batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 606
στον υδιο χωρο επερνα και την ελλη απο κριτη μαγηκες στηγμες ελλη μ λυπεις να τ ξερεις σε φιλω
Καλημέρα.αξίζει να παω?ευχαριστώαγαπημενη σταση κολονος ..κραταει χρονια κ αυτη κολονια!!!!!!![]()
Μασαζ χαλαρωτικό και παιχνίδια
Cross trans ύψος 173 σε ορμονοθεραπεια, φυσικά μαλλιά και μικρα βυζάκια από ορμόνες.27 χρονών. Προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό και ενεργοπαθητικα παιχνίδια με καύλα! Επίσης μου αρέσει πολύ να περιποιούνται τα πατουσακια μου! Δική μου εκτόνωση με ++ χρέωση. Ο χώρος μου είναι στον Κολωνό. Τηλέφωνο viber...kanesex.com
Είναι προσβλητικός ο τρόπος που μιλάς. Το να λες σε κάποιον η κάποια έχεις κάνει ανακαίνιση στον εαυτό σου .θα έπρεπε κάποιος να έχει κάνει ανακαίνιση στον τρόπο σκέψεως του πρώτα. Και νομίζω ξεκάθαρα από το προφίλ μου φαίνεται τι είμαι και το γράφω κιόλας ευχαριστώ πολυ καλή συνέχεια.ανακαινιση σε σένα έκανες; βυζια έχεις ή οχι ; επίσης φοράς περούκα ;
ανακαινιση σε σένα έκανες; βυζια έχεις ή οχι ; επίσης φοράς περούκα ;
Καλημερααααααααα![]()
Evelyn 6980397390 - Magic Trans
αγγελίες τρανς και gay, γυναίκες afentres και mistress στο χώρο τους. Αν θέλετε απόλαυση απαντήστε σε μια από τις αγγελίες σεξ του magictrans.gr.www.magictrans.gr
Δεν ειναι καθολου προσβλητικός. Απλές ερωτήσεις έκανα. Μπορεις να απαντήσεις απλά αν έχεις βυζια ή οχι και αν φοράς περούκα. Που για να μην απαντάς από οτι φαινεται ουτε βυζια έχεις και φοράς περούκα ακομα, δηλαδη εισαι άντρας που μεταμφιέζεται σε γυναίκα (crossdresser).Είναι προσβλητικός ο τρόπος που μιλάς. Το να λες σε κάποιον η κάποια έχεις κάνει ανακαίνιση στον εαυτό σου .θα έπρεπε κάποιος να έχει κάνει ανακαίνιση στον τρόπο σκέψεως του πρώτα. Και νομίζω ξεκάθαρα από το προφίλ μου φαίνεται τι είμαι και το γράφω κιόλας ευχαριστώ πολυ καλή συνέχεια.
Χωριό που φαίνεται κλπ κλπΔεν ειναι καθολου προσβλητικός. Απλές ερωτήσεις έκανα. Μπορεις να απαντήσεις απλά αν έχεις βυζια ή οχι και αν φοράς περούκα. Που για να μην απαντάς από οτι φαινεται ουτε βυζια έχεις και φοράς περούκα ακομα, δηλαδη εισαι άντρας που μεταμφιέζεται σε γυναίκα (crossdresser).
Έχουν γράψει ότι έχει καλές υπηρεσίες. Στο tiktok κάνει live και το παίζει ότι είναι γυναίκα. Οταν της έγραψα γιατί δεν λέει την αλήθεια έφαγα μπλοκΚαλησπέρα έχει κάποιος πληροφορίες για αυτήν εδώ;;;όλο τη βρίσκω κ τη χάνω στο kanesex
![]()
Αισθησιακή Τρανσέξουαλ 6932537074
Εντυπωσιακή και άκρως αισθησιακή Τρανς σε περιμένει στον χώρο της!!! 6932537074kanesex.com
κ τι κάνει; τις κουμπάρες παίζει;Δεν κάνει σεξ μου ειπε
Γιατί ρε φίλε? Έκρυψε μήπως τι είναι? Θα μπορούσες τουλάχιστον να διαβάσεις την αγγελία της πριν γράψεις αυτά που έγραψες. Αλλά προφανώς κρύβεται μία εμπάθεια πίσω από το ύφος σου.Δεν ειναι καθολου προσβλητικός. Απλές ερωτήσεις έκανα. Μπορεις να απαντήσεις απλά αν έχεις βυζια ή οχι και αν φοράς περούκα. Που για να μην απαντάς από οτι φαινεται ουτε βυζια έχεις και φοράς περούκα ακομα, δηλαδη εισαι άντρας που μεταμφιέζεται σε γυναίκα (crossdresser).
Καμια εμπάθεια...απλες ερωτήσεις έκανα..εφοσον δεν κρυβεται μπορει να απαντήσει κανονικά χωρις ειρωνείες. Το να μην απαντάει σε απλές ερωτήσεις ειναι το περίεργο.Γιατί ρε φίλε? Έκρυψε μήπως τι είναι? Θα μπορούσες τουλάχιστον να διαβάσεις την αγγελία της πριν γράψεις αυτά που έγραψες. Αλλά προφανώς κρύβεται μία εμπάθεια πίσω από το ύφος σου.
Το nick name το διάβασες? Δεν γράφει cross? Την αγγελία τη διάβασες? Δεν αναφέρει ότι είναι cross? Γενικά ξέρεις να διαβάζεις ή μόνο να γράφεις? Και μην πεις ότι το ύφος μου είναι επιθετικό γιατί εσύ προκαλείς τη νοημοσύνη μας.Καμια εμπάθεια...απλες ερωτήσεις έκανα..εφοσον δεν κρυβεται μπορει να απαντήσει κανονικά χωρις ειρωνείες. Το να μην απαντάει σε απλές ερωτήσεις ειναι το περίεργο.
Στο λεει. Γραφει τι ειναι. Τι μεταμφιεζεται και μπουρδες λες, αφου το γραφει σαφεσταταΔεν ειναι καθολου προσβλητικός. Απλές ερωτήσεις έκανα. Μπορεις να απαντήσεις απλά αν έχεις βυζια ή οχι και αν φοράς περούκα. Που για να μην απαντάς από οτι φαινεται ουτε βυζια έχεις και φοράς περούκα ακομα, δηλαδη εισαι άντρας που μεταμφιέζεται σε γυναίκα (crossdresser).
μπορει απλά να απαντήσει χωρις να ειρωνεύεται..ποσο πιο απλά να στο πω; εφόσον δεν έχει τιποτα να κρυψει μπορει να απαντήσει. Το να μην απαντάει σε απλές ερωτήσεις ειναι το πρόβλημα εδωΤο nick name το διάβασες? Δεν γράφει cross? Την αγγελία τη διάβασες? Δεν αναφέρει ότι είναι cross? Γενικά ξέρεις να διαβάζεις ή μόνο να γράφεις? Και μην πεις ότι το ύφος μου είναι επιθετικό γιατί εσύ προκαλείς τη νοημοσύνη μας.
ποιες ειναι μπουρδες στο μεταμφιέζεται; αυτο δεν κανει; μπούρδες γράφεις εσυ μαλλον αν δεν ξέρεις.Στο λεει. Γραφει τι ειναι. Τι μεταμφιεζεται και μπουρδες λες, αφου το γραφει σαφεστατα
μπορει απλά να απαντήσει χωρις να ειρωνεύεται..ποσο πιο απλά να στο πω; εφόσον δεν έχει τιποτα να κρυψει μπορει να απαντήσει. Το να μην απαντάει σε απλές ερωτήσεις ειναι το πρόβλημα εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποιες ειναι μπουρδες στο μεταμφιέζεται; αυτο δεν κανει; μπούρδες γράφεις εσυ μαλλον αν δεν ξέρεις.
Ζήσε κι εσύ το όνειρο του άντρακλα στο bou... Μία ερώτηση, αν θες απαντάς. Για ποιο λόγο διαβάζεις τα νήματα με τις trans? Αφού δεν τις γουστάρεις?Μπήκαν τα τσιράκια της να την υπερασπιστούν...γελάμε μαζι σας
Εδώ δεν μιλάμε καν για τρανς αλλα για crossdresser..Ζήσε κι εσύ το όνειρο του άντρακλα στο bou... Μία ερώτηση, αν θες απαντάς. Για ποιο λόγο διαβάζεις τα νήματα με τις trans? Αφού δεν τις γουστάρεις?
Αυτό είναι το πρόβλημά σου δηλαδή? Μα δεν ανέφερε πουθενά πως είναι trans.Εδώ δεν μιλάμε καν για τρανς αλλα για crossdresser..
εσυ γιατι θιγεσαι τοσο πολυ; ουτε η ιδια να ησουν...Αυτό είναι το πρόβλημά σου δηλαδή? Μα δεν ανέφερε πουθενά πως είναι trans.