Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
τη να απαντιση ρε μουτρο ματακια εχεις διαβαζεις cross τ γραφει ξεκαθαρα βγαζει ματια..συγουρα οποιος
διαβαζει ποστ με τρανς συγουρα ξερει
Θεέ μου τελικά είσαι πολύ κομπλεξικός. Κανείς δεν είναι το τσιράκι μου και ειδικά εδώ πέρα οι μισοί δε με ξέρουν καν εκτός κι αν έχουν βρεθεί μαζί μου από την πιάτσα. Αλλά το δηλητήριο σου λέει πρόσεξε μη δηλητηριασθείς Κύμη δαγκώσεις τη γλωσσίτσα σου.

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Δεν ειναι καθολου προσβλητικός. Απλές ερωτήσεις έκανα. Μπορεις να απαντήσεις απλά αν έχεις βυζια ή οχι και αν φοράς περούκα. Που για να μην απαντάς από οτι φαινεται ουτε βυζια έχεις και φοράς περούκα ακομα, δηλαδη εισαι άντρας που μεταμφιέζεται σε γυναίκα (crossdresser).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω πάρα πολύ καλά τι είμαι και φαίνεται κι αν κοιτάξεις και τις κριτικές μου είναι ακόμα καλύτερες και όσοι έχουν έρθει σε μένα ξέρουν πάρα πολύ καλά το τι άτομο είμαι. Φιλάκια πολλά

Συνημμένα

• IMG_1465.jpeg
    IMG_1465.jpeg
    101,2 KB · Εμφανίσεις: 15

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
539
Πόντοι
301
Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη κατα την αποψη μου (μονο παθητικη). Αν την δεις εξω, σιγουρα δεν την ξεχωριζεις απο γυναικα......
την εχω πετυχει στο κολωνακι! γυναικαρα!!

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.143
Πόντοι
1.436
Για άλλη μια φορά έδειξες το πραγματικά ποιος είσαι τι είσαι πως σκέφτεσαι και πόσο θέλεις να προσβάλεις τον άλλον. Ένα πράγμα θα σου πω όπως βλέπεις τους άλλους με το τι μάτι να ξέρεις είναι η αντανάκλαση του εαυτού σου οπότε καθετί βλέπεις στον κάθε άνθρωπο έτσι νιώθεις εσύ μέσα σου. Οπότε τα ψυχολογικά σου γλυκέ μου κράτα για την πάρτη σου. Εγώ γράφω ξεκάθαρα το ότι είμαι. Και όταν έβγαινε εγώ και κάνε πιάτσα στη Συγγρού εσύ μπορεί και να που σου λέγε κάτω απ’το τραπέζι. Καλή σου μέρα άντε
Εννοώ πως φαίνεται ότι είσαι cross , τίποτα άλλο .
Μην τρελαίνεσαι .

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρω πάρα πολύ καλά τι είμαι και φαίνεται κι αν κοιτάξεις και τις κριτικές μου είναι ακόμα καλύτερες και όσοι έχουν έρθει σε μένα ξέρουν πάρα πολύ καλά το τι άτομο είμαι. Φιλάκια πολλά
εφοσον ξέρεις τι εισαι, τοτε θα ξέρεις οτι γράφεις σε λάθος νημα. Εδώ το νημα γράφει αγγελίες transexual, ΟΧΙ crossdresser που εισαι ΕΣΥ...οπότε θα σε παρακαλέσω να γράφεις στα αντιστοιχα νηματα των cd (crossdresser). Καλή συνέχεια. Δεν το συνεχίζω.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
605
Πόντοι
6.060
Λοιπόν πριν από πολλά χρόνια με την Evelyn Ts Cross 6980397390 - Love List, που σφάζονται παλληκάρια στην ποδιά της, στην Αθήνα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί της. Και τότε την ίδια παρουσίαση έκανε και γι' αυτό πήγα και να είστε σίγουροι ότι όποιοι ψάχνονται ξέρουν πολύ καλά να διαβάζουν τις αγγελίες. Ρε σύ Evelyn έλα και στην συμπρωτεύουσα.

Τελευταία τροποποίηση:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
605
Πόντοι
6.060
Αυτό που χρήζει άμεσης εξέτασης ειναι πώς trans Ελληνίδες, που έχουν στις πλάτες τους πάρα πολλά συντάξιμα χρόνια, έχουν ανεβάσει τις τιμές τους και ζητούν 100/30 και 150/60. Προφανώς έχουν εκπονήσει ένα σχέδιο cost-benefit και με αυτό πορεύονται. Τώρα γιατί κάποιος πελάτης να δώσει για ένα παλιό παλτό αυτά τα χρήματα την στιγμή που ένα ολοκαίνουριο κοστίζει το ίδιο, θα το απαντήσει η επιστήμη.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
417
Πόντοι
21
δεν γράφει πουθενα οτι φοράει περούκα οπως δεν γράφει πουθενα αν εχει βυζια ή οχι. Κάποιος μπορει αν μη ξέρει τι ειναι cross...Οπότε για την ενημέρωση του καθενός οφειλει να τα γράψει ή έστω να απαντάει οταν τη ρωτάνε...αυτονοητα μπορει να ειναι για σένα, οχι για άτομα που δεν έχουν εμπειρια και μπορει να πέσουν στην...παγίδα..άσχετα αυτά που λες με τα 2 χερια κτλπ...ειπες να πεις μια παπάτζα οκ...τωρα αν εχεις πάει μαζι της και γιατι την υποστηριζεις οπως και κάποιοι αλλοι ασε να το κρινω εγω.
Εχεις δηκιο!!! Πρεπει να το ξεκαθαρηζη στοις αγγελιες της!!!! Αν ειναι Cross ομως!!!
Υ.Γ. Δεν ηθελα να παρενβω αλλα αμα παιζει εξαπατηση μπορει τεληκα να της γυρηση μπουμερανγκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom