομως λεω επυδη τα καλα μωρα ειναι λιγα και αυτη βγαζει γουστα καποια στυγμη θα ξαναπαωΩραίος ο φίλος, μια ερώτηση μόνο...Η καρμεν δηλαδή προσφέρει συνάντηση χωρίς γαμήσι? Ήταν συμφωνημένο από την αρχή? Γιατί αν χρεώνει όλο το ποσό και σε ξεπετάει με πίπα είναι κάπως..
nikolaou639
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 553
- Πόντοι
- 291
Μου αρέσει που ο βάτραχος όταν γραφει δεν χρειάζεται να μιλήσει κανένας άλλος , γιατί έχει δίκαιο σε όλα και η άποψη του ταυτίζεται τουλάχιστον με τη δίκη νου , όντως η Κάρμεν δε γαμιεται εύκολα τουλάχιστον με έμενα , πολύ καλό μωρό και η πίπα της αξίζει έστω και μια φορά , το κορμάκι της είναι φοβερό ,
Τώρα έχω επησης να πω ότι το ποστ μάγκες δε βολεύει καθόλου ειδικά σε όσους μπαίνουν με το κινητό , με αποτέλεσμα να ψάχνουν αλλά σαιτ
Τώρα έχω επησης να πω ότι το ποστ μάγκες δε βολεύει καθόλου ειδικά σε όσους μπαίνουν με το κινητό , με αποτέλεσμα να ψάχνουν αλλά σαιτ
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.489
- Πόντοι
- 2.356
καλη χρονια σε ολους με την ευκερια θα κανω ενα περασμα απο αθηνα και θα τ πουμε λιγο καλητερα γιατι λογο εργασιας δεν εχω χρονο παντος απο γρηγορες ματιες που ριχνω διαπηστωνω οτι τ πραγματα δεν εχουν αλαξει σχεδων καθολου με εξερεση για μενα ορησμενες περηπτωσεις εχω να γραψω καιρο αλλα παρακολουθω και βλεπω οτι υπαρχει μια παυση στ νιμα ισος φτεει κ η ολη φαση ....καλη χρονια λυπον σε ολους κ σε ολες μ υγεια
Ναι, η παύση οφείλεται κατά βάση, στο λοκντάουν αλλά και στην οικονομική δυσπραγία...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
μυπος οφειλεαι οτυ ο ο κοσμος δεν τ ρισκαρει ποια να κανει επαφη μ ενα αγνωστο ατωμο που δεν γνωριζεις και αν εχει κολισεικαλη χρονια σε ολους με την ευκερια θα κανω ενα περασμα απο αθηνα και θα τ πουμε λιγο καλητερα γιατι λογο εργασιας δεν εχω χρονο παντος απο γρηγορες ματιες που ριχνω διαπηστωνω οτι τ πραγματα δεν εχουν αλαξει σχεδων καθολου με εξερεση για μενα ορησμενες περηπτωσεις εχω να γραψω καιρο αλλα παρακολουθω και βλεπω οτι υπαρχει μια παυση στ νιμα ισος φτεει κ η ολη φαση ....καλη χρονια λυπον σε ολους κ σε ολες μ υγεια
Ναι, η παύση οφείλεται κατά βάση, στο λοκντάουν αλλά και στην οικονομική δυσπραγία...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
καλα θα κανουν ν τ φτιαξουν ος πρην πιστευω μας διαβαζουν αλλα φανταζομαι πως εχουν ενημερωθει κ οι διαχηριστες απο τ υδιους τ χριστες καλο θα ηταν ...γιατι εχουμε ξενερωσειΜου αρέσει που ο βάτραχος όταν γραφει δεν χρειάζεται να μιλήσει κανένας άλλος , γιατί έχει δίκαιο σε όλα και η άποψη του ταυτίζεται τουλάχιστον με τη δίκη νου , όντως η Κάρμεν δε γαμιεται εύκολα τουλάχιστον με έμενα , πολύ καλό μωρό και η πίπα της αξίζει έστω και μια φορά , το κορμάκι της είναι φοβερό ,
δοκιμασε κανις οσο ηταν ελλαδα η κυπρο? το στοματικο τι λει ? κανη οντος deepthroat οπως λει η μαλακιες?
fotia13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Γεια σας
μηπως μπορει καποιος να μου πει κατι για αυτη την Αννα 26 ετων
φαινεται καλη αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι εδω μεσα
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...
kanesex.com
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Γεια σας
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com
Τι δεν μπορείς να βρεις;
fotia13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Γεια σας
Alexandra
Αν ψάχνεις μια ποιοτική κοπέλα σεξυ και καθαρή τοτε μη διστάσεις να με καλέσεις! Είμαι διαφορετικό κοριτσάκι {Trans} και είμαι εδώ για σένα που αναζητάς το κατι διαφορετικό. ..παίζω ενεργητικα και παθητικά καθώς λειτουργώ ανώμαλα και με ζευγάρια. ….Αδυναμία μου τα ανοιχτόμυαλα και τα ατομα που...kanesex.com
Τι δεν μπορείς να βρεις;
Κάποια κριτική η σχόλιο εάν ξέρεις μπορείς να μου πεις
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.883
- Πόντοι