batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.993
- Πόντοι
- 606
προσφατα περασα καλα εχει αλαξει λιγο τ προγραμματης θελει κουβεντα στ τηλ για να δεις αν σ καληπτει σ αυτα που θες ..ωραιο μωρο πεντακαθαρο
Δεν θυμάμαι την τιμή που μου είχε πει, αλλα δεν κάνει σεξΚαλησπέρα, ξέρουμε κάτι για το παραπάνω "κορίτσι" ;![]()
Masaz και παιχνίδια ερωτικά
Cross trans ύψος 173 σε ορμονοθεραπεια, φυσικά μαλλιά και μικρα βυζάκια από ορμόνες.27 χρονών. Προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό και ενεργοπαθητικα παιχνίδια με καύλα! Επίσης μου αρέσει πολύ να περιποιούνται τα πατουσακια μου! Δική μου εκτόνωση με ++ χρέωση. Ο χώρος μου είναι στον Κολωνό. Τηλέφωνο viber...kanesex.com
ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΟ!!!Καλημέρα έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία εδώ ;
![]()
Βάθη λαρύγγι για ψωλαραδες και για γαμιαδες
Ελα σε εμένα να κάνουμε τρελιτσες θα σε κανο να χύνεις με πολύ πάθος να κάνουμε 69 ότι επιθυμείς ότι σου έρχεται στον μυαλό σου σε καθαρό περιβάλλον χωρίς βιασύνη και με πολύ καθαριότητα είμαι πιο πολύ ενεργητική σε περιμένω να με πάρεις τηλ 6983278203 απόκρυψης και μηνύματα δεν απαντώ Ειμαι...kanesex.com
Αδιαπραγματευτες τιμέςΜήπως κάτι έχει μπερδέψει στην τιμολόγησή της το "κορίτσι" ; Ιδίως στο ν.3 .![]()
ΕΠ τρανς-Αθηνά, 6946564721
Αθήνα 10-13.04. Θεσσαλονίκη 14-17.04 ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Με ενδιαφέρει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ, αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά σε κάθε ραντεβού! Αψεγάδιαστο σώμα μπαλαρίνας! Super sexy SLIM-FIT, γυμνασμένη κορμάρα (1,75cm/68kg) με στήθος κ λειτουργικότατο...kanesex.com
Και νομίζω πως δεν είναι και της πρώτης νεότητος...
Μεγαλη φολα..εχει γραφτει πολλες φορεςΑθήνα ,, ..6946593582....Για δυνατο ξεκαυλωμα......
Ρε μαγκες έχουμε άποψη αν αξίζει μην φάω φόλα!
δεν παιζουν τ νουμερα μην ψαρονετε δεν ειμαι απο τ τυπους που εκθετουν καταστασεις αλλα οσοι με διαβαζετε και μιλαμαι σ πουμ τ χουμε πει ...εποχες για κασκαντερ ηταν τ 2000 τοτε που μας βλεπαν κ γλιφοντουσαν ....Αδιαπραγματευτες τιμές
500 ευρώ για ένα δίωρο
Έχω και μια μονοκατοικία στη Λάρισα αν θες, για μια ωρίτσα ραντεβού....
Σε ποιους απευθύνεται;
Κάποιοι οκ μπορεί να τα χουν....αλλά σε ποσοστό μιλάμε....η πλειοψηφία πιστεύω με τα βασικά είμαστε
Πολύ καλή!Έχουμε εικόνα για εδω;
![]()
ΤΡΑNS ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
Γεια σου μωρό μου είμαι η Ιωάννα παίζω ενεργο παθητικα με καλά προσόντα βρίσκομαι Αθήνα μόνο για λίγο .. θα με βρεις σε αυτό το τηλέφωνο 6998813040. Και εδώ μπορείς να βρείς βίντεο μου .... https://onlyfans.com/joannatsxlkanesex.com
Καλησπέρα έχει κανένας εμπειρία με αυτή?
Μου είπε 50 ευρώ και λέω να την δοκιμάσω..Αξίζει τι λέτε?
ναι φίλε πήγα..Όπως έγραψες και εσύ κρος θα έλεγα ότι είναι και όχι τρανς .Παρόλα έχει ωραίο πρόσωπο .Πήγες τελικά;
Κομψό πόδι έχει πάντως, αν είναι δικό της:
![]()
Και η φιλενάδα της (παίζει να είναι και η ίδια με εναλλακτικό κείμενο) με αρκετά χαριτωμένη και αστεία αγγελία:
Κροσάκι(α;) στάνταρ
Ελπιζω να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα πιο μετά.
Στα αγγλικά κανονικά..Όχι κάτι απίστευτο αλλά βγάζεις άκρη μια χαράΑυτό ξέχασέ το. Αν είναι όντως καλή και αρχίσει να χτίζει πελατεία, δύσκολο να μην ανέβουν οι τιμές.
Συνεννόηση στα αγγλικά ή γκούγκλης και άγιος ο θεός;