Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.691
- Πόντοι
- 496
Μετρό θα είναι ταλαιπωρία νομιζω.Ειναι προσβασιμη με μετρο?
Θυμαμαι ειναι Κολωνακι?
Εγώ με αυτοκίνητο πάω .
Μετρό θα είναι ταλαιπωρία νομιζω.Ειναι προσβασιμη με μετρο?
Θυμαμαι ειναι Κολωνακι?
Μα η Μόνα ,μόνο για video μιλάει![]()
Kety_ts
Περιγραφή Twitter::@ketjti Instagram:::Power_girl_27 Onlyfans::: https://onlyfans.com/keti_26 Geia sou moro mou eimai h Kety ts super kafto koritaki exw diko mou xoro sto kentro diakritiko to programa mou einai Energopatithiko an thes na matis perisotera pare me til x 6944756720kanesex.com
Αγαπητοί συναγωνιστές έχει κάποιος άποψη για αυτές τις δύο;![]()
Greek TS Mona 6907644962
24/7 onlyfans.com/monats 6907644962 Incall/Outcall 24/7 (No pics, No text) I also have 2 TS girls for 4some Xtra Services: Exclusive Erotic Video Call Sessions onlyfans.com/monats Instagram.com/monademoonkanesex.com
Γράφει incall/outcallΜα η Μόνα ,μόνο για video μιλάει
πηγες?Γράφει incall/outcall
450 μέτρα περίπου από τη στάση ΕυαγγελισμόςΕιναι προσβασιμη με μετρο?
Θυμαμαι ειναι Κολωνακι?
έχει κανείς κάτι να πει για
Σ'αρέσει ο Φίφης Ε;γνωριζει κανεις τ φαση??
Στο είχα πει και την προηγούμενη φορά,που απρόκλητα πετάχτηκες σαν τσόντα στο προφίλ μου,πως είναι ακριβώς όπως τα λες.Και καθώς φαίνεται σαν καλή θεατρίνα που είμαι,παιδιόθεν,υποδύομαι καλά τον ρόλο γι αυτό και με επισκέπτονται,όσοι με επισκέπτονται και πίνουν νερό στ' όνομά μου.πάλι πετάγεσαι ρε καημένε; Την αλήθεια γράφω αλλά σε τσουζει πολυ, αγορι ειναι που φοράει περούκα και μαλιστα έχει και φωτογραφίες ως άντρας στο προφιλ του στα social χωρις τη περούκα.....και εσυ αμα βγάλεις τη περούκα, κανονικός άντρας εισαι.
προφανώς ενοχλείσαι με την ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατι και ΕΣΥ εισαι ΑΝΤΡΑΣ χωρις βυζιά που ντυνεσαι με γυναικεία, φοράς περούκα, βάφεσαι και υποδύεσαι ενα ρολο....!!!
χαχαχαχαχα με κάνεις και γελάω....Για γέλια οσα γράφεις....πετάχτηκες πάλι σαν τη τσουτσου επειδη απλά ειπα τι πραγματικά συμβαινει σε εναν που ρωτησε για μιαΣτο είχα πει και την προηγούμενη φορά,που απρόκλητα πετάχτηκες σαν τσόντα στο προφίλ μου,πως είναι ακριβώς όπως τα λες.Και καθώς φαίνεται σαν καλή θεατρίνα που είμαι,παιδιόθεν,υποδύομαι καλά τον ρόλο γι αυτό και με επισκέπτονται,όσοι με επισκέπτονται και πίνουν νερό στ' όνομά μου.
Εγώ δεν κάνω επάγγελμα.Το κέφι μου κάνω.Ερασιτέχνις.Αν ήθελα να κάνω πλαστικές και να πλουτίσω,θα το είχα κάνει,ποιός θα με εμπόδιζε;Εχω άλλες προτεραιότητες.
Και γω έχω σοσιαλ χωρίς την περούκα.Είμαι part time.Και έτσι και αλλιώς.Θα σου δώσω λογαριασμό;
Δεν με εχοχλεί,λοιπόν,η αλήθεια αλλά ότι την χρησιμοποιείς,ως πρόσχημα,για να πετάξεις τα δηλητήρια που κουβαλάς σε ανθρώπους που δεν σε ενοχλούν.
''Πίσω απ' την αλήθεια κάποιο ψέμα,κρύβεται συχνά φαρμακερό''λέει ένας στίχος.Γι αυτό και σε ξεσκεπάζω.Εγώ είμαι άντρας με άλφα κεφαλαίο.Εσένα κάπως αλλιώς θα σε χαρακτήριζα.
Πες μας λοιπόν τι ζόρι τραβάς με μένα και τις υπόλοιπες που κακολογείς,μονίμως και συστηματικά,αν έχεις τ' αρχίδι@
Γιατί εδώ μέσα μόνο κακολογείς.Ετσι ικανοποιείσαι και αυτοεπιβεβαιώνεσαι.Σαδιστικά.Το γράφεις άλλωστε: ''πονεσε η αλήθεια;''Και καβλώνεις.Παίρνεις αξία.Γιατί κατά βάθος δεν σ αρέσει ο εαυτός σου.Σε λυπάμαι
Βασιλικόν,ξενοδοχείο στη Σωκράτους,κάποτε
Ηταν βράδια που επικρατούσε νέκρα.Καθόμασταν μπροστά στην είσοδο και περιμέναμε μέσα στα νεύρα και τον φόβο,μη μας αρπάξει η ασφάλεια.Νεύρα μιλάμε,που αν δεν δείχναμε,ψήγματα,έστω,χαρακτήρα,θα σφάζαμε η μία την άλλη.Μαζί μας δουλεύανε και δυό,τρεις Αλβανίδες.Οχι τρανς,γυναίκες.Καλές κοπέλες οι δύο.Η τρίτη,τι λέτε,πως έκανε;Μόλις έσκαγε πελάτης και πήγαινε σε κάποια δικιά μας για να της πει ν ανέβουν στο δωμάτιο,πήγαινε από δίπλα στα μουλωχτα και του ψυθίριζε:πούτσ@,πούτσ@,πούτσ@.Και κάποιοι μερικές φορές έκαναν επί τόπου μεταβολή και έφευγαν.Γιατί ντρέπονταν.Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει αυτόματα.Μπλοκάρει το σύστημα.Ενεργοποιείται αυτόματα η ντροπή
Η Αλβανίδα,την αλήθεια έλεγε κι είχε τουλάχιστον ένα λόγο μέσα στην παγωνιά και την ερημιά να το κάνει.Διεκδικούσε την επιβίωσή της.Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Εσύ;Τι λόγο έχεις κάθε τόσο να λες την αλήθεια;
Κλείνω,λέγοντας,πως δεν είσαι σε θέση εσύ να θυματοποιήσεις εμένα.Δεν σε έχω ανάγκη.Και μ αρέσει ο εαυτός μου,όπως ακριβώς είναι
χαχαχαχαχα με κάνεις και γελάω....Για γέλια οσα γράφεις....πετάχτηκες πάλι σαν τη τσουτσου επειδη απλά ειπα τι πραγματικά συμβαινει σε εναν που ρωτησε για μια
"κοπέλα", και του ειπα οτι ειναι αγοράκι που ντυνεται. Δηλαδη αυτο που ισχυει.
Εγώ δεν τρβάω κανένα ζόρι,ούτε έχω κάποιο λόγο, απλά λέω την αλήθεια και τη γνώμη μου σε οτι γουστάρω...εσυ τραβάς πολλά ζόρια και έχεις πολλά κομπλεξ και νιώθεις άβολα με αυτο που εισαι και σε πονάει ΑΠΕΙΡΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και να ενημερώνουμε τον κοσμο για δήθεν "κορίτσια"που μονο κοριτσια δεν ειναι αλλά ειναι άντρες και ντυνονται γυναικες σαν εσένα....Τοσο πολύ σε πονάει; τσουχτηκες παρα πολυ επειδη απλά ανέφερα τα πράγματα με το ονομα τους...κανένα δυλητήριο δεν ειναι να λες οτι κάποιος ειναι αυτο που ειναι.
χτυπανε φλέβα τα λόγια μου γιαυτο ενοχλείσαι τοσο πολυ με τα σχολια μου που απλά λένε την αλήθεια...Καταλαβαινω οτι δεν θέλεις να ενημερώνεται ο κοσμος γιατι σου χαλάει το αφήγημα....
Λες εισαι άντρας με Α κεφαλαίο....έτσι ειναι οι Άντρες με Α καφαλαίο; να ντυνονται γυναικες και να εκδίδονται; ως δηθεν "ΤΖΟΥΛΙΕΣ";;; χαχαχα.... αυτο το λες και ντροπή των αντρών..![]()
Εχεις αφρισει που γαμιομ@στε και το φχαριστιομαστε και μας χαρτζιλικωνουν, ενω εσυ πας στο ραντεβου και με το που σε βλεπουν τους πεφτειχαχαχαχαχα με κάνεις και γελάω....Για γέλια οσα γράφεις....πετάχτηκες πάλι σαν τη τσουτσου επειδη απλά ειπα τι πραγματικά συμβαινει σε εναν που ρωτησε για μια
"κοπέλα", και του ειπα οτι ειναι αγοράκι που ντυνεται. Δηλαδη αυτο που ισχυει.
Εγώ δεν τρβάω κανένα ζόρι,ούτε έχω κάποιο λόγο, απλά λέω την αλήθεια και τη γνώμη μου σε οτι γουστάρω...εσυ τραβάς πολλά ζόρια και έχεις πολλά κομπλεξ και νιώθεις άβολα με αυτο που εισαι και σε πονάει ΑΠΕΙΡΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και να ενημερώνουμε τον κοσμο για δήθεν "κορίτσια"που μονο κοριτσια δεν ειναι αλλά ειναι άντρες και ντυνονται γυναικες σαν εσένα....Τοσο πολύ σε πονάει; τσουχτηκες παρα πολυ επειδη απλά ανέφερα τα πράγματα με το ονομα τους...κανένα δυλητήριο δεν ειναι να λες οτι κάποιος ειναι αυτο που ειναι.
χτυπανε φλέβα τα λόγια μου γιαυτο ενοχλείσαι τοσο πολυ με τα σχολια μου που απλά λένε την αλήθεια...Καταλαβαινω οτι δεν θέλεις να ενημερώνεται ο κοσμος γιατι σου χαλάει το αφήγημα....
Λες εισαι άντρας με Α κεφαλαίο....έτσι ειναι οι Άντρες με Α καφαλαίο; να ντυνονται γυναικες και να εκδίδονται; ως δηθεν "ΤΖΟΥΛΙΕΣ";;; χαχαχα.... αυτο το λες και ντροπή των αντρών..![]()
χαχαχαχα μαλλον δεν πάει καλά η πελατεία και εχεις αφρισει "τζούλι¨".....και γιαυτο ενοχλείσαι τοσο πολυ με την αλήθειαΕχεις αφρισει που γαμιομ@στε και το φχαριστιομαστε και μας χαρτζιλικωνουν, ενω εσυ πας στο ραντεβου και με το που σε βλεπουν τους πεφτει
Εχεις αφρισει που γαμιομ@στε και το φχαριστιομαστε και μας χαρτζιλικωνουν, ενω εσυ πας στο ραντεβου και με το που σε βλεπουν τους πεφτει
Σε ειδε η Νικολ και τρομαξε
Καναμε αμαν για να τη συνεφερουμε χαχαχα
Ρε παιδιά ηρεμήστε , είμαστε σοβαροί άνθρωποι εδώ μέσαχαχαχαχα μαλλον δεν πάει καλά η πελατεία και εχεις αφρισει "τζούλι¨".....και γιαυτο ενοχλείσαι τοσο πολυ με την αλήθεια
.....πιες κανένα ποτό μπας και ηρεμίσεις![]()
Αλκοολικιά έχω γίνει.Με κατέστρεψες!χαχαχαχα μαλλον δεν πάει καλά η πελατεία και εχεις αφρισει "τζούλι¨".....και γιαυτο ενοχλείσαι τοσο πολυ με την αλήθεια
.....πιες κανένα ποτό μπας και ηρεμίσεις![]()
Τζουλι μην χαλιέσαι για τίποτα και για κανέναν, δεν αξίζει !!!!Στο είχα πει και την προηγούμενη φορά,που απρόκλητα πετάχτηκες σαν τσόντα στο προφίλ μου,πως είναι ακριβώς όπως τα λες.Και καθώς φαίνεται σαν καλή θεατρίνα που είμαι,παιδιόθεν,υποδύομαι καλά τον ρόλο γι αυτό και με επισκέπτονται,όσοι με επισκέπτονται και πίνουν νερό στ' όνομά μου.
Εγώ δεν κάνω επάγγελμα.Το κέφι μου κάνω.Ερασιτέχνις.Αν ήθελα να κάνω πλαστικές και να πλουτίσω,θα το είχα κάνει,ποιός θα με εμπόδιζε;Εχω άλλες προτεραιότητες.
Και γω έχω σοσιαλ χωρίς την περούκα.Είμαι part time.Και έτσι και αλλιώς.Θα σου δώσω λογαριασμό;
Δεν με εχοχλεί,λοιπόν,η αλήθεια αλλά ότι την χρησιμοποιείς,ως πρόσχημα,για να πετάξεις τα δηλητήρια που κουβαλάς σε ανθρώπους που δεν σε ενοχλούν.
''Πίσω απ' την αλήθεια κάποιο ψέμα,κρύβεται συχνά φαρμακερό''λέει ένας στίχος.Γι αυτό και σε ξεσκεπάζω.Εγώ είμαι άντρας με άλφα κεφαλαίο.Εσένα κάπως αλλιώς θα σε χαρακτήριζα.
Πες μας λοιπόν τι ζόρι τραβάς με μένα και τις υπόλοιπες που κακολογείς,μονίμως και συστηματικά,αν έχεις τ' αρχίδι@
Γιατί εδώ μέσα μόνο κακολογείς.Ετσι ικανοποιείσαι και αυτοεπιβεβαιώνεσαι.Σαδιστικά.Το γράφεις άλλωστε: ''πονεσε η αλήθεια;''Και καβλώνεις.Παίρνεις αξία.Γιατί κατά βάθος δεν σ αρέσει ο εαυτός σου.Σε λυπάμαι
Βασιλικόν,ξενοδοχείο στη Σωκράτους,κάποτε
Ηταν βράδια που επικρατούσε νέκρα.Καθόμασταν μπροστά στην είσοδο και περιμέναμε μέσα στα νεύρα και τον φόβο,μη μας αρπάξει η ασφάλεια.Νεύρα μιλάμε,που αν δεν δείχναμε,ψήγματα,έστω,χαρακτήρα,θα σφάζαμε η μία την άλλη.Μαζί μας δουλεύανε και δυό,τρεις Αλβανίδες.Οχι τρανς,γυναίκες.Καλές κοπέλες οι δύο.Η τρίτη,τι λέτε,πως έκανε;Μόλις έσκαγε πελάτης και πήγαινε σε κάποια δικιά μας για να της πει ν ανέβουν στο δωμάτιο,πήγαινε από δίπλα στα μουλωχτα και του ψυθίριζε:πούτσ@,πούτσ@,πούτσ@.Και κάποιοι μερικές φορές έκαναν επί τόπου μεταβολή και έφευγαν.Γιατί ντρέπονταν.Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει αυτόματα.Μπλοκάρει το σύστημα.Ενεργοποιείται αυτόματα η ντροπή
Η Αλβανίδα,την αλήθεια έλεγε κι είχε τουλάχιστον ένα λόγο μέσα στην παγωνιά και την ερημιά να το κάνει.Διεκδικούσε την επιβίωσή της.Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Εσύ;Τι λόγο έχεις κάθε τόσο να λες την αλήθεια;
Κλείνω,λέγοντας,πως δεν είσαι σε θέση εσύ να θυματοποιήσεις εμένα.Δεν σε έχω ανάγκη.Και μ αρέσει ο εαυτός μου,όπως ακριβώς είναι
Δεν έχω αντιληφθεί γιατί ο φίλος επιτίθεται στην Τζούλι.Αλκοολικιά έχω γίνει.Με κατέστρεψες!
Από τότε που τους άνοιξες τα μάτια,φανερώνοντας την αλήθεια,δεν πατάει άνθρωπος.
Ευτυχώς έχω τον παπά απ την Αγία Αικατερίνη,μεγάλη η χάρη της και μου φέρνει φαγάκι.